http://i50.tinypic.com/iwncj5.jpg
Printable View
Jesi to ti u sredini?
lijep i duhovit
Cigani nam pokrali poklopce za šahte. Jebemo im mater. Jea.
Nekako mi je čudan forum u zadnje vrijeme, nitko ne otvara teme i linka VIDI članke.
OMG DIJE WIKING? JEL NAS ZABORAVIO? I KAD ĆE ČASOPIS OPET REKO JE DA ĆE BIT REVIVE!
Bome, ovu PSVitu isplati se nabavit samo zbog PSP igara. Em što im je sad već jako pala cijena, GTA Liberty City Stories kupio sam nekidan na popustu za nekih 35kn, em što PSP igre puno manje troše resurse PSVite koja je namijenjena naprednijim igrama, pa umjesto 5 sati baterije imaš pun kurac. Evo sad sam igrao GTA 3 sata, baterija na 75%, fakjea.
Jesi si to za faks kupio?
Dabome.
Da mi je doktorica rekla da smijem sad jest i običnog, pečenog mesa al da ne smijem jest sviježe voće i povrće (Chronova). Znam da je ona doktor i sve, ali to mi zvuči nevjerovatnije od toga da Hajduk bude prvak Europe. Čak i pizzu smijem jest lol, al blitvu ne?
Da sam opet doma, jeeej!
Ko još jede ne skuhanu blitvu?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Neskuhanu*. Vidim i ti patiš od te silne kroatizacije hrvatskog jezika (ironije li :) ) i paranoje od pisanja negacija glagola.
Jebe mi se na mrtvo.
Negdje ga stavim, negdje ne.
Na internetu sam.
Pa tu se jedino i gleda na te stvari= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Više je bila opaska na forsiranje glupih pravila u hrvatskom jeziku, ali dobro, može, shvati ju i ovako :)= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Kojeg vraga ovo znači? Kad već psuješ, barem psuj kako treba.= Citat =:
Izvorno postao Delirium
Šta bi ti se dogodilo da pojedeš?= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Vjerojatno se nebi mogo posrat.
jesti =/= pojesti
Pij Coca-Cola. To je magično piće koje liječi.
Smeće. Ne pijem više apsolutno ništa osim kompota i vode.
I sokova za pravljenje.
Ja nisam sposoban nalijepit teksturu na mesh. Majke mi, lakše je animirat.
Ja se klanjam ljudma koji imaju živaca raditi te teksture i UV mape.
Ja pokušavam nalijepit običnu teksturu bez bump mape ili normal mape ili kako se to već zove, ali je umijeće već natjerati to da izgleda bar donekle pristojno i ne previše razvučeno ili tileano.
ja živim na tome= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Meni je uvijek sjebano pogoditi točnu količinu, kad staviš premalo bude ružno, a naknadno ulijevanje ništa ne pomaže.
A da ono, promiješaš žlicom?
Meni ti sirupi dosade nakon 2 dana, pa ih uvijek moram imat nekoliko doma da mogu miksat.
mjesanje zlicom ne pomaze uopce, to samo kod cedevite
ja uvijek pogodim tocno soka, naviko sam na velicinu case i odoka svaki put uspijem
Nadam se da nisam jedini koji sebi taj sok pravi u flasi od dva litra. Pogodnije je tako, ponesem ga u sobu pa ga pijem citav dan za kompom i ne moram ici da ga pravim svaki put.
Nisi.= Citat =:
Izvorno postao System
Jeste. Ja pijem samo vodu i kavu bez šećera, a jedem samo zob, pileća prsa i posni sir. :rambo: :ekipa: :killyou: :rambo:
ja to napravim kad sam bas puno zedan, ali se preko ljeta pre brzo stopli pa mi je bezveze= Citat =:
Izvorno postao System
^^
to, a i dobro mi dođe kao pauza od igranja/lijenčarenja svako malo ustat do frižidera i potegnut hladne vode :)
Da je Aerial 51 profesor u školi
Que? Koji predmet?
Google. :pray:
odem na jinx.com stranicu da si upiknem koju majicu i sve super potrpam to u košaricu, odem završit naruđbu kad ono BAM 50 eura poštarina, rekoh odite u lijepu materinu :yuck:
Radim na najswag i najpederskijoj playlisti na YouTube, dakle pop pjesme iz osamdesetih su obavezne. Gonna be fun.
Modern Talking.