Outcast ga pere naveliko. ^^
Printable View
Outcast ga pere naveliko. ^^
Morao bih se složiti. Nije JA loš, dapače, ali Outcast i one zagonetke bude sjećanja i polomljene živce :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Idem sada dati jos jednu sansu, F.E.A.R.-u. :(
A oboje ih pere Dark Forces 2:Jedi Knight= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Trenutno: HL2:Episode 2
evo upravo ponovno instalirao crysis, pa po 15 put ganjati zle koreance po plažama. :rambo:
Red Faction 2
Da da da... znam... igram nešto što je više manje okaljalo ime Red Faction.
Titan Quest s dodatkon no comment igra je ubitacna i zarazna!!!!!!!! :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Mass Effect.
Pokušavam Scarface natjerat da radi na windows 7.
Hl 2, HP:HBP i Lego Racers :)
Oprostite, malo sam se zaboravio, jel taj Scarface (igrao sam ga samo kod frenda i cinila mi se kao solidna igra) ikada dobio recenziju u PC PLAY-u ?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ne znam igra je prilično super i dosta je dugačka, bila je recenzija u Bug-u 75% ili tako nešta meni je super.
Igrao do sada Fallut 3, al su mi nekim cudom nestali save-ovi. :(
Hmm, možda pocnem Stalker CS. Igra mi se neka pucaljka, a jedino ova zadovoljava moje zahtjeve...
I meni je bio jedan takav bug.
Vjerojatno si instalirao u međuvremenu Games For Windows Live pa su ti se save-ovi premjestili, nisu pobrisani, samo ih premjestis u odgovarajuci folder. :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Nope, nije to...
Pa ako nije to, nemoguce da su ti samo nestali save-ovi.... :/= Citat =:
Pa oni su tamo gdje bi trebali biti, ali ih igra nekim cudom ne prepoznaje kada udem u igru...valjda neki bug
Znaci ima save-ove ali ti ih igra ne prepoznaje, e pa to je ono sta sam ti rekao, a ako nemas save-ove, onda nemam pojma sta je.= Citat =:
Uglavnom:
Code:Hi, this is a very easy fix. When you log into gfwl it uses a separate save account. Your saves aren't missing.
All you need to do is go to Documents or My Documents for XP, and go to My Games->Fallout 3->Saves
In there, you will see your gfwl account name, simply copy and past all the files in the Saves folder into the folder with your name and when you log into gfwl, your saves will be ready to load.
Oke, probat cu...tnx na trudu... :wink:
Ali dosta smo isli u offtopic
Hateful Chris :pray: :pray: :pray: :pray: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
fatal frame na ps2 emulatoru, prestrašna igra :shock:
šteta što 2 i 3 ne rade :(
Mass Effect, again. :D
Arma2...
Ceville (došao do drugog chaptera), Utawarerumono (još uvijek pri početku :rotfl: ) i počeo Silent Hill - Homecoming te Notrium.
Mmmm, opet uživam u crysisu, witcheru, empire total waru, SF4-u te Race Driver GRID-u :D
Doom 3
Čim dođem u Zg. primam se S.T.A.L.K.E.R.a, i SoC i CS... :rambo:
Nabolju ikad Captain Claw sa nekakvom expansom (sveukupno 311 levela) :pray: :rambo:
Call of Duty 2 (multi) i Fallout 2 :pray: DA 2!