a znaš da furam tajt pents..još mi i piše u sigu
we good m, we good
Printable View
a znaš da furam tajt pents..još mi i piše u sigu
we good m, we good
Ja uvijek pozdravljam s bog,a i svi koje poznajem.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Sjetio se jednog iz osnovne
Dođe frend profesorici onak: Paaaa đeste profesorice!
Tek onda njemu: Čuj me, nismo ja i ti zajedno ovce čuvali znaš!
Frend: A sorry onda, vjeroajtno ste me zamjenili s nekim :D
:rotfl:
Imali smo mi provala s profesorom kemije u srednjoj. Ne sjećam se sad svake, ali evo jedne zanimljive iz izleta u Prag:
Profesor se lagano nacvrckao u pivnici i pošto se ista zatvorila oko 2 vodi on nas u neki klub di tehno muzika nabija...
Tamo je popio još 2-3 žestoka i počeo pjevat. Dođe zaštitar i upozori ga da ne smije pjevat. On nastavi a kolege iz razreda oko njega isto. Na kraju nas izbaci lik sve skupa, a profesor:
"SAD ĆEMO IM J*BAT MATER!!!! PJEVAAAJ!!"
I tako on nastavi ulicom pjevajući i mi za njim rikavamo od smijeha. Mlada profesorica (njegova cura ;)) nije ni sama mogla vjerovat, pa budući da je neka pekmezasta počne plakat i govorit da daje loš primjer učenicima. Kaže on:
"Joj, daj, pa koji ku*ac plačeš, yebote, koji loš primjer??!"
Otrjeznilo ga je epsko vraćanje u hotel (skoro se izgubismo) švercanjem po tramvaju, pretrčavanjem jaraka, pruga i jedne četverotračne ceste (!). Vratili smo se već oko 6 ujutro. :P
[quote=The Great Duck]Ja uvijek pozdravljam s bog,a i svi koje poznajem.[/quote:19wgf2wt]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":19wgf2wt
I ja ljudima jebem boka kad me naljute pa ne znači da je to pravogovorno točno.
i ajde sad jos par stranica topica boka i boga. :roll:
Na geografiji prošle godine
Profesorica:Koja je glavna riječna luka na dravi?
Ja:Čakovec....
dogovaramo se o maskama za maškare
prijatelj-a šta ćemo ako padnu maškare na vikend?
Hm, neznam je li to provala, ali nedavno mi je jedan poljak na Archlordu rekao: "I know only one croatian word, a friend from CSS taught me. It's papirko, a man made of paper" :rotfl:
ahahhaha , koji car , lol
Neki dan ja i prijatelj na matematici pričamo o kalkulatorima i kažem ja: Zamisli da imaš PES2009 na kalkulatoru. A on se odjednom trgne i kaže: Uf onda bi ja računao i na glazbenom!!!! :rotfl:
Lik iz razreda: ''Black Sabbath ti nije metal, jer se ne deru... To ti je rock.''
:(
Tužnije je što je zapravo metal rock...to jest "podvrsta"
ko je onda osnovo metal , ako ne sabbathi , judasi i ostala ekipa :?
Erm...= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
= Citat =:
Izvorno postao Wikipedia
ne valja vam wiki za te žanrove glazbe. kao 1. ima dosta dezinformacija, a 2. mogu vam ja doć na clanak od sabbatha i napisat da svirajau kršćanski rap. tak da, gledajte to na last fm il necem.
moš reć i da *ebu rižu
wiki je sranje :(
al ono, ko nezna da su sabbathi heavy metal svaka mu cast :(
Ok, možemo i tako.= Citat =:
Izvorno postao cropir
= Citat =:
Izvorno postao last.fm
...govorim o tome da je heavy metal nasta od rocka i podvrsta je istoga.
Ah, to, da... krivo sam te shvatio :P= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
http://www.youfail.org/S:(= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
heavy metal nije nikako podvrsta rocka
kolko god su vaše izjave provale, imate i temu rok i metal
pricamo mi u razu. .. i tako moj mutavi frend pita koju imate verziju fleta..ugl mislio je na brzinu..a drugi mu odgovori moj flat je 65 kvadrata xD
Znam da je Wikipedija,ali ipak:= Citat =:
Izvorno postao sabbath32
= Citat =:
Heavy metal (often referred to simply as metal) is a genre of rock music...
OMG, svi znaju da je heavy metal nastao od rocka, nekad (u počecima) se i gledalo metal kao podvrstu rocka, i jedini koji je tu failao je sabbath (dobro nije da mu je prvi put jel)
Pa fala kurtzu više da je metal podvrsta rocka, jebogaja. Nastavite s nečim ontopic.
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
sabbath
http://www.youfail.org/
Slušajte ovo, ima jedna žensku u mom razredu, strašno je glupa... Dok smo bili na eskurziji, sjedimo nas 20 u sobi i počnemo pričati o jednoj curi koja nije htjela izaći iz sobe zato što joj majka nije dala, i onda ta glupa odjenom provali: " Tko zna, možda ima klaustrofobiju od pauka! " :rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray:
provala u provali..najs :D= Citat =:
Izvorno postao Bara