Ne znam, meni nije legla. Nema osobnost, što je karakteristično za sve Bethesdine naslove.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
Ne znam, meni nije legla. Nema osobnost, što je karakteristično za sve Bethesdine naslove.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Imate vi pravo, ja ću njega lijepo posuditi, tj. već ga posuđujem, a kupit ću si grafičku koju mi je neki lik tu preporučio koja će ga lepo pokrenut. Fala liku. Al kad-tad budem i collector upikno, moš me u dupe ako neću.
E i bok Autmajnd. Ovo sam samo došo malo zbog f3...
Toga se jedino bojim, već sam puno puta rekao da mi je najveća zamjerka Oblivionu i Morrowindu to što su NPC-evi obične ljušture bez ličnosti, karaktera, emocija... baš su kao ikone koje su tu samo da popune prazninu na ulicama. Ali kažu ljudi da su ovdje NPC-evi nešto bolji. Mada im ne vjerujem, to bum ja odlučio koliko su dobri xD= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
čovjek bez jedne šake bi mogao na prste nabrojat igre koje su tebi legle. :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
i obadvije noge....
to ćeš već u prvih desetak minuta shvatiti= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
dođeš na vlastiti rođendan i zapitaš se tko li je umro i da nisi slučajno zalutao na nečije karmine
Haha, upravo gledam ovaj trailer -> http://pc.ign.com/dor/objects/568806/fa ... eview.html
... i opet se javljaju problemi u fizičkom engineu kao i u Oblivionu :D Na 1:44 frajer prilazi stolu i pokupi neki item sa stola, i čim je to pokupio, apsolutno svi ostali itemi na stolu zavibriraju kao da vjetar propuhnuo pod njih :D To mi je bilo katastrofa u Oblivionu, a ovdje to nisu ispravili...
EDIT:
@Weki, e baš o tome pričam :D Sve je jednolično u TES svijetu bilo... baš kao i ovdje očito. Ali možda dobar gameplay popravi taj nedostatak.
Evo ja sad idem zaigrati pa javim detalje..
Ovdje možeš razgovarat sa manje npc-eva, pa su onda i dialog opcije iskonstruirane tako da je svaki od tih likova (od onih koje sam do sada sreo) jedinstven. Nema onih generic dialoga gdje ti 55 ljudi kaže istu stvar.
Ajde i to je nešto. A što se desi kada klikneš na NPC-a sa kojime ne možeš razgovarati? Jel ima bar nekakva animacija ili je efekt kao da si kliknuo na stjenu?
Pimpin in da hood next to you :rambo:
http://i281.photobucket.com/albums/k...Cro/th_asd.jpg
@Bartuc, ostali NPCijevi koji su nevazni i nemozes s njima pricati oni trljaju neka sranja svoja kad kliknes na njih (ne otvara dialog opcije)
^
Pa tako je bilo i u originalno F-u. Oni NPC-i s kojima nema dijalog opcija samo nešto svoje promrmljaju i prođu dalje.
Evo probao ja to na nekih sat vremena:
Igra je bolja nego što sam očekivao:
-grafika je u redu, žohari super izgledaju, animacije su jako loše i žao mi je kad se sjetim kako bi moglo sve to izgledati.
- dijalozi su opširni, ima uvijek nekoliko mogućih odgovora, jako pohvalno
- borba je hm, a u redu s obzirom da nije FPS, stvarno nije
-VATS je gušt zasad
- voice acting je raznolikiji od obliviona, stvarno je, zašto su u trailere stavili sve one iz obliviona nemam pojma
- atmosfera je super, možda ne baš skroz falloutovska ali svejedno super, pozadinska galzba ipak ponekad previše vuče na fantasy igru.
- ne sviđa mi se što u Pip-boyu nema ikonica za iteme, samo riječi, malo blesavo al ajde
-sučelje je fora, u gornjem lijevom kutu se uvijek pojavljuje faca od malog Vault boya, svaki put kad se neš dogodi i mjenja izraze lica sukladno tome. šarmantno
- tutorial i sam početak igre su jako detaljni, ali predugo traju i ja sam jedva dočekao da izađem van iz vaulta,normalno. Ali unutra imate dobrih pol sata-sat vremena igre ako sve idete vidjeti.
- kad sam izašao van, prizor je :shock:
Ko i svaki normalni čovjek krenuo sam SUPROTNO od Megatona, kojeg već po trailerima znam napamet.
Ubrzo me napao divlji pas, ukakio sam se, riješio ga palicom, zakon.
-Resting vam neće obnovit zdravlje, hvala bogu, u oblivionu se restam jedan sat i voila, zdrav ko dren
Onda sam naletio na onu mutiranu muhu, utuko i nju, pa čujem pucanj odnekud, pa još jedan,već dobrano odmaknuo od vaulta, bez municije, i vdim neko mi se približava, sakrijem se u grm, lik dođe s puškom i ne vidi me, izletim van i namlatim ga palicom u VATS-u, presmiješno :pray:
I onda skužim da sam izgubio karmu, lik uopće nije bio raider nego wastelander obični.
Dođem u neku ruševinu gdje otkud je on išao prema meni, pokupim hranu, vidim svježe obezglavljeno tijelo i glavu pokraj(valjda je njega ubio), i na polici pokraj nekih stvarčica nađem.... MINI NUKLEARNU GLAVU...za fatmana.. arekli da že rijetke biti i jako skupe :D valjda mi se posrećilo.
Main quest još nisam ni taknuo, side questove osim onih u vaultu također, budem javio još dojmova.
@Mravojed, ovo sta si napisao, hm, cini mi se da je igra na kraju jako dobro ispala. Nego, kakva je ukupna atmosfera u igri? Da li je onako jebeno dobra kao u Stalker-u ili ipak malo kaska...Kakav je zvuk, je kvalitetan ili?(također jako bitna stavka za dobru atmosferu). Mislim, meni je ukupna atmosfera u tog tipa jako vazna, pa ono, nastampaj nesto, bas sam znatiželjan...
Pre dobro, hvala Mravojedu za dizanje hypea na igru :D Sad bum još teže dočekao da je zaigram :D Ali drito me oko srca zagrije kada čitam pozitivne stvari o ovom naslovu... Valjda zato što obožavam ime Fallout :cry:
Instalirao igrao 2 sata i obrisao ju, meni je to totalno razocaranje igra mi je vrlo dosadna nema puno akcije grafika i fizika je uredu i igra super optimizirana ali meni jako dosadna.
Hm, svako prema svom ukusu...a cuj, ne možes ni ocekivat jako puno akcije, nije to pucacina tipa Crysis, ipak je rpg u pitanju...
možda i nema dušu, ali sigurno je upotpunjeniji nego oblivion. dosta detaljniji i dorađeniji. gotovo svi stanovnici u gradovima imaju svoju priču, problem i sl., questovi su zanimljivi i da, mogu se rješit na više načina.
jedino mi atmosfera izgleda suviše veselo, pogotovo u usporedbi s f2. ideš pustinjom na radiju slušaš vesele pjesme i otkidaš dijelove tijela nesretnim raiderima. onak, nedostaju mračnije teme ropstva (barem do sada nisam naišao na njih) i hubologizma. također, za razliku od dvojke svi su likovi nekako previše veseli što je zemlja u otišla kvragu - nigdje ni naznake depresivnosti. ok, to je generacija koja je rođena u wasteland eri, no svejedno, čovjek bi pomislio da netko od njih jednostavno nije zadovoljan što mu je život u konstantnoj opasnosti kad izađe izvan grada.
Ja ne igram uopce sad,a igra mi se,nemam vremena a jos nisam ni odigrao FC2 ni Dead Space,budem za vikend.
Ja stavio Dead Space na čekanje dok ovo malo ne izguštam.
Atmosfera je daleeeeeeko DRUKČIJA od Stalkera, ko kruške i jabuke.
I likovima bi trebalo možda više "depresivnosti i očaja" dok pričaju, ali su dosta junik, i puno brbljaju.
Skillovi su dosta bitni u igri,nije loše.
Radio nemojte ni slušati osim ako ste u krčmi negdje, jer nema smisla slušati one vesele 50' pjesme dok idete po onakvom okolišu vani.. jednostavno nema, ne uklapa se nikako.
Npr. u jednom questu nisam mogao odrediti uzrok smrti izmrcvarenih tijela jer mi je Medicine skill niži od 30 :D
Sviđa mi se dosta zasad, a tek vidio Megaton i Arefu, i neš malo okolne pustoši.
Naletio na nekog odbjeglog lika iz BOS-a u zahrđalom power armoru, odjebao me :D
Uglavnom, daleko detaljnije i zanimljivije od obliviona. :thumbs2:
Baš sam sad jos malo igro i razočaran sam.Stalno me ubijaju,nisam isao do onog grada nego sam isao tamo do neke skole.Ne kuzim,gdje se u igri vidi health?
i bezveze mi je to što pomoću vatsa nekog lika pet puta upucam u glavu i on jos nije mrtav.
Pa kaj ti nije u lijevom donjem ćošku, iznad kompasa?= Citat =:
Izvorno postao Constantine
@Mravojed, slažem se u vezi muzike. Mrzim muziku u igrama, osim u Jerichou gdje je fenomenalna. Ali u Falloutu bi mi to brijem ubilo čitavu atmosferu tako da se to odmah gasi..
:toilet: fallout nije fps nego rpg - normalno da će te ubijat ako odeš u područje na kojem su neprijatelji na većem levelu od tebe onda nemaš šanse. koliko li se puta prije izlaska govorilo da se level neprijatelja ne skalira prema igračevom kao u oblivionu. sorry, ali razočaran si što krivo pristupaš igri.= Citat =:
i ako ne vidiš health bar onda se stvarno trebaš zabrinut. i to još ne vidiš kad te ubijaju pa ti se taj bar smanjuje...
krivi pristup, krivi pristup.
zato Stalker nema glazbe :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Meni je igra bolja nego stalker.
Obožavam post-apokaliptične igre , meni ova igra , naspram wedrana baš ima "ono nešto".
sad ću da je instaliram, zagrijali ste me sa ovim pozitivnim dojmovima... :D
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
zaigro je i ja mogu samo reči da je igra pre dobra
pa tako i treba bit,vidi se da nisi igro nisi igro nijedan prethodni Fallout= Citat =:
nemozes tu odma otic u centar grada i 1lvl pobit 10 super mutanata
postepeno napredujes i kasnije tek kad nakupis municije malo sire istrazujes
iznenadilo me to kaj su ostavili onu foru iz starih fallouta kad mos tradera ubit i pokupit mu svu opremu
Nije on došao jako daleko, došao je do osnovne škole u springvale-u, to ti je kao smuggler's cave kod Seyda neena u morrowindu. ( ne znam zakaj, ali čim sam tu školu očistio imao sam taj osjećaj, bez obzira što nema ama baš nikakvu drugu poveznicu sa spomenutim morrowind dungeonom.). Uglavnom, treba ti malo vremena da se navikneš na vats. Ono što sam vrlo brzo naučio, a i vama savjetujem, nemojte se nadati da ćete borbene dijelove igre moć prijeć kao pucačinu. Jako su dobro izveli potrebu za vatsom. Naime, fora je u tome da se prvo trebaš njime poslužiti, dok realtime borba služi samo za stisku, tj dok čekaš da ti se ap obnovi. Sada muku mučim sa tri put prokletim fire antovima, koji su tako annoying da je to za ne povjerovat. I ja sam se manje više ostavio glavnog questa te landram okolo radeći poslove za ljude u megaonu i okolici. Treba se to igrat polako i staloženo, sa guštom. Nabavit opreme i što je još važnije skilla /perkova, pa tek onda dalje. Kaj se radija tiče nadam se da se kasnije javlja još koja stanica, jer mi onaj predsjednik i 3dawg (auuuuuu) idu već lagano na živce.