Ako igras SP neznam zasto bi bilo.
Jedino mozes sebi upropastit igru.
Printable View
Ako igras SP neznam zasto bi bilo.
Jedino mozes sebi upropastit igru.
:D ovo treba u hall of fame, jebem ti... :D= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
bas je dobra ona reca....pa jednostawno gubim zivce nakon 10,15 min igranja jer ne mogu podnjet to jbno stekanje.....jednostavno nije igrivo...
Pa naravno da ti steka kad imas samo 2 GB RAM-a.
i ja imam 2gb rama i nis mi ne steka
Evo jedna mala usporedba. Lik u recenziji kaze da ima 2-core proc i 8800GT. Benchmark mu je izbacio nekih 15-ak fpsa average ako se ne varam. Njegove postavke su 1024*768, medium texture, medium render quality, view distance 13, detail 19.
Sad sam u sebe odvrtio isti taj benchmark. Također imam 2-core proc i 8800 GT. Benchmark mi je izbacio 48.25 fpsa average. Ja sam za potrebe testa stavio postavke tek toliko da budu malo vise od njegovih. Tako imamo rezoluciju 1280*1024, medium texture, high render quality, view i detail distance na 30.
Moj komp osim sto je sreden(optimizirani windowsi, defragmentiran disk etc.) nema nikakvih modifikacija vezanih za GTA4. Commandline je izbrisan i sve postavke u njemu.
Evo i screenshot -> http://img243.imageshack.us/img243/3...7017rl5.th.jpg
EDIT: Zaboravio sam spomenut da imam patch instaliran. :thumbs2:
ja imam rezu 1280*1024, texture na medium, view distance na 40 i ostalo sve na max....zato kaj iako swe stawim na najmanje isto mi radi....i btw- sad kad budem isao u nabawu, kupit cu jos 2 gb rama....
Jel mi neko moze rec taj stunt udarac koji osamuti protivnika i execution jel se to moze izvest samo na odredjenim ljudima ili na bilo kojim ako da onda molim vas recite kako.
@downforce3d Ja igram na 1024x768, render high, teksture medium, view distance na 1, sve ostalo je na 20 i shadow destincy na 2 sa avrage FPS-om 33, ne kužim što se ljudi žae. imam intel Core 2 Duo E6750, 4 GB RAM, ATI Hd 2600 XT 256 Mb....
@Sove stun udarac možeš na svakome napraviti, to je kada gurneš onako protivnika...excution samo na određenim ljudima za vrijeme mislija, npr. Vlad....
Koliko sam ja shvatio to mozes samo na određenim ljudima, nekoliko puta u igri.= Citat =:
Izvorno postao Sova
EDIT: Spiderman, Spiderman, where you go Spiderman :)
Meni je odjedanput nestao zvuk u igri...neznam zasto...cujem jedino razgovore u misijama te radio...a ostalo nitsa.....wtf???
To nije to kad san napravija stun udarac kad sam kra neko auto onda liku zalipis aperkat.= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
Probaj pogledat u opcijama da se nesto nije stisalo.= Citat =:
Izvorno postao miska10
e...sad je swe ok..bila je nka caka u opcijama......
Meni se dogodio sličan problem. Meni je pak razgovor likova nestao. Ponovno učitavanje igre je rješilo stvar. A koliko znam isti problem se pojavljivo i u SA.
S novim patchom se pojavio problem nestajanja zvuka ako ste prije toga pokrenuli benchmark.
Zanima me koji se sve brojevi mogu nazvati u GTA IV, a da nije 911?
plavi telefon :D
Ja san prova zvat onaj sa narudzbu onih nozeva sa tv-a,za prijavit se u policiju 555 i za kupnju auta priko neta al nista al radi oni za prepoznavanje muzike sa radia.= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
555-0110 ( Bean Machine Coffee )
911 (Emergency Services)
555-2222 (Express Car Service Roman Bellic "Enterprises")
555-3333
555-5700 (Fire Proof Doors)
555-8575 (Hero Shop)
555-7625 (Laundromat)
555-5440
555-RECRUIT (LCPD Recruitment)
555-1274-73 (Liberty Construction)
555-945-733-92 (No Problemo Bail Bonds)
555-4674 (Superb Deli)
555-5123 (Vinewood laundromat)
948-555-0100 (ZIT song identification company)
Ne.= Citat =:
Izvorno postao N3R3O
I bet u will love it :rambo:= Citat =:
Izvorno postao N3R3O
slažem se s laušom da je ovo jedno preveliko govno od konverzije.. za par godina možda odigram :'(
Ej sto kazete na kompjutere u gta 4? bas mi je mrak ubijat sve te ljude ispred kompova
Lauš je pretjero. Ja ima 8800GT i on kaže da mu ide 15 fps, a nemi 40 fps i to na max.
da li patch značajno poveća fps? koliko od oka? i da li ima još koji način da se igra učini igrivijom na kantama?
Kako kome. Neko je dobio do 10ak FPSa a neko nista. Instaliraj pa vidi :wink:
zakrpa igru.. ispravi bugove, malo je izoptimizira i uglavnom ispravlja greške
Pa da popravi bugove i eventualno doda neke nove sadrzaje.
edit: preteko me :(
Igram ja danas sa frendom... i njemu mobitel na stolu... i tako se mi vozikamo, tek odjednom ze zacuje ono titranje zvucnika kad ga ometa mobilno signal. A moj frend zgrabi mobitel sa stola i gleda sta je. Kad ono Niko se javlja na mobitel... :rotfl: :rotfl: :pray:
Prerealno je to napravljeno!!! I ja sam se prevario prvi put. :roll:
CEK, MOZES ZVAT SA MOBITELA U IGRI STVARNE LJUDE ??? WTF :shock:
aha..... steta.. vec sam mislio baciti mobitel i zzvati besplatno iz gta 4 XD
zamisli, ukucas svoj broj bezze na GTA 4 i samo cujes zvono! :shock:
da bilo bi super= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Jeste li znali da svih 100+ web stranica koje možete posjetiti u igri, možete ukucati i u stvarnom životu i odvest će vas na GTA IV stranicu.
Yep, rockstar je trebao kupiti sve te domene kako bi ih koristio u igri.
Npr: http://www.eyefind.info
Ljudi imam pitanje jel moze na trzanje u igri utjecat broj pisama na Independence FM zato jer ih ja na radiu imam bice 134?
Nebi smjelo= Citat =:
Izvorno postao Sova
Jel izašo više taj patch? Živo me zanima šta je popravljeno.
Po svjedočenju mnogih. Ništa.