Shvatio sam da ga još uvijek nisam pogledao, pa sam jučer odlučio ispravit tu nepravdu prema samome sebi. Slovi kao jedan od najboljih filmova 90.-tih, i za mene je tu reputaciju opravdao. Nevjerojatni glumački performansi, atmosferičnost, propadanje glavnog lika kojemu sve krene nizbrdo i ne staje do kraja filma, obilje humora i predivna filmska fotografija u nekim scenama. Odgledat će se još par puta.
9/10
28-01-2011, 13:06
Da_killah
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
I ima najbolji pocetak filma u istoriji filmova
+1 <3
28-01-2011, 13:15
mortician
[quote=Da_killah]
= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":14d3iwod
I ima najbolji pocetak filma u istoriji filmova
+1 <3[/quote:14d3iwod]
aha :)
Potaknut raspravom ovdje, jučer ga baš išao reprizirat. Prije gledat po prvi put, jer "prvi prvi" put je bilo prije par godina na hrt-u i brijem da tek od 15, 20 min filma.
Ugl, došlo mi je da ga repriziram odmah nakon gledanja. 9/10 bih mu dao.
28-01-2011, 14:39
Mirko L
The A-team.
Nevjerojatno lud film, ekipa je probila :)
Prvi dio filma je bio epski zabavan, drugi su usrali, al dobro.
28-01-2011, 14:43
wildje
Kick-Ass
Ful mi je žao što nisam ovo odgledao prije, film je vrhunska zabava od početka do kraja. Jedino što nikako nemogu smisliti je glas, odnosno glasić protagonista. Ugh.
Pogledao nakon 100 godina .Naravno u HD-u .Sladunjav , spotovski ali odličan.I dalje je zadržao svoj šarm .Zračne snimke su fenomenalne i pravo je osvježenje gledati nešto takvo bez forsiranja CGI-a .Naravano tu je i najplodnije glazbeno razdoblje , osamdesete koje su tako dobro sjele u ovakav film .I da , Kelly McGillis je bila neodoljiva .
sta bi trebao napisati drugo =) haahaha svaka,cast decki
29-01-2011, 19:12
Grim
Death Wish 3 je bogovski film. Charles Bronson je bog.
29-01-2011, 20:04
_baldrick
meni se ne sviđa
29-01-2011, 20:16
Kid A
http://www.comingsoon.net/gallery/53...Schmucks_3.jpg
Ovo cak i prolazi, jedina ok uloga za Carella otkad znam za njega....ok za ubiti sat-dva vremena, nasmijati se al nista posebno.
Bas kako i komedija treba biti, jel 7/10