tnx.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
bude whirlwind bio cini mi se. :)
Printable View
tnx.= Citat =:
bude whirlwind bio cini mi se. :)
Mazge brate, mazge. :D= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
neko?= Citat =:
Pa ti editori bi ti trebali raditi i na novoj verziji. Bar neki od njih... Budem pronašao kasnije, sad moram bježat.
nadjoh
ak neko oce
http://modsreloaded.com/hero-editor
mislim da nema boljeg editora od ovog
http://www.fileserve.com/file/3E76n7g
evo uplodao sam ga pa si skinite, stvarno pregledan i ide na sve verzije
Sad ste me podsjetili na jednog lika sa kojim sam razgovarao o Diablu. Kad sam dosao kod njega da mi pokaze lika imao sam sta vidjeti, frajer si je izlevelirao barbariana do kraja i onda samo trazi iteme. Di je tu zabava?
Zabava je što je bogat i novom liku može dati najbolji equipment da rastura od početka.
Meni su prije Hrvati konstantno davali iteme, imao sam stvarno svašta, ali čini se da je sad ljude prošla ljubaznost (recesija štaćeš), i morat ću početi mefisto ranati.
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
pa u tome i je bit diabla :D skupljaš sve dok ne skupiš :D kad bi bila poanta da je samo prođeš do kraja onda bi Diablo bio samo još jedna u nizu regularnih iggri :D
ovako se svaki put stepeš kad dobiš nešto novo :D
Ali velik dio zabave donosi i samo leveliranje. Svakim levelom samo cekas da pređes onu određenu granicu koja ti treba da uzmes bolji skill. Ako izleveliras lika do kraja mozes odmah preci na hell posto je to jedina razina koja predstavlja izazov. Da ne napominjem kako je takvom liku trecina unique i set opreme bespotrebna.
Moram priznati kako me zivcira kad dobijem dobar low lvl unique na nightmareu. Gdje si bio prije 30 levela sunce ti zarko? :-x :D
Koliko si ti dugo igrao D2? Svim likovima itekako trebaju dobri itemi, hell je užasno težak sve otkad su uveli sinergije u igru, i možeš ti biti lvl 99, ali ako nemaš dobre skill boostove, gotov si.
= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Ček, jesi ti ikad vidio WoW?
Možda misli da je lik u char editoru napravio lvl 99 barbu i onda ide okolo i samo kolje za iteme :?
Pa valjda je na bnet mislio.
Nego, je li zna netko nekakav trading guide za D2? Nikad se nisam kontao u te stvari, a želim nabaviti neki vrag.
Ničega se ne sjećam, koliko dođe Spirit, Shako, bilošta :(
google ništa a ?
Ne.
Cekaj, jesi li ti procitao moj zadnji post?= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Upravo tako. Pa zbog cega bi ga vi uopce koristili? Inace i ja sam isto koristio editor,ali samo da si ispravim skilove koje sam fulao. I da si prebacim iteme s jednog lika na drugi posto onda nisam imao net.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Mozda ja ne vidim gdje je tu zabava u instant likovima posto sam ja svoje levelirao 5 godina i igru prelazio tri puta. (normal level bez expanzije, a kad sam si ekspanziju nabavio isao sam sve iz pocetka sve do hella.) Hell dificulti nisam mogao ni poceti u sp-u i onda sam odustao. (inace bih sigurno jos igrao :D ) Malo me zivcira ono smanjivanje resistance-a na tezim razinama, pogotovo minus 100 na hellu ako me sjecanje dobro sluzi. Btw jos uvijek cuvam stare likove na hardu i na cd-u. :evil:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Aha, otkud ja znam da je koristio editor, mislio sam da je levelao lika do 99 na bnetu.
Do 90. je još lako doći sa baal runovima, ali onda postaje teško, znam da poslije 95. treba par stotina runova do levela, a kasnije tisuće...
Ja koristim editor da mulam u sp-u, osmislio sam cijeli trade sustav. Modificiranje lika ili dodavanje itema ne dolazi u obzir.
Ako napravim lika u SP da li onda mogu kasnije normalno s njim igrati online? Ili za to treba odmah napraviti online lika?
Ako mozes idi odmah online. Bojli itemi, ekipa pomaze, trade, itd.
Sry ako se nismo dobro sporazumjeli, ali kad ste govorili o editoru, onda sam i ja poceo pricati o editoru. Budem iduci put naglasio da ne dođe do zabune. :D
Eto, nemojte mi zamjeriti.
I javi koji ti je acc. :thumbs2:
Evo staviću goatmana za avatar, nemogu odoljeti :D
Kako ih volim klati, divni su.
:)
http://www.baronsbazaar.invisionzone.co ... topic=2593
Lista jeftinih runeworda, majko moja koliko su neke moćne a 70% ih mogu napravit već 3 dana nakon povratka bnetu, nisam pojma imao :pray:
Leaf :pray:
bičesi, ajmo najmrzeg moba
ja glasam za scarab/deathbeetle na nightmare i x8.
tolko jebenih munjica leti oko mene da mi se smucilo i jos rade pun kok dmga.
uz stopu ih prate oni frajeri sa bashom iz palace cellar lvl2->etc u 2. actu isto
Agh. Grozna prisjecanja na to. Jedini protivnici koje vise mrzim od scarabsa su:
auch, oni pederi sta vatru pljuju.
gadni su oni jako, al ni blizu ko oni scarabsi, pogotovo na x8 kada svakog treba izmlatiti 1000000 puta da bi crko. jos kada je room pun njih->ko da si na ele stolici...
Scarabi su bome gadni, no i skeleton archeri nisu ništa bolji na nightmare/hell, zakolju te za sekundu.
Inače, počeo sam na singleplayer praviti whirlwind Barbara koji će nositi striktno polearm oružja. Baš da vidim kako će to ispast. I ponosim se sobom, uvijek sam mrzio barbara igrat :cry:
ja igram fury werewolf druida. trenutno sma na nightmare, 3 act. furam 2h very fast attack wepon :D
mnogo dobro :P
premda svi govore da to saka, ja jedem svu ovu gamad oko sebe bez imalo problema
duriela sam na x8 zabio
*tanannanana BETMEN*
A sad, koji vam je najdraži mob/mini boss/štogod.
The Summoner mi je na vrhu liste, jer se radi o poludjelom Sorcereru iz jedinice koji je prešao na stranu demona. Lajkam cameo :)
Goatmani su mi ovako najdraži za klati, baš su kul.
Reminds me, mogli bismo opet zaigrati D2 u mp'u.
Morat cu sve nanovo instalirati, tako da cu biti lvl 1. Ali bili su good times sa spearadinom. Uvjek pola mape ispred s hrpom leseva iza, monstruoznim +gold dropom, prakticki instakillanje svega osim specijalnih protivnika. It felt so OP. :)