Užas.
Printable View
Užas.
http://www.footyheadlines.com/2012/12/f ... -real.html
Super su mi boje na domaćem dresu, a i gostujući je dobar.
Bolji je od ovogodišnjeg. Reklama na prsima prvi put u povijesti Barce. Baš me zanima koliko para je trebalo.
25 mil funti po sezoni. A i imali su do sad sponzora, od 2010 čini mi se.
Al nije bilo reklame na prsima. Fin iznos u svakom slučaju.
Kako nije, Qatar Foundation je tu već neko vrijeme, a i sićan se kad su potpisali taj ugovor s njima pa je to bila velika vijest prije par godina. Sad ih je samo zaminia Qatar Airlines.
hexfire mozdam isli na leđima reklama, ali na prsima vec imaju par sezona
Da i prije toga Unicef, ali obje te organizacije su humanitarne i neprofitabilne. Znam da je za Unicef logo Barca ustvari plaćala da ga nosi, a nisam siguran za Quatar Foundation. Ovo sad je prvi put u povijesti da Barca reklamira neku tvrtku.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Qatar Foundation im je platia masne pare za to, ne znam točno koliko, al znam da je bilo mnogo.
Oboje ste u pravu. I Unicef i QF (od njih su ipak dobili nešto love) su bile neprofitabilne organizacije, dok je QA nešto posve drugo. Usporedbe radi, United takvih ugovora ima oko 40, a Barci je ovo prvi.. Najnoviji su AON (160 mil. funti) i Chevrolet (350 mil. funti), samo se Chevrolet logo neće još neko vrijeme pojaviti na dresu.
K.O.
Iskoristio je Chelsea indisponiranost Manchestera i sad su praktički osigurali LP. Bezvezan crveni kartona za Rafaela, nije mi skroz jasno na temelju čega.
juve prvak svemira
Zavrsio je Conte u bazencicu :)
Del Pierova cestitka Juventusu:
“Otkako sam napustio Juventus, nikada nisam razmišljao kako će izgledati da ovaj tim slavi bez mene. Nisam sve do prije nekoliko dana, kada je tabela jasno govorila da stiže druga titula u nizu. Pokušao sam da zamislim slavlje, ali u mom ‘filmu’ slika je bila zamagljena. Kraj, moji prijatelji se raduju, trofej je spreman da se podigne, huk navijača… Sada je slika nešto oštrija, navijači su glavni akteri”,
:cry:
Prvaci svijeta.
Anyhow, barcin 4i gol jucer jucer protiv betisa, maestralan.
Anyhow trebate otvoiti si temu za drkanje po Barceloni...
Ne, drkat će na Barzaglija i ostale zmajeve iz Juventusa.
Mediji nisu rekli da tako treba i nemoj.
nije ni juventus "rekao" tako.
Da jeste ovo bi bila tema drkanja po Juventusu i snishodljivog posmatranja svega sto nije Juventus. Very nice.
Dobar je i slobodnjak Messija. Prije koju godinu bih rekao da je Ronaldo bolji u izvođenju istih, ali danas su otprilike na istoj razini što se toga tiče.
Jep gledam sinoć tekmu sa frendom i sad onaj drugi slobodnjak na lijevoj strani koji totalno odgovara Xaviju kao dešnjaku i kažem frendu da Messi puca i to u golmanov kut, kaže on ma nema šanse ovo je Xavijevo... reko to vrijeme je prošlo Messi pogađa sa svih pozicija, čak i Alves sve rijeđe dalekometne puca.
Ovaj Marvin je glup ko kurac. Doslovno. Skoro kao niko.
I Crap je izborio svoje mjesto na forumu u drustvu velikana. Postao je ravnopravan clan i slozno klima glavom :rotfl:
stara je, ali dama bome i nije :D
Fergie odlazi u mirovinu na kraju sezone, potvrđeno je. Šta reći nakon ovakve vijesti, uopće ju nisam očekivao već u ovoj sezoni...
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/22444888
Baš me zanima koga će dovesti. Sad će se ta bitka za trenere još više zakuhati.
Negdje sam citao da je potencijalni trener Mourinho, a sad...