Moj stari vozi mercedes viana.. obozavam takve aute <33
Printable View
Moj stari vozi mercedes viana.. obozavam takve aute <33
Sutra idem po polovnog Fiata Punta (2003 godište, plavi), jedva čekam, nebum mogao spavat noćas.
Hahaaa.. moja baba ima jednog takvog.. isto plavog.. nezz koje je godiste..= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Ali ima i jednog bijelog ^^ XDXD
(da.. dosadno mi :( )
Evo moj auto Fiat Punto (slika nije moja, ali auto je isti, moj je samo malo više plavi)
http://img836.imageshack.us/img836/2502/30237fiat1.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Koja je razlika za vozit od Yuga, volan je prelagan, mogu jednom rukom zakretat. Ima još opcija za uključit City, onda je volan tako osjetljiv da mogu s prstom okretat.
welcome tu the servo mode :d
ja svoju astru prakticki sa jednim prstom volanam..
Opel ima užasno mekane volane. Uopće nemaš povratne sile kad voziš. Po gradu je to možda ok, ali za otvorenu cestu je bezveze.
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Hvala, baš sam pokušo uć u dvorište iz mrtvog kuta ide ko od šale, dok sam s yugom umalo plot zakvačio, i snjim ne mogu zać u dvorište iz mrtvog kuta nikak, jer kad prejako namotam onda mi nekad auto neće ni krenut, nešt puca u mjenjaču.
nije bezveze za nista.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
lako se naviknes.
kasnije uzivas kad shvatis da mozes bilo kako zapravo volanat..
Ima moj prijatelj opela, malo sam ga vozio, i ono stvarno možeš svakak s volanom, nije uopće mekano, malo kad se navikneš daju se lijepi manevri radit :)
cek ti si punoljetan? lol ja sam mislio da ti imas nekih 13 godina koliko sam uspio zakljucit iz tvojih postova,respect za puntacha
Ma mogu ja i na Mazdi jednim prstom volanat, ali osjetim nekakvu povratnu reakciju. Tako imam neki osjećaj dok vozim. Čini mi se da bih na Opelu prešao preko rupe da ništa ne osjetim na volanu.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
kad astru potegnem preko 130, volan se trese sve u šesnajst :D
20 imam.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Neznam koliko ti imaš, ali bi ti dao 15/16, zbog bezobraznog ponašanja. Kad je onaj tip pitao za Crysis meni sve neugodno bilo kak si mu ti odgovorio. Takav sam i ja bio s toliko godina. Možda se varam u vezi tebe.
= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Ma ti si jedan lažov, ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lažova i kao jednog od vodećih falsifikatora svega... =PP
Shaka sretan Božić.
Ja bi htio nabaviti jednog tenka od 16 tona kao lik u Californiji što ga je ukrao, kada mu policija nije mogla ništa s ničim, a on se samo vozao preko drugih auta i kroz kuće, dok nije zaglavio. :pray:
Inače, tko sve voli Mitsubishi 3000GT?
Kakvo je to pitanje!? :)
Evo jedan od frenda.. Prodaje se trenutno :cry:
http://i195.photobucket.com/albums/z...1/IMG_0317.jpg
http://i195.photobucket.com/albums/z...1/IMG_0321.jpg
http://i195.photobucket.com/albums/z...1/IMG_0322.jpg
http://i195.photobucket.com/albums/z...1/IMG_0327.jpg
TT :gitara:
Zašto bi prodavao takav auto? :(
Ako taj lik proda taj auto, onda je najveci blesan u svemiru. Aral, prodavaj pezo i trk u ST po 3000GT!
Btw. Koliko uopce mozes dobit za pezo?
Btw. Koliko lik trazi za 3000GT?
Pih, tko bi to regao, održavao i tankao :)
Bas to. Moj susjed je imao M3 kockicu full sredjenu, zadnja godina kockica linije. Samo jedna guma s felgom je kostala oko 1000 eura. Trebao sam ga slikat dok ga nije prodao. Doslovno je imao na njemu par milimetara unutar blatobrana, a siru gumu u zivotu nisam vidio. Auto je ubrzavao tako brutalno da si imao osjecaj da si prosao kroz sic i sjedis na zadnjoj klupi. Imao ga je samo jednu sezonu. Tehnicki i tablice su ga trebali ispast toliko puno da bi ga stari kroz balkon izbacio iz kuce, pa nije imao drugog izbora nego da ga proda i padne u depresiju.
Ljudi za 3000GT obično traže od 21k do 330k KN. Srednja vrijednost je nekih 100k KN, ovisno o mnogo čemu. Na prvom mjestu broj vlasnika (4. vlasnik je dobar 3000GT prodao za 21k KN), godini i verziji, onda slijedi motor, 4 cilindra ili 6 cilindara, pa turbina i ostale tehničke kerefeke, i na kraju su dodaci poput kožnih sjedala, veliki bass u bunkeru, itd.
3000GT je pravljen u nekih 407 000 primjeraka, i ja si ga planiram polovno nabaviti, samo da ubodem neki posao i skupim pare, a sudeći da sam štedljiv, velika je vjerojatnost da ću u tome i uspjeti. ^^
Ja nebi ovakav auto kupovo jer troši way to much goriva, i popravci su preskupi. Ali dobro onaj tko i ima takav auto je i bogat pa mu je svejedno.= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
Ne mora biti nužno bogat. Ako je 4-takni onda troši kao i svaki drugi auto, a ako je 6-takni onda vuče puno više. Isto tako ako za registraciju hoćeš da ti piše 3000GT moraš iskesiti dodatnih 7k KN na registraciju, ali to nije nužno. A za djelove si u pravu, ipak je taj auto star 20 godina i pravljen je sportski, ali je i kvalitetan, pa ima razloge da mu dijelovi budu skupi.
kakav je to 6-taktni motor?
moze neki info ili objašnjenje?
stvarno nisam upoznat s tim pojmom...
Bas to? 6 taktni? O_o wtf..
Sto se tice ovog gore..
http://www.njuskalo.hr/auti/mitsubishi- ... las-679002
Prodaje ga jer uzima nesto jos brutalnije.
To je auto koji nije namjenjen da bude "prvi" auto, tj auto kojim se vozis svaki dan.
Toje auto za gustanje. I ne trebas biti bogat da bi ga imao.
Samo treba poznavat prave ljude (sto se tice servisa i nabavke rezervnih dijelova).
Jos jedna stvar 3000GT nije nikad dolazio sa 4 cilindra.
Motor je nutra 6G72.
mislio je 4 i 6 cilindara...= Citat =:
Izvorno postao pimp
pametnjakovicu...
xD
= Citat =:
Izvorno postao Zeryx
znam ja sta je mislio, misliti je govno znati...
i ne postoji 3000GT s 4 cilindra, tak da neznam sta to uopšte spominje :)
osim ako nije sta prčkano po njemu
pa baš je prckano po njemu...
pametni pimp:
[16:44]Sbecks: jebo te 6 taktni micubisi :D
[16:44]Szeryx: xD
[16:44]Szeryx: hahaha
[16:45]Szeryx: imam ja 4-taktnu kosilicu :D
[16:45]Sbecks: uuuu
[16:45]Szeryx: i 2 taktnuuu
[16:45]Szeryx: :P
[16:45]Szeryx: proooo
[16:45]Sbecks: i sad ugradi dvotaktnu motorku na nju