A meni vjerojatno najbolji superherojski film.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Ah, ukusi...
Gledao sam jučer Crimson Tide.
Odličan film, gledao sam ga i prije, ali se nisam mogao sjetiti po imenu da je to taj isti.
Printable View
A meni vjerojatno najbolji superherojski film.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Ah, ukusi...
Gledao sam jučer Crimson Tide.
Odličan film, gledao sam ga i prije, ali se nisam mogao sjetiti po imenu da je to taj isti.
preporučite mi neku komediju...nešto poput kuća debele mame, plava munja, mrak komadi itd.
Borat?
pogledao sam i borat :(
Pogledao sam spiderman 2,najbolji od svih spiderman-a,ali u filmu ima previse kričanja,stalno se netko dere.
Queen of the damned
Ima i primjeren soundtrack koji se meni toliko sviđa da sam ga kupio.
A to se ne događa često.
Pogledaj In Bruges, nije komedija ali je film odlican.= Citat =:
Izvorno postao Stryder
k, hvala na odgovoru, pogledat cu :D
Cloverfield, prezakon film
-My sassy girl - glupost od filma
-10 reasons why I hate you - komedija sa Heath Leadgerom u gl. ulozi, odlican film
Dogma, Chris Rock: Kill the Messenger - London, New York, Johannesburg, Chris Rock: Never Scared,= Citat =:
Izvorno postao Stryder
Super Hero? Neki od Mrak Filmova?= Citat =:
Izvorno postao Stryder
Jučer oko ponoći naletio na The Meaning of LifeSod Monty Python-a, i normalno da sam ostao budan do 2 da ga pogledam, makar se moram budit u 5 ujutro zbog posla :) I ne, uopće nisam probudio cijelu kuću konstatnim smijanjem.
posudio constantinea,baš me zanima kakav je...
pogledao sam dogmu al nisam ništa od Chris Rocka, sviđa mi se on kao stand-up komičar tako da cu definitivno pogledat filmove.NY i Johannesburg također nisam pogledao, hvala na preporukama :)= Citat =:
Izvorno postao unknown
@LorlonWarrior
Pogeldao sam i Super Hero i sve Mrak filmove :D
ma chris rock je smeće NASpram Bill Hicksu :pray:
The Kingdom :pray: :pray: :pray:
Nemesis Game
7/10
Film pati od niskobuđetnosti! Ima priču, skoro pa uredu glumce i scenarij koji je malo glupav u nekim trenutcima, ali dobro ajde .... to se dogodi svakom filmu! Uglavnom, na kraju filma sam ostao "wow", kraj filma te navodi na razmišljanje i dopušta da sam sklopiš priču (malo iritantno, no bolje i tako nego da su objasnili pa da bude crap objašnjenje)! Preporuka ako volite pomalo paranoične filmove....
pogledo avp 2. Iskreno film je blagorečeno takvo smeće da nema večeg smeća. Stvarno katastrofa od filma, dosadan za popizdit, nemaštovit totalno. 3/10
jedino ga predator spašava
Ja sam prekinuo AvP 2 usred filma,koliko mi je dobar bio...
No,uglavnom,za vikend sam imao trash vecer pa sam odgledao:
http://www.twitchfilm.net/archives/p...eep-poster.jpg
i
http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg
Kakav je ovaj Demons?
Hahaha,ovaj Black Sheep moram nabaviti,hahahaha!!!
@Arbiter
Ne znam kako da ti odgovorim na pitanje...hoce ti bit dovoljno ako kazem da je trash horor is '85? (radnja glupava,logike nema,ali je smijesno za popizdit)
@Cthulhu
Black Sheep je trash novog milenija! Dugo se nisam toliko nasmijao...reci cu samo dio jedne scene...OVCA VOZI AUTO!
Ma nema problema, i mislio sam unutar njegove kategorije. :)
Tales from the past 3, fillm koji ima radnju warcrafta a radjen je u WoW animaciji jako dobro odradjeno.
pogledao hell boy 2 i get smart. čak mi je get smart bio bolji :pray:
a za vikend se spremam pogledat freddy got fingered, čuo sam da je urnebes :)
nije,tužan je i retardiran.
pogledao bad boys 2,najbolji akcijski film ikad snimljen,3 sata čiste akcije...
ponovno pogledao film fatalna nesreća, film je stvarno odličan :pray:
ona scena s onom klinkom i onim perzijancem :cry:
ta scene me uvijek šokira i ostavlja bez riječi
Bad Boys 2 je stvarno žešće smeće, zlo mi je od filma bilo koliko je loš. Toliko nepotrebnih, glupih i nelogičnih scena u filmu nisam vidio jako dugo vremena. Tipa scena s onim klincem od 15 godina koji kćer od onog lika vodi na izlazak, i ova dvojica ga maltretiraju ko da je ubojica, upere mu pištolj u glavu, vrijeđaju ga, a to je klinac od 15 godina. Di je tu bila pamet redatelju kad je mislio da će to nekome biti smiješno ? Još tu ima gomila gluposti, ali i jedna scena koja mi je u kategoriji za najgoru ikad, kad Hummerom probiju jedno 100 onih jadnih sklepanih kućica na onom brijegu. Jebote, pa u tim kućicama ljudi žive, oni su vjerojatno 100 civila pobili u toj sceni, a kao, glume policajce, apsolutan nedostatak ikakve inteligencije od strane svih ljudi koji su radili na ovom smeću.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
hehe,koliko ja znam,bad boys serijal nije bio sniman sa namjerom da te potakne na razmišljanje o nastanku čovječanstva i teorijama zavjere,već samo kako bi te zabavio,a u tome definitivno uspijeva.a usput,koji akcijski film ima potpuno logičan zaplet i scene?
Daj nemoj mi s tak glupim argumentom uletavat, normalno da ni ja ne očekujem neku preveliku ozbiljnost od akcijskog filma, ali ovo je previše i jednostavno je glupo i nije nimalo zabavno.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
a čuj sto ljudi sto čudi... makar su meni bad boys filmovi jako dosadni i nemaštoviti filmovi
Ne stari problem je u tebi...stvari previše shvaćaš doslovno .Film je akcijska komedija i nitko normalan ne analizira film ma takav način.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Aha, znači zato što film pripada tom žanru, ja bi trebao isključiti pola mozga i ne obazirati se na toliku količinu gluposti. ˝Nitko normalan ne analizira filma na taj način˝, da, mora biti da Roger Ebert, kao i 90 % kritike, pa čak i dosta velik dio publike stvarno nisu normalni http://www.cmar-net.org/forum/images...n_rolleyes.gif= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
dobro,film ti se ne sviđa,eod.
inače,još nisam stigao pogledati konstantina,valjda ć ga pogledati sutra...
Upravo tako...najbolja zabava se i odvija u najprimitivnijem dijelu ljudskog mozga...uživanje u sexu ,hrani , alkoholu itd. tako da je nekada potrebno isključiti mozak i prepustiti se zabavi .Ovo je upravo takav film i nije znak inteligencije ako ga se analizira na inteligentan način nego ako se uspije prepustiti toku lagane zabave....
Mutant Chronicles
6/10
Zabavan filmić s pomalo glupom radnjom, ali ajde, bar nije virus u pitanju!
Bloodrayne 2
3/10
Ocjena je takva jer sam se nasmija par puta, inače katastrofa film!
My Mom's New Boyfriend
6/10
Komedijica glupavog "happy end" kraja!
In Bruges
7.5/10
Neočekivano dobar i smješan film! Preporuka!
Kažeš dobar i smiješan film a daš mu 7.5/10... Bome ti si neki poseban onda :D= Citat =:
Izvorno postao Frky
Kraj je u banani i perdvidiv do bola! Bar meni bio!
Semum_neki turski horor sličan Exorcist-u