Meni je konj bio lagan.
U biti kosture nisam ni ubijao. Samo sam trčao i skrivao se.
Kad bi došli do mene, digo bi štit i čekao da ih konj pokupi.
Onda brzo do necromancera i satrt ga.
A konja na kraju pogodio s par munja i zbogom.
Printable View
Meni je konj bio lagan.
U biti kosture nisam ni ubijao. Samo sam trčao i skrivao se.
Kad bi došli do mene, digo bi štit i čekao da ih konj pokupi.
Onda brzo do necromancera i satrt ga.
A konja na kraju pogodio s par munja i zbogom.
Ma tko nam to koristi magije. Ma tko to buci-bu.
Ne znam o čemu vi uopće pričate. Pa jel rekao čovjek da ga je nemoguće ubit?
frajer još nema platinu lol a tolko se bio palio na igru
Kad je ispala smeće na kraju. Jebiga.
Ne, nego kmet ne može samo s mačima proć NG+.
Da :(
Ja sam odustal taman pred kraj iz dosade i razočaranja. Gotovo uopće ne gejmam više, DS I je bila jedina igra koja mi je vratila onaj žar koji sam prije osjećao kad bi zaigrao nešto novo i dobro, sad su mi i to sjebali :D No možda i bolje, sad mogu to gaming vrijeme trošit na zabavnije i/ili korisnije aktivnosti :D
Pa baš zato jer očekuješ da bude loše te ne smeta toliko
Upravo to, očekuješ najbolju igru ikad #2 i dobiš reciklirani drek, normalno da je razočaranje nemjerljivo veće od igranja nečeg što je radio Ubisoft.
To je to.
Upravo deinstalirao.
Prešao nakon 72 sata i 650 puta crko. :D
Ali igra mi se nije ni blizu svidjela ko prvi dio.
+ Majula, glazba u Majuli
+ Intro i cutscena na početku s babama
+ grafika je lijepa
- reciklaža bossova
- reciklaža levela
- previše bonfirea, skroz druga krajnost od jedinice, opet ne valja
- prestanak spawnanja neprijatelja
- reciklaža priče
- level dizajn iako lijepo izgleda nije onako skladno povezan i logičan ko u prvom dijelu, no to je bilo očekivano da neće moć nikad više ponovit :D
- većina NPCeva kad ih nađeš ode u Majului i ostane tamo..onak..meh.
- glupa mehanika oko paljenja one vjetrenjače, nimalo, ali nimalo intuitivno
- opisi itema koji su u jedinici bili mističniji i nekako smisleniji sad su tako dosadni..pre pre daleko u budućnosti se sve odvija.
- samo jedan ember u igri kojeg dobiješ dosta kasno.
- potreba za dizanjem adaptibilitya
masa toga još, jednostavno je iritantna igra u previše stvari, a u još toliko je nazadovala od prvog dijela. Slažem se skoro skroz s onim tipom šta je napravio kritiku na youtubu.
znači Demon's Souls je bolji od DS2?
ne
Lol zakaj je jedan ember minus?
Ja sam bio presretan kak ne moram više tražit krvave embere, to mi je išlo na živce.
Jedino je ember na retardiranoj lokaciji.
I da, magije su za curice.
kad ti je igra preteska
svaki spell se prelako izbjegne cak i s fat rollom, a sranja poput wrath of gods blokiras stitom i skine ti 5% stamine
vi ste svi picke
Pičke koriste magije, pravi muškarci idu samo s mačem i eventualno štitom.
1v1 me m9 c wut hpns
dual dragon tooth
Magije su zakon.
Bolje biti gospodin i strest nekog sa strujom tu i tamo, nego konzervativni kmet amiš.
Ma jesu kurac.
Ne namjeravam elaborirat ovo, mislim da je većina već dovoljno objasnila zašto.
Joj kako vas mrzim.
aha
Jebemu život mravojede sad kad sam skroz pročitao tvoj post moram odgovorit.
Reciklaže bossve ima jednako kao i u Dark Soulsu.
Reciklaže levela nema. Lažeš.
Priču ni ne znaš jer u svakoj souls igri treba par mjeseci da se pročitaju svi opisi, a i onda sve to zavisi od tebe kako ćeš interpretirat priču.
Šta bi NPCevi trebali radit? Ništa kao u Dark Soulsu i još da moraš trčat do njih preko brda i dolina?
Dark Souls - 9.5/10
Dark Souls 2 - 8.5/10
Demone još nisam odigrao.
a da jednostavno priznate da je skyrim najbolji
Ne lažem :D Demon's Souls nisam igrao pa mi je Dark Souls bio savršen, svakog bossa/neprijatelja koja sam vidio tamo nisam vidio ranije jer nisam igrao Demons, dok mi ih u DS2 ih ima pregršt već viđenih u jedinici, a i leveli su kopirani kako ne, Gutter je Blighttown 2.0 samo bez trzanja.
A sjeti se kako su NPCovi u jedinici imali svoj storyline, i skoro svi su na kraju završili vrlo tužno, čak i Solaire u većini slučajava, bili su mnogo pamtljiviji. Ovdje skoro svi dođu u Majulu i to je to, imaju 3 rečenice za reć do kraja igre i niš se ne događa više s njima, a najviše mi tlak digla ona ženska i kovač koji joj je kao otac i sad se oni ne kuže wtf? nula interakcije.
uopce nisi pobro "argumente" onog sta je napravio video i sad ih tu forsas bez veze.
koji si ti storyline u jedinici zavrsio bez vikija, i kako si si objasnio tu 2deep pricu? bome ja kurca nisam skuzio, a ti si na prvom prelasku vec definirao pricu kao najbolju ikad.
sad kad napravi vaati desetak videa svi cete vikat da je prica vrh