Ajmo poimenice:
:D
Printable View
Ajmo poimenice:
:D
thorin izgleda baš badass.
Btw, ovaj koji glumi bilba (martin freeman ako se ne varam) ima cammeo ulogu u Hot Fuzzu, na početku filma kao policajac u uredu kod kojeg dođe Nicholas. Btw, još jedna mala trivia iz Hot Fuzza vezana za Lotr/hobbit je da također i Peter Jackson ima malu malu cammeo ulogu u obliku Djeda Mraza koji s nožem probije ruku glavnom liku :D
Kad god vidim Dwalina mislim da je Statham pod maskom. :)
Meni su patuljci baš bezveze.
+1
Ma na stillovima svi izgledaju bezze osim Gandalfa koji onako... izgleda nekako epično zagledan u daljinu. :D
Svi su zakon!
OP OP OP OP OP!
Kili, Fili i Thorin su pravi dwarfowi, ove ostale ušate karikature nisu vrijedne spomena. Hobbiton mi je nekako meh, izgleda ko tropski otok.
Radagast izgleda ko hobo. :(
S koje si ti planete?= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Gloin je najstandardniji dwarf, kao što je bio i Gimli.
Ovi koje si ti nabrojao su još najmanje dwarfstični po izgledu.
No svi su odlični i vjerujem da će biti još zanimljiviji uživo.
nemojte srat. sve izgleda plastično, nadam se da je to zbog tog što su preterali s jebenim fotošopom i da će film izgledat normalno.
Šta je ovo? Ovdje se pojavili neki renomirani filmski umjetnici, i vrsni poznavatelji Tolkienovog rada i misli...
S obzirom da Tolkien nigdje nije opisivao u detalje patuljačku rasu (izuzev nastanka) i kulturu (a još manje jezik), mislim da se PJ čak i dobro snašao, al' što ja znam pored vas.
Uzmite u obzir, da u filmskoj ekipi imaju dosta ljudi, koji znaju sve o Međuzemlju, a to ste mogli i vidjeti na Extended dodacima trilogije...a kao icing od the cake, spoemnuo bih Alana Leea, i John Howea, koji su zaduženi za art koncepte, i usmjerenje.
Ma 'ta će Đekson ba? Ni engleski ne zna prićat kako bog zapovjeda.
A i to što kažeš...
Samo mi Kili previše baca na običnog čovjeka, a ne patuljka, svi ostali odlično izgledaju. (Fali mu veća brada.)
Možda ovakva brada?
Dobro DULJASffs....
Ako se dobro sjećam on je najmlađi, zato tako izgleda. Meni je inače Gimli pojam ratobornog blesavog patuljka ali kužim da je malo blesavo na filmu da svi budu na njegovu foru, brada+kaciga+namrgođeni.
Vjerojatno je već bilo postano, ali nema veze. Stills! Nadam se da nisu malo pretjerali sa obradom filma. :)
Dabl:
http://trailers.apple.com/trailers/wb/thehobbit/
Trailer 2.
Sretan rođendan Dreameru :)
Izgleda je*eno fantastično.
Jedva čekam ^^
Za one koje zafrkava quicktime. :)
Vrijeme je da se opet spremim za avanturu. Get me my sword boy!
izgleda plastično
P.S. i naravno patuljci su preloši
Sakaju zato što se išlo na neki bajkovit stil. Ja bi bio najsretniji da su napravili patuljke u stilu onih iz LotR-a.
http://i.imgur.com/uQ3gJ.jpg
Al ne. Ovih pola izgleda ko jebeni gnomovi. Iskreno, što više gledam ovih trejlera i slika to me više odbija od gledanja.
SAVRŠENSTVO!!! :pray: :pray: :pray:
Iako, prvi trailer mi je draži, zbog pjesme i glazbe.
Jako zgodan trailer!
e totalno to, nikako nisam mogo potrefit koji je to kurac tolko plastično.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
A ono, nije da je knjiga još i više fucking fairytale.
točno to, i knjiga je sranje.
Otvorite temu u pljuvačnici, ovu ostavite onima kojima je u interesu i film i knjiga. Imbecilno se ponašate.
hvala :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
odlično. Ovo idem gledat obavezno u imax. Vidio sam trailer i to je bilo nešto najbolje šta sam ikad vidio. Nisam mogao gledati ni avengerse kako treba jer me je hobbit mindblowao
Ovaj, jesi ti čitao Hobbita ?= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
čini se da ljudi zaboravljaju da je hobbit dječja knjiga :(
danas svi od fantasy-a žele krv, epske borbe, spletke, izdaje i sl. Najbolja stvar fantasy-a nisu te stvari, već istraživanje svijeta i upoznavanje s bićima tamo, i upravo je to Hobbit. Istinski old-school fantasy kojih danas nema.
hobbit mi rula, nije hurinova djeca ili silmarillion, ali mi je bio baš gušt pročitat
Lijepo rečeno.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
normalno da nema kad je jebeno 100 godina star, kad bi danas neko tako šta napiso, bio bi pun kurac popljuvan, ali jbg hobbit i lotr su klasici.
Joj aj odjebi sa teme.