1. Meepo - The Geomancer (OWNING MASHINA)
2. Mortred - The Phantom Assassin (kupis mu satanic nemoze ti niko nista)
3. Tiny - The Stone Giant (jedan od rijetkih koji su prijetnja geomanceru :D i zbog uber gosu tossa)
Printable View
1. Meepo - The Geomancer (OWNING MASHINA)
2. Mortred - The Phantom Assassin (kupis mu satanic nemoze ti niko nista)
3. Tiny - The Stone Giant (jedan od rijetkih koji su prijetnja geomanceru :D i zbog uber gosu tossa)
[quote=Lord Ragnarok]30.og lvla? hmm bas me zanima kakci su tad spellovi ^^= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":3l8irgvp
valjda si mislio do 25. lvla pa cu te pustit :) inace, pametnije je bot da lakse sustignes protivnika neg s pt. att spped imas, pogotovo kasnije tako da pt postaju prakticki beskorisne[/quote:3l8irgvp]
20-30 minuta, daj razmishljajte malo rofl, nebude uzimao bot na 20-30 lvl-u O_O
btw mortred je zensko
to rijetki znaju!= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
i BTW:
mortredica owna geomancera na veliko!
crit od 1000 i nema on više HP-a možda 200-300+meka 250
Jest i da ti josh nisi malo glup sve bi bilo dobro. Geomacnerom ja idem na 3 heroja i drobim ih. To shto si rekao je veoma glupo. 1V1??!?
aha, aj kad si tako umišljen, bezobziran i i sve po redu, otiđi s foruma. molim te. I odi se nauciti ponašanju.
ako nečeš otići, barem se ponašaj pristojno jer mi već fakat ideš nakurac s tim svojim preseravanjem
Smirite se da ne bih ja počeo da smirujem,k?
1. Lina
2. Butcher
3. Mirana
1. Lina
2. Butcher
3. Mirana
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
evo sad smo teon i ja bili igrali, uglavnom igro sam sa yurnerom i uzeo ovo: 1.ror i 3 claritya
2. preservance (i prodo ror, a sjebo sam se mislio sam uzet pt prvo)
3. power trades
4.mithril hammer
5. claymore= battle fury
6. maelstorm
7. eaglehorn=mjolnir
8. sad sam zaboravio sta sam dalje iso :( al uglavnom vidim da sam sad totalno fulo
i ja sam drobil svih PET protivničkih heroja i sa geomancerom i sa mortredicom!= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
ovisi protiv koga igraš!
Ne kaze se otiđi nego idi... I btw ne kaze se odi nego idi i ne kaze se nakurac nego na kurac= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ne kaze se otiđi nego idi... I btw ne kaze se odi nego idi i ne kaze se nakurac nego na *****[/quote]
jel ti znas napisat nesto normalno?
ne zajebavaj mi bratića!= Citat =:
jedan ga je zajebavao i igralki pa sam ga ubio u doti!
bum i tebe ako se nesmiriš!
pa buš vidio kaj je mortredica protiv geomancera a ti gubiš u oba slučaja!
Evo da se i ja javim... ostao sam izvan vaših trećerazrednih svađa...
Za Yurnera ovisi da li igraš kao tanker ili kao healer.
Tanker: Butterfly, PT (zbog criticala), Mjolnir, Bottle, S&Y, item po želji
Healer: BoT, Bottle, Refresher, Butterfly, Mjolnir, S&Y
bar mi se tako čini... nisam tjedan dana igrao, sada sam kod rodbine
looool refresher :pray:
[quote=KI KI]ne zajebavaj mi bratića!= Citat =:
jedan ga je zajebavao i igralki pa sam ga ubio u doti!
bum i tebe ako se nesmiriš!
pa buš vidio kaj je mortredica protiv geomancera a ti gubiš u oba slučaja![/quote:27xmx9c6]
AJ SMIRITE SE VISHE K?
Ok ja se smirujem...
Edited by Sgt. Bull: Dosta više!!
Ajmo konstruktivno, geomancera su 4, koji je najveci hp koji jedan sporedni klon ima?J oš uzmimo u obzir da su max lvl, sa najboljim itemima koje mogu skupit.
Mislim da bi morted dobila radi crita i evadea, a čak i ako je jači može ici na hit and run sa blinkom pa se nadat da ce crit jednom uletit.
Usput, jeli itko zna mogu li se stackat miss od troll warlorda i miss od pande pa da protivnik ima 100% sanse da ce missat il nesto takvo?
Nisam siguran (citaj: uopce neznam ;) ), no mislim da vjerojatno jedan ponisti drugog. Znaci iskoristis Pandin pa Trollov, Trollov overridea Pandin i meta samo primi trajanje i postotak na miss od Trolla
P.S. Nadam se da sam pogodio, trazi se strucnjak ;) :)
Kao shto sam vec ranije prichao o stuckanju itema to ima veze i sa spelovima. Nadam se da je neko onaj esej shto sam napiso prochito. Znachi... Bacish na protivnika 50% miss magiju, onda opet bacish iste vrste magiju(da protivnik missa)(tj od pande pa od trola i sl.) i efekat missa nece biti 100% jer se to ne rachuna sabiranjem. Jest da ce opponent imat 90% pa chak i manje missa kad se te dvije magije sastave ali to nije fazon Nikom to ne treba jer da treba svi bi to radili zar ne?
Zakljuchak: Nije moguce da protivnik ima 100% missa a od magija, NIKAKO.
GL&HF
pa nije uopce moguce da heroj ima 100%missa?
nije moguče!= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
mortredica owna na lvl 25 sa itemima koje ja složim= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
da mogu bilo koji to bi bili:
pt
satanic
Assoult currias
sada bi išla 3 divine ali neču jer jedna crit sa tim ubi i boga....
mkb
battle fury
ako stavim burizu- nepotrebno
može butterfly, ili radiance ako odma to napočetku makar ni to netreba...
divine^^
enivej, sad me zanima ovaj miss, panda ima 75% missa, nisam sigaun koliko ima troll, ima oko 50 % valjda, sad uzmimo da je heroj ranged, napada pandu koji ima butterfly i pasivnu na lvl 4 (nemorate govorit da se evade ne stacka, to znam, al stacka se barem malo), i jos napada iz potoka dok on stoji gore. Jeli tako moguće imati 100% missa?
teeeeeesko
uvijek ce te jedna pogoditi
mozes biti lucker da te nijedna od 10 nepogodi!
ne od 10 nego od 100... ali ok...
Samo da vam saopćim da sam doshao na GGC i da vec razbijam dupeta tamo... Mozda me netko vec vidjeo nick: CycleAllAround cro dota room... ako neko hoce 1v1 samo nek hosta i zovne uvjek dostupan...
bum ti se ja javil kasnije i kada ču željeti igrati 1x1= Citat =:
BTW: sig ti je prevelik!
Ja ću također sada kad se vratim, samo se moram vretiti u formu, nisam ništa pošteno već 7 dana igrao... Inače se critical i sve ostalo gleda na 100 napada.
Pa fala bogu da razbijash kad igras u cro dota room :rotfl:= Citat =:
Pa gdje da igram reci ti meni... Sve drugo ima laga... Bicu ja u High lvl roomu uskoro kako sam krenuo...= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
u cro dota room rijetko koju dobru partiju možeš zaigrat, tamo je dobro kad imaš ekipu za igrat, za random play i nije bas