nesto u vezi corki skina, posto mi je account jos iz bete samo sto nisam igrao :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
i na kraju dobio i corkija i IP boost.
Printable View
nesto u vezi corki skina, posto mi je account jos iz bete samo sto nisam igrao :D= Citat =:
i na kraju dobio i corkija i IP boost.
Kupi Udyra dostaje zajeban= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Sto nije omjer 3 15 isto kao 1 5 haha. btw cho gath je super tank i sve, al bez pravog teama je iskreno govoreci zakurac :P. Znam da bi u nekim igrama bio toliko jak da bi ga jednostavno ignorirali, ubili sve, i onda tek isli na njega :D= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
kupio sam malpha. kako to rula, lagano je OP. uletim u njih 5, ubijem ryzea i odsetam van. jebeno :D
bas me zanima sto te inspiriralo da ga kupis :D= Citat =:
Izvorno postao Norther
Jel zna netko gdje pise koliko je acc star :?
a nista, jucer smo ja i smirivac igrali s nekim likovima 4 partije, pa sam shvatio da je malph vise Op od mordea :D= Citat =:
Kako sam ownao danas sa Teemom:)
Izgleda da kad god igram sa Markecom ili nekim sa foruma nenormalno loše nas ide, ali bar je zabavno podjebavati ljude koji se radi toga živciraju XD
^^
mozda zato sto je tank ?= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
:(
Nisi skuzia bit xD
Cho gath nakrca health i armor, al nema nacina da natira ostale da ga udaraju, pa ga jednostavno ignoriraju, kad bi imao nekakav taunt ili nesto bio bi koristan, ovako vecinu vremena stoji sa strane i zakurac udara
pa da, zato sto se tenkove uvijek fokusira zadnje :P
al ono, nebi se bas slozio za choa
lik stuna i silenca cijeli team, pojede squishija i tuce sa onim bodljama, tesko da zakurac udara :)
A neznam, uglavnom vecina cho gatha bi imala ogroman hp, ali nikakav dmg, tako da nebi smetali puno, a sad, zavisi ko ga igra :D
Zasto vas je vecina na us verziji :(
dunno if srs.= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
moze stunat i silencat cijeli team, da ne spominjem feast.
nije :)= Citat =:
Izvorno postao majstoro
koji ti je nick da te add ?
Sillenius= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Prvi game s Rammusom na Summoner's Riftu (5v5): 3/6/30. S tim da mi je bilo teško igrati jer me je disconnectalo pa sam imao fantomske minione i towere na mapi. :/
THE MASTER OF ASSISTS HAS COME!
Zna netko kakav je Kennen za igrati?
Također Veigar mi je fora, dosta je zabavno imati 50 ap-a bez ikakvih itema XD
Danas sam imao milju kilova sa Čokobom.
ko je to :(= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
čogat ?
kennen je prejeben, ali ajmo reci da moras biti mid da bi bio efikasan, ako uspijes napraviti 2-3 killa early game, dominirat ces cijeli gejm ako znas sta radis :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Kennen će biti besplatan sljedeći tjedan pa ga isprobaj, ja definitivno hoću.
ja ga kupio dok je bio na akciji
jeben je
Pokusaj kliknut na carrya kada ja onakav ogroman stanem na njega. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
Cho ima vjerojatno najveci dmg od tankova. Cone Silence, AoE knock up koji usporava + 850 true dmg-a sa ultijem + 120 base dmg + mali AoE siljci koji rade 60magic dmg-a.
Ako uzmes u obzir da dps-ovi imaju oko 2k hpa ja mu sa cho'gathom skinem skoro 50% samo sa ultijem.
Cho je BOLESTAN sa malo APa.
Also, I is back. US. The Boz.
AP Chogath je mrcina. Imaš lijepo 3.5k hpa, 650 AP sa mass magic penetration i samo skidaš dok aoe disable radi 800 damage-a i silence tu negdje a ulti da ni ne spominjem. Baš sam Kiwiju i Cherriju pokazao, sve se topi.
Kupio singeda! OMG :pray:
Lik prerula, nema veze što ja još sakam s njim. :D
Svi abilityi i passive su predobri (dok kod gragasa q ne koristi nakon 2 lvla...). Lik ima prejak ulti, ko da je tenk (+ hp od passsiva!).
Ne Čogat, onaj klaun..Čoko, ne znam kako se zove.
I da, Čogat sa tim nekim AP il kako već rula.
Uvjerih se.
Shico Shako :D :D :D hahahahAHA= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice