Očito da nisi knjige čital ;(
A možda i bolje tak jer je onda serija do jaja.
Printable View
Očito da nisi knjige čital ;(
A možda i bolje tak jer je onda serija do jaja.
Aha. Hound je jedan od 4 razloga zato je treća knjiga (sezona) najbolja :D= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
meni je najbolji lik mance rayder pogotovo kad postane kralj westerosa
Nisam niti ne namjeravam.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Knjige jednostavno nisu za mene.
Želim vidjeti i čuti, a ne samo slova.
Jebote :/
Nisam mislil to kao nekaj loše, sad mislim.
KNJIGE ČITAT!
Pa i čitam. Stručne.
Ali da naprave film kako elektroni putuju i kako rade tranzistori, nebi više čitao.
evo gotovo i ovo :D
sad opet cekamo godinu dana, dobro nešto malo manje :D bome je brzo prošlo, 3. sezona ce bit po meni najbolja, doduše nisam cital 4. i 5. :D al 3. ima najviše khm khm ubojstva :D
bloody wedding :D
Mislim da će treća sezona pokriti samo polovicu knjige ili tako nešto.
pa valda nebu one najbolje djelove izbacili =/= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da, 3. pokriva prvu polovicu knjige, a 4. drugu polovicu knjige. Inače, po meni odlična sezona, dosta napetija od prve, makar je to razumljivo, s obzirom da se u prvoj sezoni radnja tek razvija. Odlična zadnja scena :D... Sam da pitam:
kaj onda ce razvuc 3. knjigu na dve sezone ? pa kolko ce onda sezona imat 5. knjiga lol ? :D
= Citat =:
Izvorno postao keko
Stvarno? Meni bas ne lici
Nisam citao knjige, zasto su se ti mrtvi poceli upste buditi?
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
a bude se jel su valda zmajevi sve sjebali, vidiš da su i vorloci dobili svoje moci itd, sa zmajevima su sve te pizdarije počele divljat
btw opet Kalisi imala glavnu scenu na kraju sezone :D
Drakaris mada fakaaaa !! :D
Ma zezam se, nije Ned ofc :D
ista situacija je i sa
Jaqen nije on, to se zna iz knjiga :)
di točno u knjizi je to potvrđeno? tj u kojoj
pogledao zadnju epizodu i malo sam baffled...
istina da sam knjigu pročitao pred godinu dana, ali nije li
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Onaj na konju istina da izgleda ko Benjen Stark makar ne kužim kak bi i zašto baš on mogao postat White walker, a ne običan zombie (kak se već zovu). Nadam se da imaju dobro objašnjenje.
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
meni ne liči uopce na benjena starka, tko zna, sve je moguce uostalom jer njegova sudbina jos nije otkrivena,
Loš finale, nisu prikazali ni Ramsaya, ni Reeka, ni one klince 2, ovaj ima nos (ajde to je teže valjda prikazat), nema Mance...
ONOOOO
I onda dođu zadnje 2 minute i sve je ok :).
Lol pa nema smisla da ih sve u zadnjoj epizodi sezone uvedu
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
pa razilaze se s knjigom, previše je to likova,
vidiš da su theona nokautirali, moguce je da je netko od "željeznih" ramsay, vidjet cemo dogodine što su smislili :)
Jebote ja totalno zaboravio na seriju, morat cu pogledat zadnju epizodu danas ak se sjetim.
Meni se videoteka tek u četvrtak otvara. :(
Mali osvrt na drugu sezonu...
Sveukupno gledajući nešto slabije od prve, izvlači ju deveta epizoda i još neke briljantne scene. Produkcija je i dalje na zavidnom nivou, što je i očekivano s obzirom na HBO. Sama knjiga 'A Clash of Kings' koju prati druga sezona je nešto slabija od prve knjige pa mi je i bilo očekivano da će i radnja serije biti također nešto slabija.
Glavna boljka serije je što je deset epizoda jednostavno premalo kako bi se kvalitetno razradili likovi i njihovi odnosi. To je bilo prisutno već u prvoj sezoni, no ovdje je jače naglašeno jer imamo skoro sve likove iz prve sezone + tucet novih, te serija na momente djeluje dosta 'rastrgano'. Zato se i radujem podjeli treće knjige na dvije sezone serije .
Također ovoj sezoni nedostaje zadivljujućih scena kojima je 'prštala' prva sezona.
I dok su u prošloj sezoni briljirali glumci u ulogama Tyriona, Daenerys i Arye...ovdje su ostavili nešto slabiji dojam, opet smatram da je više zbog premalo prostora, tj. vremena. Osobno su mi ponajbolji bili Lena Headey kao kraljica Cersei i Jack Gleeson kao Joffrey.
A sad opet čekati kojih 10 mjeseci do sljedeće sezone
Ček ubili su Eddarda Starka ??
ma daaaj ajde, jebote pa stavi to u spoilere, sad cu kitu gledat a ne seriju, ma daaaaj ajdee eee