Izvorno postao masterkajo
Citajuci postove dosao sam do onoga gdje se spominje Arcanum. Nevjerojatno dobar RPG!SKad ti, uz sve one bugove, a stvarno ih ima mnogo, odigraš igru 11 puta, to nešto govori, da ne brojim sva ona prekidanja u polovici igre ( preko 50 garant ) jer mi se nešto nije sviđalo na liku:D
Što je najsmješnije, u tih 11 (+50) puta uvijek bih otkrivao neke nove bugove, koji mi se nisu dogodili prije:D. Evo bio je jedan incident kad sam ni kriv ni dužan završio u zidu. Fala bogu nisam bio saveao jer je to bilo 5ostatno nepresatno ubildavanje lika :shock: Možete samo zamisliti što se dogodilo mišu i tipkovnici:)
Fenomenalna priča, jedna od onih koju ne možeš skužiti u 15min igranja, sa zanimljivim i neočekivanim prevratima. :bravo:
Biranje između tehnologije i magije ili miješanje istih, tvoj izbor. S jednim je lakše igrat, s drugim zanimljivije, bar meni osobno. ( sa magijom imas teleport koji ti olakšava igru u neku ruku )
Svim ljubiteljim žanra RPG-a, a kojima grafika ne čini bitnu ulogu u odabiru igre, već priča i atmosfera, ARCANUM TOPLO PREPORUČAM!
Pozdrav, Kajo
P.S. Čujem da je Silverfall u neku ruku novi Arcanum, jesam li u pravu?