nemam internet konekciju, instalirao sam igricu ali trebam patch da bi zaigrao, odakle da skinem patch, upravo sam na prijateljev0m kompu
Printable View
nemam internet konekciju, instalirao sam igricu ali trebam patch da bi zaigrao, odakle da skinem patch, upravo sam na prijateljev0m kompu
sure kid;) sa blizzardove stranice:D
pardon, cura sam , rekla sam prijatelju da napise poruku ovu gore.
sad ja pisem, ali mozes li mi dati link patcha, nikako ga nemogu naci, bit cu ti zahvalna
a skini piratsku verziju koja to ne zahtjeva. kaj ga tu seres ko grlica..
A KUPILA SAM ORIGINALNU IGRICU
molim vAS AKO NETKO ZNAA
ban nakon 4 posta. to je rekord?
a dobro onda
http://tiny.cc/ydc9n
Dobio sam SC2 jutros u 7. Do 18 je bila gotova. Sada ide brutal težina, izabrah bijaše hard.= Citat =:
Izvorno postao Tracer
ZA BETA VERZIJU, POSTANO 19 OZUJKA
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
nemas srece onda. probaj sa
http://tiny.cc/k7rwn
PRVI PUT U ZIVOTU KUPILA ORIGINALNU IGRU BACILA 500 KN I VIDI, NE RADI
PRVI I ZADNJI PUT , SAD CU IGRU BACIT U SMECE I SNIMIT PIRATSKU
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ništa bez irteneta,patch se automatski skida kad se pokrene igra,ili je ovo neka zezancija.
Ma ovo su neki newb trolovi:)
Also, Reiko: "Dobio sam SC2 jutros u 7. Do 18 je bila gotova. Sada ide brutal težina, izabrah bijaše hard." Wtf kakva su to vremena i konstrukcija recenice?xDDD= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Da, haha :) To su special hero uniti, još kad one plačenike recruitaš...awesome.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ewo malo sam se zabavljao...Nekih 3 sata u komadu..Nemogu više..Odo malo van pa nastavljam :D
Ugh... koliko je ovo sati?
Mnogo ljudi kaže da su umorni kao pas nakon 2 sata laddera protiv protivnika podjednakog skilla. Očito je Blizz napravio dobar posao sa matchmakerom :gitara:= Citat =:
Izvorno postao Forbs
Da... Reporterka je u sigu :D
Trebao bih ić spavat ali nemogu...must play...must hold on...
A 2 popodne je :pray:
Neki rade rano u jutro dok ostatak ekipe spava i tako to...
Al igra me drži budnim :)
Pa ja sam već 36 sati na Battle.Netu, di si?
Zaboravio si spomenuti CE.
Jel ima u Bosni starkrafta dva?
pff kak dosadna igra
samo napadaj ili brani i uglavnom dobijes bazu pa ni ne moras pravit, doso sam do 5. misije i odustao jednostavno dosadno
ne, tam imaju cevape
a ja nevjerujem sad igram protiv nekog lika 1v1 na ladderu i vodim i disconnecta me battle net i ja ljepo opusim. GG
A sta bi ti radio? Pio pivo sa Raynorom... o vidi cuda pa to se moze raditi izmedu misija....= Citat =:
Izvorno postao Freddy
sto znaci...GTFO, ova igra je zakon.
Napokon sam shvatio da u pocetku biramo samo redosljed kojim cemo obavljati misije, a tek poslje dolaze misije između kojih moramo birati.
I tek onda te misije imaju svoje posljedice.
3. misija je kopija isto trece misije u Starcraft jedinici.
Zao mi je samo sto propaganda nije radena ozbiljnije, ovako se moram cuditi koji k**** su oni radili 12 godina.
Sve ostalo je super.