Moj Silmarillion na engleskom je u mekom uvezu...dobro se drzi s obzirom da je star nekih 20 godina...
I cestitke topicu na 90.-toj stranici! Juhuuu! :bravo:
Printable View
Moj Silmarillion na engleskom je u mekom uvezu...dobro se drzi s obzirom da je star nekih 20 godina...
I cestitke topicu na 90.-toj stranici! Juhuuu! :bravo:
Peter Jackson Sets the Record Straight on The Hobbit
Novi video sa Comic-Con...
Neka nova nagadjanja i glasine mozete procitati OVDJE!
Osobno, ne vjerujem da ce se snimat bridge film, ali da ce filmovi biti 3D, well...nakon izjave PJ-a da bi se htio okusat u tome, ta glasina se mozda i pokaze istinitom...
isse tek sam sad vidio ova dva tvoja posta...
ovo me najviše zaintrigiralo, na kraju onok članka, što si posto link u drugom postu
dakle hobbit u 2 djela, bridge film koji će povezat radnju između hobbita i lotra(bit će neš kao HfG :)) i onda će napravit remake LotRa u 3Du... :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: smajliji govore tisuću rječi.. nadam se samo da neko od postave ne umre dok oni sve to naprave xd= Citat =:
...and then will be treated to a complete conversion of the whole LORD OF THE RINGS trilogy into 3D as well...
pa, očito je da će isforsati cijeli serijal dok ne počnemo povraćat
da bar :))= Citat =:
Izvorno postao Insert
nikad dosta međuzemlja :)
No, to bi bilo krasno...Tom Cruise kao Bilbo :)= Citat =:
With MGM involved in financing “The Hobbit,” and Tom Cruise heading its United Artists division, its been a TORn staff hobby to joke about Tom Cruise playing Bilbo. Far fetched? Perhaps, but, he just flew to Wellington to meet with Peter Jackson. No joke.
The pair could be talking about anything. Jackson could be giving Cruise advice on New Zealand real estate, they could be talking about “Dam Busters,” or the speculated-on “District 10,” that would serve as a sequel for the Jackson-produced hit “District 9.” Maybe he wants the juicy role of The Necromancer. Nobody really knows the reason behind the meeting but we do know everybody will be talking about it.
Jedino visina odgovara...
Tom Cruise, fuck no, uopce mi ne pristaje za tu ulogu. :(
Damn... već zamišljam kako u stilu nemoguće misije izvodi stuntove :rotfl:
a damn, ne mogu to napravit :(= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ma dajte, ne misle valjda ozbiljno... :shock:
Ak dobije ulogu, film će biti upropašten. :(
neče bit upropašten, jer tom cruise neče glumit bilba >.< sve i da glumi opet nije upropašten, mada ima mnogo boljih ljudi za tu ulogu to sam siguran..
još jednom: PIŠE U PROKLETOM CITATU DA JE JOKE
Ne piše da je sala, vec pise da se osoblje TORNa (The One Ring Net), salilo na racun Cruisa i pomisli da bi on mogao bit Bilbo...Ono sto pak pise, jest, da nitko zapravo ne zna zasto je Cruise otisao u Wellington na sastanak sa PJ-om...
Stoga,pretty please, with sugar on top, ne CAPSAJ i ne zivcani, jer ni sam nisi dobro procitao... :thumbs2:
Opa vidim da se ovo oduzilo i da cemo uskoro slavit i 100.stranicu.
Eh neka gz gz,steta sto ja bas nisam aktivan,a prije je bilo po cjeli dan visim na Forumu i postam na topic.
Jbg vremena se mjenjaju.
Sto se tice Tom Cruise,haha opce ne lici na hobbita :P
Jbg valjda P.J najbolje zna ko ce i kako ce glumit u Hobbitu.
P.S. Gothmog kad cemo na cugu,i btw upotpunio sam zbirku sa jos jednim ljepim 1 Hand swordom,imas jednom pravo pogadjat.
Pozz drustvo!
imaš swordove iz middle eartha il šta? :o
one hand.. meni u m-e najljepši haedhfang od arwen ^^
Ma nema cega nemam pitaj Gothmoga:)
Da Hadhafang preljep je.
Pozzz
Kako si se i gdje dočepao tog čuda? :(
ima u onom shopu... replikart se zove ja mislim, hadhafang* je samo 1800 kn kolko se sječam :D
Slikaj i postaj sliku.
Meni je najdraže Sauronovo oružje :)
@Demon
Dugo te ne vidjeh u ovim predjelima...cuga, kazes? Bit ce i toga, malo sam busy bee, a i trenutno nisam lociran u Rijeci...
Novi mac? Imam jedno pogadjanje? GURTHANG! Mac svih maceva!
Zahtjevam sliku, odmah i sad!
gurthang :/ gdje sam to več čuo..
Hadhafang?! :pray:
@Ranger
GurthangSje mac Turina Turambara...
Iako sumnjam da je njega kupio, jer je Demon Hunteru ipak najdrazi Glamdring...jedino ne znam da li njega ima vec, ili se bio pohvalio za Andurila...davno je to bilo - nekhi 40-50 stranica unatrag...
ček jel nije njegov mač andrachel(il tak neš) što je pokupio kad je belega ubio :/
il je to isti mač sam drugo ime... moram gradivo ponovit
Anglachel i Gurthang su jedan te isti mac...sve ti lijepo pise na linku koji sam ostavio u prethodnom postu :wink: ...
tek sad skužio da je link ^^
inače ja mislim da su od anglachela(gurthanga) ovi iz blizzarda kopirali, te je tako nasto frostmourne, onak čudna slučajnost da obadva mača "govore" i imaju neku svoju volju...
inače tek sad skužio da su mrki vilenjaci zapravo dark elfovi, jebeni prjevodi niš se ne skuži ^^
P.S. demon ak imaš taj mač postaj sliku obavezno, jer baš me zanima kak izgleda, jer ipak je to Crni Mač =)
Ah imas pravo Gothmog pohvalio sam se za Andurila i Glamdringa.A doslo je vrjeme i za treci od 3 najbolja maca u Filmu,ofc Hadhafang.Slike ce te dobit cim prije,jer sad i nemam bas nekog vremena,ali bit ce na forumu.
Gothmog:Cuga kad dodjes u Rijeku!
Pozzzz