Jep, stavio sam go sms. Makar ne znam di bi im problem bio staviti to u službeni app
Printable View
Jep, stavio sam go sms. Makar ne znam di bi im problem bio staviti to u službeni app
Predobro mi je sjeo ovaj wallpaper pa sam to morao podijeliti s vama...
http://img7.imageshack.us/img7/8100/myhtclegend.th.jpg
A ja sam stavio istarsko govedo, sliku koju je mama prosle godine uslikala svojim mobitelom dok je radila u Umagu...
Zanima to koga? :p
Pa stavi slobodno. Nista te ne kosta...
Ja svoj wall nisam mijenjao već 4mj xD
Kladim se da je to onaj sa nekakvim svemirskim brodom iz one dosadne SF serije?
P.S. Jesi stavio screen protector na Desire HD?
Evo ga konacno sam i ja stavio 2.3.3, zasada mobitel ide glatko kao i prije, baterija izgleda traje nešto duže, gps konačno radi kako se spada.
http://img280.imagevenue.com/loc511/..._122_511lo.jpgS
Naravno ovo nije službena verzija sa Kiesa. :D
Nije dosadna, to je Star Trek :) Al ne, nemam taj, imam jedan sa svemirom, Zemljom itd.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
A screen protector nisam stavio, to mi je glupost. Imam torbicu za dhd, stiti od svega ^^
http://img163.imageshack.us/img163/7726/p9011489.th.jpgShttp://img641.imageshack.us/img641/8983/p9011490.th.jpg
Eto, to je jedna od mojih pozadina.
Originalno nema sta. Sigurno nitko nema takvu. xD
A sada je vrijeme da isprobam Darkyjevu finalu verziju 2.3.3. verzije.
guide
Torbice i štitnici su gay... prave muškarčine to vole grubo... xD Gorilla glass WTF!?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Još stavi njeno muketanje za zvono da budeš sav u stilu :P= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Zvuk zvona mi je klasični od Nokije (bar mislim da sam taj stavio). Navika je gadna stvar.
Zvuk poruke je midi "Radio dubrava", no puno lošije zvuči nego na Nokiji. Ono "Ovdje radio Dubrava, dobro jutro Hrvatska" sam si premodificirao "Ovdje tvoja Nokija, stigla ti je poruka" ali sad to moram promijeniti opet jer sam promijenio mobitel (nije više Nokija), samo što nema veze jer u midi nema glasa tako da je svejedno...
A budi me Shortyeva Zeka također u midi obliku. I loše zvuči.
Zvuče li na svim Android mobitelima midi fajlovi loše ili je to samo do mog Galaxy Ace?
Opet si pio? xD= Citat =:
Da to je do svakog mobitela... sjecam se kad sam sa frendom isprobavao midi na nekoj staroj nokiji i K800... nokija owna.
Ali samo malo. MIDI??? to je mrtvo... pa ima bar 3-4 godine (a i tada je bilo zastarjelo).
edit:
To zato jer ju mrziš? Ja zamrzim svaku koja me budi pa onda stvim neko sranje koje ionako loše zvuci xD= Citat =:
Midi nije mrtav. Budi me još od Siemensa S65. Javlja mi i poruke od tad. Da je mrtav valjda mi ne bi to radio? Možda je umro pa mi sad ako duh opsjeda mobitele?
Nije do stakla, tak i tak ga nemrem izgrebat, nego je do samog mobitela. Ja patim na to da je i nakon dvije godine u savršenom stanju :)= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Poznato mi je to... :D
NajFrend isto strašna picajzla...2 godine ima 5800 a izgleda kao da si ga juce izvadio iz kutije. I nekoristi nikakve gay torbice i štitnike :P
Ja baš nisam picajzla a ni svinja, samo tu i tamo koja igrebotina.
:)
Ja sam svinja, otkad je ta 5800 izisla sam ju kupio, i sad ju imam valjd 2? godine..= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Izgleda koda je u te 2 godine netko igrao hokej i bacanje u dalj s njom..
+jednom sam sjebo zaslon pa sam morao kupiti drugi :(
Nešto se šuška o novom Samsungovom mobitelu, imena Hercules; 4.5 inčni WVGA Super AMOLED Plus ekran, 1.2Ghz dual core proc, 8MP kamera, 1gb rama, 16gb interne memorije itd...dolazit će sa Đinđerbredom.
To je tablet, a ne mobitel. Čak je i Galaxy S prevelik za normalno korištenje.
Pa ovisi. Meni je moj DHD postao skroz normalan, kad vidim manji mob samo se nasmijem. 0.2 inča i nije nešto previše u odnosu na 4.3.
Koj android mi preporučate poslije Galaxy S-a? Uzeo bi polovni Galaxy S ali mi je previše 2000-2500 za koliko ga prodaju na njuškalu.
Bilo bi dobro da je neki po cijeni od max 1800kn. Ciljam na HTC Desire, on se nađe po 1800kn, jel ima šta bolje za te novce?
Imaš HTC Legend ako voliš da ti je mobitel sexy cool... 8)
Evo stigao je napokon i Galaxy S IISu T-mobile. Očekivao sam da će biti ispod 2500kn uz neku normalnu tarifu, ali kad ono 3000kn+.
Lijepo.... samo neka oni drže GalaxyS još mjesec-dva i uzimam ga :D
Valjda ti pojeftini do Božića. :)
Ja za sada uzimam obični Galaxy S,vidjet ćemo šta će izaći za 2 god.
EDIT: Smeta mi što su stavili 4,3" ekran na Galaxy S II,a mob je još lakši od originala. Trebali su ostati na 4".
Taman cu do tada skupiti dovoljno bodova da ga dobijem za đabe :)= Citat =:
Vidio sam Legendu, super mobitel. Dođe oko 1500 na njuškalu. Samo, zar nije bolje dodat 200-300 kn za Desire? :/= Citat =: