Pa cisto zbog animacije se moze lakse last hitat, pogledaj u doti npr viper vs veno, isti attack speed al s viperom ce bit lakse zbog bolje animacije.
Printable View
Pa cisto zbog animacije se moze lakse last hitat, pogledaj u doti npr viper vs veno, isti attack speed al s viperom ce bit lakse zbog bolje animacije.
kao 1. animacija je super vazna. zato melee heroji imaju puno lakse last hitanje od rangea. no range ih moze abusati i sve to no to je druga prica vec.
uzmimo primejr iz dote (kolko se jos sjecam barem): sniper vs ezalor. sniperov metak (projektil koji koristi za napad) je gotovo istog trenutka kada napadne na creepu. mozda .1 il .2 sekunde leta ima. ezalorv ima oko .6 il .7 sekundi (brojke lupam, samo otprilike).
sada kakogod ti bio dobar sa ezalorom u last hitanju tebe ce sniper oprati ko stoku. u svakom gameu. to je bit animacija mystery.
@sakonodo da, pare u igri>skill. lakse je sa nafeedanom opheliom (posto smo u hon topicu) ubiti isusa nego sa nenafeedanim scoutom ubiti creepa.
sada sto ti je veci skill imat ces vise para jer ces vise creepova last hitati i manje ces umirat i vise ubijat (ako si carry naravno)
Daj citaj malo, govorio sam za rl pare kojom po tebi kupujes skinove za bolji last hit, stoga rl pare>skill, al ingame pare nemoraju znacit prednost ako protivnik ima bolji skill od tebe
pa da, čak i oni koji prije nisu hejtali s2 dok igra nije radila po tjedan dana su sad shvatili koliki su zapravo pohlepni i bezobrazni= Citat =:
Izvorno postao The Boz
e ovoga, jesi ti retardiran ili samo neslusas sta ti iko govori= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Je znam na što ti misliš ali skin animacije nisu na taj način brže u honu, jednostavno je promijenjen samo izgled pokreta dok gađa. Skin je čisto radi izgleda, da skin poboljšava brzinu animacije na taj način rage bi se digno na forumu davnih dana + svi bi koristili te op skinove da je priča stvarno takva T.T Koliko sam ja vidio u igri običan WS i pimp su isti, jedino je zamah ruke malo drugačiji 0.0
Edit: Hmm, sad sam se sjetio da je lakše zeznut lika sa female pyrom nego sa male verzijom (pošto drugačije izgleda castanje spellova a ljudi su navikli na male verziju). Meh, opet je isti klinac ako igra dobar igrač T.T
Znam, no ragnarok je napiso da to poboljsava pa sam piso o tome. Hansi, e ovoga, aj procitaj sve, a onda se kurci.
ne kurcim se nego kad napises da skin daje prednost nakon ove diskusije tvoje psihicke mogucnosti mi dolaze u upit
opet, citaj, to je ragnarok napiso, a ja sam piso o tome, i takva pokusavanja podjebavanja ti idu vrlo lose, odi malo browsaj po forumu pa uci od nekog boljeg.
ne podjebavam te
mir hejteri.
daj opet procitaj par proslih strana, preskocio si par postova. nisi shvatio o cemu mi pricamo= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Nista dat cu ja sansu HON-u i malo po malo igrat dok se ne naviknem, pregrubo sam opisao neke stvari koje su mi na prvi dojam bile potpuno drugacije od lola.
Taman kad sam se naviknuo na LoL dođe ovo xD
Skinuo,zaigrao i ok je no malo mi je još strano.
Grafika je daleko bolja u HoN-u no heroji su mi malo nezanimljivi.
Možda zato što nisam igrao puno HoN ali jednostavno mi je (zasada) tako.
Ali ipak mislim da je HoN malo bolji od LoL-a iako sam poklonik ovog drugog.
Tko treba pomoć u honu samo neka me cimne. Nisam ja neki mrzitelj "lol vs dota vs hon" diskusija dokle god se priča o konkretnim stvarima a ne da se naganjamo okolo kao majmuni. Nemojte pomislit da je hon nebalansiran pa rage quitat jer nije (svakog heroja se da counterpickat ili fokusat kao mladog majmuna u team fightu + ovo govorim jer većina ljudi quita igru jer pomisli kako je drugi heroj bolji od njih), S2 sređuje balans s obzirom na pro/tournament scenu jer vidi vraga, tamo ljudi u stvari znaju igrat za razliku od nas ostalih xD
Od trenutnog free picka Fayde je najbolja za mid. Thunderbringer, Gauntlet (na lane jedino ako je combo sa witch slayerom ili voodoo jesterom), Pharaoh (može na svaki lane ali je u midu bog i batina, u razini je sa fayde-om samo što ekipa stvarno protiv fayde ne zna igrat xD), Wretched Hag (može solo bot/top ili mid) i Bloodhunter su vam mid/solo heroji i igranje istih na lane-u sa nekim je katastrofa. Puppet Master je INT hard carry i da se igrat u midu, trilane-u ili normalnom duo lane-u dok te netko supporta (po mogućnosti support koji ima neku vrstu CC-a, recimo plague rider iz trenutnog picka). Plague Rider je support (ovaj heroj ima najveći win ratio u honu, lagan je za igrat i jako opasan), može se igrat kao solo top/bot protiv trilane-a (i dalje supporta) ili support na običnom duo lane-u (zbog vražjeg denijanja creepova sa spellom se konstantno da bit kod svog tureta i outlvlat ekipu za 1/2 lvla). Engineer je wannabe techie (ima 1 spell gdje postavlja mine ali to nitko ne uzima jer su druga 2 spella puno važnija), support je. Swiftblade je carry (čitava logika ovog heroja u early game-u se svodi na "spin for teh win" tako da zaobiđite ovog heroja u širokom luku ako nemate agresivnog supportera na lane-u). Chronos je anti carry, zna se pickat kad su banani određeni hard carry counterpickovi (uništava ovaj heroj ali si do late game-a i full item seta skoro pa beskoristan), ja ga igram kao supporta ponekad (rusham Staff of the master da se moji mogu kretat u ultiju + ovo radim samo ako složimo neki aoe team. Moon Queen je hard carry i zaobiđite je u širokom luku dok ne pohvatate konce hona (teža je za igrat od ostalih mogućih carrija). Valkyre je semi carry/ganker (ide solo lane ili mid, slična je ashe iz lola i kopija mirane iz dote). Martyr je support (nuka za 500 kad mu je hp na 5% na 3 lvlu tako da pazite), Zephyr je šumar koji ako se nafarma slobodno concede vote napravite.
Eto, ovo je pretežno za nove moba ili lol igrače da znaju što očekivat od trenutnih free pick heroja (dota igrači znaju što radi 80% ovih heroja). Upoznajte se sa shopom u practice game-u. Početni lane itemi za supporta su vam courrier (pinklec koji nosi iteme) i wardovi koji se postavljaju prije druge minute + minor totemi ili nekakvi drugi statsi sa hp potionima ili runes of blight da dulje ostanete u lane-u (kao support ne last hitate mobove, cilj je sredit kill na lane-u ili mu jednostavno osigurat lakši farm + denijat svoje mobove). Ne kupuje bootse i uzmite hatchet ako vam last hitanje ide loše.
Mene zanima jel postoji mogucnost da se vidi creep score i kill/death od svojih i protivnickih heroja, znam da gore pise score ali ne mogu naci bas tablicu (ona koja je na kraju game), probao sam s tab i ne radi
Imaš sa desne strane ekrana u igri neke slikice heroja, klikni na kvadratić iznad njih i vidjet ćeš K/D/A od svih heroja, GPM i xp gain/loss, gold gain/loss ćeš vidjet kad postaviš mouse preko bara sa goldima. Ovo za creep kill i deny mislim da vidiš samo svoje u igri a na kraju game-a prikaže sve igrače (možda se to da omogućit u optionsima ili putem modova ali stvarno nemam pojma + nije ni bitno jer ćeš nakon nekog vremena po samim itemima u vremenu pretpostavit GPM igrača a to ti je dovoljno da počneš rejđat xD).
EDIT: svoj creep kill/deny vidiš u gornjem dijelu ekrana na lijevoj strani.
evo igrao sam gauntleta 2-3 runde i svidja mi se, njega cu prvog vjezbat.
Isao sam mid protiv moon queen i pwnao ju jedno 3 killa ( vjerojatno noob) onda sam se malo umislio pa je ona mene 2 puta killnula sa onim nekim opakim aoe (valjda ulti) gdje nemam pojma sto se desava :D ugl koristiti skill shotove (w skill ) je dosta lagano i zabavno se priljepit za protivnnika i oderat ga sa ultijem, q te full stacked e passsivnim skillom.
prvi skill joj radi 300 dmga.
ulti joj summona 10 (mislim da je 10 na lvl16 heroju) tih kaj pogadaju random neprijatelje u aoeu odredenom. najvise sto te ih moze pogoditi sa ulti je 4(+1 il 2, ovisno o tajmingu dobrom, od 1og skilla)
1500dmga ako si solo vs nje na lvlu 7 moze opizditi (ako nemas lvlupan 1 skill ulti opet radi 300dmga/moonbeam)
Gauntleta radi ovako, 1 hook, 1 slow, max prvu zbog nuke-a i gledaj kako sve umire oko tebe :P Sa E ti hook pula neprijatelja tebi ali ako recimo koristiš W tamo gdje stisneš na mapi je mjesto gdje će prebacit tebe i neprijatelja ukoliko ga pogodiš. Gauntlet ti je jedan od heroja koji omogućava ubijanje kongora na lvl 1 zbog svojeg 3 passiva :P
zephyr nije jungler lol
Je, može na lane, može mid ali u šumi je bog.
ako netko hoce takoder igrati samnom neka me doda
Shaka__
dvije su crtice dolje u nicku
najbolji je na lejnu sa dsom, gusta enemya u creepwave i ds heala, takoder ds-ow slow i zephyrove ciklone :D
Previše se pusha lane onda i mid ih može komotno zgenkat ako ne grle svoj tower nakon missa.
ajmo igrat sad
rofl, zeph van jungle je fail. on i warbeast su najbolji jungleri u igri (ajd mos racunati i tempesta) a ti bi njega odjebo u lane?= Citat =:
Izvorno postao hansi
em bi zeph tako ispushao da bi ti mid svake 2min doletavao gore po fre kill kada biste dosli do neprijateljskog towera...
dshaman je najbolji u laneu sa bilokojim herojem kao support. da stavis isusa pokraj imas dobar heal, a daleko je najbolji sa tempestom i krakenom u teamfightovima. za lane stavis dshmn i bilokojeg heroja, carry po mogucnosti da mu osigura free farm.
lol
Trebao si vidjet dsham+pharaoh combo prije kad je dsham hilao pharaona i njegove mumije = max damage (fixali su to dosta brzo xD).
neznam koliko je zeph promjenjen od prije, ali kad sam ja halao HON zeph je bio bog junglea.
joj kak ce ove lolase HONovci pojesti ko isuse xD sta ti mislis systematic? :P
i da, nisu ga mogli TOLIKO reworkati da nemoze junglati. zeph, isus sume.