Da, samo što to nema nikakve s tim zašto ljudi koji mogu sve goniti na HIGH na svojim svemirskim mašinama zapravo to i ne mogu odabrati zbog te fore da se bolja grafika sili samo u razgovorima. Ono, ako ljudi mogu pusti ih. Grafička obrada je ionako client-based.
Iako je on pr rep i nema nikakve veze sa igrom lol.
11-01-2012, 20:09
Duke of Earl
Re: Star Wars: The Old Republic
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Prije svega, matematika i restrikcije u pozadini - questovi su super napisani i odluke nisu lagane te crno-bijele, no vraga to znači kada je BioWare složio sustav gdje se jednostavno moraš odlučiti na koju ćeš stranu (light side ili dark side) kako bi mogao imati kvalitetnu opremu te kako bi opstao u MMO svijetu.
Jer ima pun k igraca koji slijepo stavljaju all light ili all dark decisione. Ja jednostavno ne mogu stalno stavljati light il dark decision jer ponekad mi se jedan svidi vise od drugog. Kad dodju nagrade za neutralce vracam se na svog bountya.
11-01-2012, 22:47
Deadwalker
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ne kužim zašto to nisi odmah uveli.
This. Questovi su odlično napisani i prava je šteta ograničavati igrača light/dark skalom. Ako BioWare to sredi, počinjem ispočetka s novim likom :)
11-01-2012, 23:05
Kostolomac
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ni ja. Možda su se htjeli izvući sa manje posla x)
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Jer ima pun k igraca koji slijepo stavljaju all light ili all dark decisione.
Ma nema to veze IMO. Obećavali su viabilan gejplej kao neutralac još davno prije izlaska igre, i pisalo se po službenom forumu o tome.
11-01-2012, 23:10
Deadwalker
Light/Dark side skala bi imala smisla kada bi postajala mogućnost promjene frakcije i kada bi pojedine odluke imale određene posljedice koje bi kasnije iskusio. Ovako je to samo ograničavajući faktor po pitanju opreme što mislim da je sasvim nepotrebno.
12-01-2012, 00:05
pimp
jolee bindo ftw
12-01-2012, 00:12
Maloki
= Citat =:
Light/Dark side skala bi imala smisla kada bi postajala mogućnost promjene frakcije i kada bi pojedine odluke imale određene posljedice koje bi kasnije iskusio. Ovako je to samo ograničavajući faktor po pitanju opreme što mislim da je sasvim nepotrebno.
Imho bi bilo bezveze moći mjenjati frakciju, odnosno ako bi bio light side automatski bi prešao na stranu republike, odnosno ako bi bio dark side ideš na stranu imperija.
U tom slučaju bi vrijedilo da republika predstavlja ultimativno dobro, a imperij ultimativno zlo. Ovako je sve više u nijansama i više ispada kao sukob ideologija.
12-01-2012, 00:24
Kostolomac
Slažem se. Eventualno bih pristao na to kad bi bio neki brutalan i smislen questline koji bi to omogućio. Ali to bi im bilo puno nepotrebnog posla, i donijelo bi im nestabilan odnos frakcija na serverima.
12-01-2012, 01:01
Tyrion
Sve je to zajedno dosta sumnjivo. Kao nisu uveli High Ress texture jer su se bojali da neki pc-i ih ne bi mogli podnjeti? Pa onda bi smanjili postavke lol. A kako sad citam posteve, high ress texture su bile u closed beti. Nesto su gadno zeznuli od tada.
12-01-2012, 01:08
Maloki
BioWare nesposoban.
12-01-2012, 01:24
Deadwalker
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
= Citat =:
Imho bi bilo bezveze moći mjenjati frakciju, odnosno ako bi bio light side automatski bi prešao na stranu republike, odnosno ako bi bio dark side ideš na stranu imperija.
U tom slučaju bi vrijedilo da republika predstavlja ultimativno dobro, a imperij ultimativno zlo. Ovako je sve više u nijansama i više ispada kao sukob ideologija.
Više sam mislio na ovo što je Kostolomac spomenuo, no to bi zahtjevalo korjenite promjene u konceptu. Izdaja je uvijek bila dio Star Warsa, zapravo jedna od najprepoznatljivijih značajki.
12-01-2012, 01:32
Tyrion
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
BioWare nesposoban.
Ili to, ili je stvarno istina ono prerenderiranje. Zato sto oni promo gameplay videi, iz npr eternity vaulta koriste high ress texture u gampleyu a ne samo u cutscenema, kao i oni progression traileri.
12-01-2012, 11:44
Deadwalker
Ili ja igram u krivo vrijeme ili što pošto ne viđam više od 40 ljudi na pojedinom planetu. Formiranje grupa moguće je samo na heroic questovima :(
12-01-2012, 12:08
McPingvin_v2.0
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
This. Questovi su odlično napisani i prava je šteta ograničavati igrača light/dark skalom. Ako BioWare to sredi, počinjem ispočetka s novim likom :)
Toliko o tome da ćeš nas healati :eyebrows:
12-01-2012, 12:36
Deadwalker
Da, sada ću vas healati dok imate duplo više levela. Ja uz svoj tempo igranja neću doći do 50. valjda još mjesec dana :)
12-01-2012, 13:04
The Boz
= Citat =:
Questovi su odlično napisani i prava je šteta ograničavati igrača light/dark skalom.
Kvaliteta questova varira iz slučaja u slučaj. Nekad su puni besmislica (nabavi dijelove šifra za upad u bazu te budi brz pošto se non-stop mijenjaju, no svejedno kada ih dobiješ vrati se prvo u bazu da ih imam za svaki slučaj ukoliko pogineš), a nekad su odlično izvedeni. Što se tiče samog class storya, za sada odlično.
Ono što je mene dosta razočaralo su flashpointovi. Prvi je bio odličan, kasnije je to sve veliki meh.
12-01-2012, 15:00
whiskey
Ima sam u jednoj prilici 4 misije u kojima tribam onesposobiti 4 radara, uništit 4 kutije sa municijom, popraviti 4 senzora i ubit 4 lika. Mozak pukne od zanimljivosti :)
13-01-2012, 01:40
Deadwalker
Koja mizerija od ljudi na serverima - od 20 do 50 (ovdje mislim na pojedine planete dok igram). Za vrijeme bete, rijetko je bilo ispod 180. Postaje mi sve veći problem naći ljude za grupu :(
Vidim da se žale na isti problem i neki ljudovi na bug forumu. Što svi igraju sa Empireom? :/
13-01-2012, 02:30
sickpetey
Ne igraju svi Empire nego vecina igraca su ustogljene pizde koje ne bi ni quest sa tobom napravili. Kad igram Sith Warriora tesko nalazim igraca koji bi preko 2 questa u grupi napravio a kamoli nekog koji nije kreten.
Ugl ponekad je dobro pitat ljude u prolazu a ne se samo u General derati koji ja npr ignoriram i brisem sa svoje chatt liste.
13-01-2012, 11:02
Deadwalker
Pa radim to isto, no rijetko imam sreće. Do sada sam uglavnom imao dojam da igram Massive Singleplayer Online, a ne multiplayer. Jučer navečer sam išao igrati jedan flashpoint, pola sata sam pokušao skupiti grupu i ništa. Ako se ovo ovako nastavi, preselit ću se na neke popunjenije servere. Iako ne znam koliko bi mi to pomoglo pošto imam dojam da pretežito svi soliraju
13-01-2012, 11:07
Xero
Meni je tako i u zadnjim danima bete bilo. Zato kad nađeš party ne izlaziš iz njega bar dva sata.
13-01-2012, 11:14
Deadwalker
Najbolje je igrati s nekim poznatim, no uz svakodnevno obveze, ne stignem ja pratiti taj tempo. Ekipa iz Helvetice je većinom dogurala do 50. levela, ja sam na 27. Stignem dnevno uložiti sat-dva u igru (nekad ni toliko), a u to vrijeme obavim svega par questova. Kada igram, želim igrati u grupi (ne sve questove, ali barem dio), no to mi je u zadnje vrijeme nemoguća misija.
13-01-2012, 12:53
sickpetey
Ma bezveze. Jedini nacin da dobijes grupu ce biti ako Bioware stavi neke masne nagrade za social rankove :( to bi jedino natjeralo ljude da igraju u grupi.
13-01-2012, 13:21
Maloki
Kooperativno igranje će se recimo u Guild Warsu 2 poticat i nagrađivat.
Just sayin'...
13-01-2012, 13:26
Deadwalker
I ovdje se u neku ruku nagrađuje, no ljudi kao da ne kuže bit MMO-a. Okej, neda se ni meni uvijek igrati u grupi, no generalno se zna smisao MMO igre.
13-01-2012, 13:38
Worthaur
Sad whajnate a prije ste govorili kak je dobra stvar sto rade "SP" MMO
13-01-2012, 14:41
Deadwalker
Kul je u formi da imaš opciju soliranja. No nije kul ako želiš igrati u grupi i ne možeš, a igraš MMO :)
14-01-2012, 11:42
Deadwalker
Noćas sam imao sreće - upao u neku grupu s dva Engleza i jednim Rusom, igrali smo 5 sati u komadu heroic questove na Tatooineu koji mi je do sada definitivno najupečatljiviji planet koji sam vidio. Pogodili su ga u srž. Na kraju smo završili s flashpointom, to je bilo oko 4h u noći :D
14-01-2012, 11:48
Xero
Kao što sam rekao. Kad jednom konačno nađeš party više ne izlaziš iz njega.
14-01-2012, 13:35
Deadwalker
Mislim da ću tako ubuduće.
Igrat ću još do kraja mjeseca pa pauziram zbog Mass Effecta. Repriziranje dvojke te trojka.
14-01-2012, 23:02
Carp
Ja nisam imao problema da nadjem grupu dok sam igrao. Jest da to nije uvijek bila standardna grupa s tankom, healerom i 2 dpsa, nego uvjek bi falio tank ili healer. A ovo za performance drop, dok se vratim s faksa to budu valjda popravili. ^^
15-01-2012, 13:16
Deadwalker
Sve više negativnih komentara na igru od ekipe koji su dogurali do 50. levela (ili su u blizini), a broj ljudi na serverima rapidno pada. Evo jedne "user" projekcije:
Većina servera je na light populiciji. Ovoj igri hitno treba merge servera i LFG tool. Ne pomaže što su blagdani završili i što će se ljudi vratiti svojim svakodnevnim obvezama. Biti će zanimljivo vidjeti koliko će ekipe produžiti pretplatu od ovih početnih mjesec dana. Mislim da neće puno.
15-01-2012, 14:06
Aral
Sam rekao, trebali su napravit KOTORIII i maknut se od odvih MMO gluposti.