Komentari ispod videa nepostoje?
Printable View
Komentari ispod videa nepostoje?
Youtube je.
ne znam cemu novi topic...
uzmes iphone, spojis se na net (3G/WLAN), odes preko njega na www.jailbreakme.comS, slideas, sacekas tih par minuta i to je to... ako ti treba i unlock, nakon sto ga jailbreakas preko cydie (koja ti se sama installa nakon sto ga JBas) searchas ultrasn0w, installas to, restartas ajfon i to je to...
Pa šta? I ovo je forum.= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
Ne vjerujem više jutubu. komentari su pusiona. sjebo sam si vec par stvari tako. ljudi kazu da je dobro a ne radi :3
sam ti mene poslušaj... :*
grafička moć iphone4
jeobte :o
http://gamevideos.1up.com/video/id/30824
apple je izdao 4.0.2FW kako bi zablokao pdf exploit pomocu kojeg imamo JBane iPhone na OS4... ali jos uvijek signa 4.0.1 pa možete još neko kratko vrijeme saveat shsh bloobse (tinyumbrella - google it)...
Imam jedno pitanje... kad bi se za iste pare moglo birat izmedju iPhone-a 4g i 3gs, kojeg se vise isplati uzet ? :D
To je ziher neko trik pitanje!
:D
Nije, pitam iz razloga jer je bilo dosta pitanja oko signala i problema oko istog, zanima me jel je to uopce stina i jel imo neko iskustva s tim, jel to predstavlja tako velki problem kako se pricalo ili su to puste price.
Glupo mi bi bilo da kupim mob i da me antena zaebava, kaj ne ?
Stvarno ako je neko imo iskustva sa cetvorkom, bio bi mu zahvalan da mi da iskren odgovor. :D
Nitko nikad u hrvatskoj nije izgubio signal gdje ne bi s bilo kojim drugim mobitelom.
Osim ako ga nisi dirao.
Hvala :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Predstavljeni moderniji iPodi
Nije iPhone al je vezano uz Apple, predstavljena je nova linija iPod-ova, ovaj mali nano izgleda prebolesno.
DO WANT!!!!
A da neću kupit jednoga... Samo me sve strah koliko će koštat kod nas... Gledajući 32GB model, 299 dolara je 1700 kuna, ali bit će sigurno puno skuplji. Ipak, očekivao sam i višu cijenu.
Baš sam prije koji dan gledo ovaj nano na youtubeu.. zbilja fora stvarčica.
šteta što preferiram mobitele kao MP3 playere... :)
Ovako, trebam pomoc ... Kupio iPhone 3gs, al bi ga htio otkljucat na sve mreze i napravit JB.
Gledo sam malo po netu, ima vise metoda, pa me frka da ne zahebem nes :D
Ima ko preporuku s cim i kako napravit? :D
EDIT:
Osim tog, imam problem sa onim utorom za SIM karticu.
Jbt ko je to tak retardirano napravio, ja neznam jel sam ja glup pa neznam to otvorit ( tj izvadit) ili di je problem .
Dobio sam onaj ko kljucic neki, i na uputama pise da ga samo treba gurnut unutra i da ovo iskoci van.
Al nejde, jel bi to trealo ic lagano ili ?
Što se tiće sima staviš tu iglu unutra i ravno i lagano je gurneš unutra, bez neke velike sile. ta plastikica će izači van 1-2 milimetra i onda izvadiš iglu i samo izvučeš plastikicu.
Jednostavno je ;)
Što se tiće jailbreaka, nisam se igrao sa tim ali karlo je prije par stranica stavio link na koji odeš preko iPhonea i tamo se nešto skine i jailbreaka se.
Da, gledo sam na youtube-u, al kod mene nije taj slucaj, ona igla jednostavno ko da ima prazan hod a zadnjih 2 mm dodes do neceg tvrdog i neres stisnut, izgleda da je nes zmrdano ... vracam ga danas -.-
koji FW ti se nalazi na mobu? ako je bilo šta vece od 4.0.1, mozes sjest i plakat... ;)= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
vracaj :thumbs2: to mora šljakat lagano, skoro ko tipkovnica :)= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
Nikad u životu nisam koristio GPS, pa tako ni na mobitelima, pa mi nije baš jasno kako to ide. Može li se primjerice na iPhoneu ili iPod touchu koristit ovaSaplikacija za navigaciju bez nekog hardverskog dodatka i na koji način to funkcionira? Tu recimo imaju Lite verziju aplikacije koja je besplatna, znači li to da bih mogao koristiti GPS uslugu besplatno?
[quote=Karlo_from_Bjelovar]koji FW ti se nalazi na mobu? ako je bilo šta vece od 4.0.1, mozes sjest i plakat... ;)[/quote:1v5fb7j5]= Citat =:
Izvorno postao "HarDStyle[R
Nema za sad pomoci ili niti nece ni bit ?
Btw, mob sam malo prije vratio, doci ce za desetak dana sa servisa.
Sljedeći tjedan dolazi 4.1 OS, koji će popraviti performanse na starijim modelima.
Prije dvije godine sam u T-mobileu kupio iPhone 3G (16GB), onda kada je tek došao kod nas... Nikada, sve do sada, nisam imao posla sa JB-om. Dapače nisam ga niti dekodirao.
Naime, da prijeđem na stvar, napravio sam ovo:
Nisam instalirao zadnje update-ove, nego sam ostao na iOS4 kojeg sam instalirao prije dva mjeseca. Prvo sam se čudio kaj uopće funkcionira na ne-dekodiranom (odnosno; na kodiranom/lock-anom) iPhone-u, a sada sam i instalirao ovaj "ultrasn0w". Budući da nisam upućen u te programe, molim vas pomoć. Kaj bi sada trebao radit da bi mogao download-at sve te über-cool-besplatne programe o kojima svi pričaju?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
[quote=Karlo_from_Bjelovar]koji FW ti se nalazi na mobu? ako je bilo šta vece od 4.0.1, mozes sjest i plakat... ;)[/quote:33c24t4o]= Citat =:
Aj molim te , jel mos objasnit kaj si mislio time da mogu sjesti plakat, kaj nema JB i unlocka za 4.0.1 ili?
[quote=HarDStyle[R]][quote="Karlo_from_Bjelovar":2tj92mo9]koji FW ti se nalazi na mobu? ako je bilo šta vece od 4.0.1, mozes sjest i plakat... ;)[/quote:2tj92mo9]= Citat =:
Aj molim te , jel mos objasnit kaj si mislio time da mogu sjesti plakat, kaj nema JB i unlocka za 4.0.1 ili?[/quote:2tj92mo9]
ima JB-a za 4.0.1... nema JBa za 4.0.2 ;)
(barem ne za 3GS new bootrom)
ok thx, vidit cu kad dode sa servisa, nadam se samo da nisam te 'srece' da je gore 4.0.2 :D