Jel onaj glumac promasaj za ulogu kak sam i pretpostavljao?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Printable View
Jel onaj glumac promasaj za ulogu kak sam i pretpostavljao?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Otporan na metke 8/10, obožavam Stevena Seagala kao glumca i čovijeka.
Ajde da se barem u jednoj stvari slažemo =)
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Promašaj je redatelj koji nije znao što bi sa filmom .Taj glumac još i nekako drži film .Najveća glupost u filmu je što glavni lik ničemu ne služi :rotfl: .Baš ništa korisno nije od njega proizašlo osim što je financirao naslijeđenim novcem kompletnu "avanturu" .
Glavni lik je u stripu malo vuce i na Batmana, misleci pritom na detektivsku stranu, jel
Oba lika su tamo jako inteligentna, samo sto mu je pomocnik malo spretniji u bliskom kontaktu.
Ovde u filmu je predstavljen kao neki debil (sto se vidi jos u traileru), comedy relief koji ima zadatak da bude glavna uloga. Ovde bi bila dobra usporedba Banea iz Batman Forever i Banea u stripu, isti slucaj i ovde
Gone Baby Gone
nelose,makar mi je the town bolji.
4/5
Inglourious Basterds
Film je briljantan, nesjecam se kad sam ovako uzivao u dijalozima!
A tek gluma... C. Waltz je fenomenalno odradio posao!
Fakat mi nije jasno kako pored ovog filma tamo neki Hurt Locker dobije Oscara za najbolji film.
Lobiranjem.= Citat =:
Fakat mi nije jasno kako pored ovog filma tamo neki Hurt Locker dobije Oscara za najbolji film.
Ghost writer 6/10
ocjena gore jer je McGregor prisutan, no očekivala sam puno više s obzirom da se radio o Polanskom.
Oscari se dodjeljuju zbog svega osim kvalitete. Fact.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Hebiga, meni je malo duze trebalo da to skuzim
Paranormal activity 2. Katastrofa.
Lemmy (2010)
http://vis-soft.com/uploads/posts/20...lemmy2010.jpeg
Čovjek je bog. Uživao sam totalno u filmu.
Na kraju mi ga žao došlo!!
Reci šta hoćeš, al mi je Inglourious Basterds prenapuhan, čisto iživljavanje Tarantina, iako su scenarij i Waltzov performans fenomenalni..... Umjetnički gledano, Locker mi je kvalitetniji film, iako ne i gledljiviji.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Ma baš je legenda, svaki me njegov intervju nasmije, a i slažem se sa njegovim stavovima o glazbi. Čovjek je esencija rokenrola. :gitara:= Citat =:
Izvorno postao Frky
Je, legenda je! Ali ona zadnja scena kad on stoji sam i puši suvan poslije koncerta je totalno sjebana! Ono, da nema sina, čovjek je sam jebemu, nije to lako!
Its kind of a funny story 8/10
Odlican film, jako mi se svidija. Zach Galifianakis može i ozbiljnije odglumit :P
I am Legend
Ok film, pošto volim postapokaliptične filmove ulazi u top 10 svih filmova :)
Među miljun gluposti, izdvojit ću 2 koja sam nedavno odgledao.
Inception i Shutter island.
Isti glumac, oba su ostavila velik dojam na mene.
Inception je nekako dubok, a Shutter je boleština od filma.
Izvineš ali je film očajan i ima mnogo rupa. Na vrat na nos urađen i totalno izgubio poveznicu sa knjigom. Procitaj knjigu pod hitno.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Ponavlja se slucaj s "The Road" pa zato /stfu= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
I meni je bezveze, ali ne znam kakva svrha takvog komentara ako se njemu sviđa i nećeš ga uvjerit da je loš.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Kada procitas knjigu ili pogledaš bolje filmove imho ima mnogo boljih od I Am Legend.
Zato, stfu.
Mah, samo mu govorim da film saka i da procita knjigu.
Ima boljih filmova. Tebi.
Kenane, jel ti to upisujes reziju, bas si strucan nesto u zadnje vrijeme= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ma I am legend me skroz razocarao i ovo me ubolo u oci :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ipak na kraju ne :(
Upravo to, hvala Admire.
nemogu sebi doć xD
to je zadnji film koji sam pogeldao 10/10 :D