Ovo= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Printable View
Ovo= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Totalno.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Potpis.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Hvala, budem nabavio The Wire.
freaks and geeks. :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
nego, sutra kreće ovo na BBC4:
nadam se da bu dobro!
Kolko je to povezano s filmom? vidim da su neki glumci isti
mislim da se nastavlja dalje na film:
When I finished This Is England, I had a wealth of material and unused ideas that I felt very keen to take further – audiences seemed to really respond to the characters we created and out of my longstanding relationship with Film4 and Channel 4 the idea for a television serial developed. Not only did I want to take the story of the gang broader and deeper, I also saw in the experiences of the young in 1986 many resonances to now – recession, lack of jobs, sense of the world at a turning point. Whereas the film told part of the story, the TV serial will tell the rest.
: )
A bude se gledalo onda. :)
inače, po jesenskoj shemi na hrt dolazi Galactica nakon Enterprisea, prikazivat će Entourage, sedmu sezonu 24 i još dosta serija
Će prikazivati cijelu Galacticu ili?
Ionako sam ju planirao reprizirati pa ako će se vrtiti cijela na HRT-u moći ću ju tako pratiti :)
nadam se da neće staviti samo četvrtu sezonu, ipak je prevelika pauza bila
zeke and luther,najdraza serija :pray:
Preporučite neke dobre starije britanske humoristične serije.Dosad sam već gledao Fawlty Towers,Crnu Guju,Državnika Novog Kova,Allo Allo,Crvenog Patuljka,Mr. Beana (koji baš i nije u britanskom stilu,al ajd') i Mućke (prve 3 su mi favoriti),te nešto malo Tanke Plave Linije,Zvonili Ste,Milorde? i Jeevesa i Woostera (jel valjaju šta te 3,pošto sam zbilja malo toga vidio?).
Thin Blue Line i Jeeves & Wooster, vrlo odlični klasici :)
Pocela treca sezona Sons of Anarchy
You Rang, M'LordSje meni bio epic! Svakako pogledaj!= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
League of Gentlemen :D
te obavezno njihovu božićnu epizodu :D
Blue Mountain State
http://www.entertainmentwallpaper.co...in_state01.jpg
pogledao 7/13 epizoda u 1 komadu.
bogovski i jos malo iznad toga
:pray: :pray:
Gledam BSG, na 5. epizodi, kako to rula, nevjerojatno nešto. Ovo ću pogledat u jednom dahu. Commander Adama je bog :pray:
Pfff, nisi ti još ništa vidio :)
Znam, zato sam još više nabrijan ^^ Fakat sam dugo to odgađao pogledat jer sam mislio da je sranje, a kad ono :o
jer zasluzuje bit na vrhu
Black Books o frustriranom vlasniku knjižare je bolji od svega navedenog zajedno. Sama pojava Dylana Morana je smiješnija od većine navedenih serija.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Spaced je odličan, al za njega trebaš strpljenja dok ekšuli počne.
Black Books definitivno.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
http://www.imdb.com/title/tt1592154/
nova nikita -.-'
Da, došla je. Kažu da je odlična, ovo ću mislim pratit.
Interesting fact: Svaka glumica koja je do sada glumila Nikitu je bila vegetarijanka ili veganka.
Zašto?
Kome treba ta serija?
Poživit će 7-10 epizoda.
ni toliko= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Upravo sam pogledao prvu sezonu BSG-a, kakav šokantan kraj :shock: Kaže žena thank you i bam :o Malo kasnije počinjem sa drugom sezonom, tako mi je drago da sam to počeo gledat, predobra serija.