Znam da je slaganje drva sucky job
Printable View
Znam da je slaganje drva sucky job
josipu nije.
Koliko se god vama to činilo dosadno meni je to najdraži dan u jeseni.Stari istrese drva a ja ih slažem.
Nema ničeg boljeg nego dva sata slagati drva uz zid, drvo na drvo, pa gledaš gdje koje staviti a da se sve ne sruši.Pa onda nakon dva-tri sata posla sjedneš na panj uz kavicu i puno prašine i nečistoće po rukama pomalo znojan s osmjehom na licu zuriš u to tvojih ruku djelo, i ne možeš a ne osjetiti se ponosnim.
sedi drvo na drvo
sva sreca sta zivim u portugalu pa nemoram sjec drva tamo, sad sam morao babi pomoc. jebate mrzim to, i branje krumpira
ja mrzim branje kikirikija s drveca
e to u portugalu radim al meni je to super, samo mi niko iz obitelji ne voli to radit
pa jeba ga bog leni, pomozite, svoji smo. kad imas s kim zabavno je. osim krumpira i drv
ma najbolje je sjesti na krosnju i brati jagode i jesti odmah uz prelijepu panoramu
samo sta ti ja kume nisam na moru neg u unutrasnjosti, mozes se popet na jebeni grmic i gledat po kamenjaru= Citat =:
Izvorno postao EnGuardian
ma najbitnije je da na drvetu ima jagoda da jedes a ti vec nades sta ces da gledas sunce mjesec svugdje ima da se gleda osim tu kod mene u gradu od smoga nema nista
Tata ti talijan.
A prava bagra koja je imala neke veze sa javnom cistocom ali nisu bili govnari dobili su otkaz.= Citat =:
Izvorno postao EnGuardian
mama ti iracanka= Citat =:
Izvorno postao Nazgul
bila
nemoj nazgula on je dobar u lolu uvjek najbolji skor
dobro onda sorry
evo za uzvrat nemam cookiese, ali uzmi jednu virtualnu djevojku za poklon
http://i50.tinypic.com/rvwz2u.jpg
idem ga prosetat evo me za minut
:thumbs2: :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Kaj sam nesto lose rekao?
kid a mi je uvijek bio sumnjiv. da nisi mozda ti admir brkic iz gradiske sto mi duguje pare?
evo me jesam brzo?
edit: je to je taj, nije me htjeo dodat na fb sjecam ga se
Nisam, to mi je tata
na cijoj strani je bijo u ratu? heh
srpskoj, sad imamo dvije kuce i vikendicu
ja sam imao pradjeda koji je rušio savezničke avione
Ljudi, a da mi zapalimo po jednu?
http://www.plan59.com/images/JPGs/lu...nd_1959_00.jpg
cekaj, njegov broj je 091/277-3399, jel tako
a tako znaci, klao je, zato si mi sumnjiv
ja nisam imao djeda ni roditelje, mene je donijela bijela roda
zaboravio si promijeniti account, kralju :D
nisam, ja imam samo jedan acc, kralju
grmi pa mi puca veza jebo ga
A jesi se zajebo sad.
ne kuzim?
pokusavam snimiti zvuk groma ali kako da ga snimim kad ne znam kada ce lupiti jako
Mora da si sretan čovjek sada.
cim vidis bljesak snimaj
nisam jer ne mogu da snimim
pa cim vidim bljesak susjed pocne da busi zid i cekicem da zabija cavle
jel netko rusio svjetske rekorde koliko dugo mozes biti vani na nevremenu na grmljaviti na cistini s punom torbom magneta?
moras imat dobre reflekse za ufatit grom na fotojaparatu
Not rlly, stavis da slika svake sekunde ili dvije.