-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
/cut
Imam dojam da je taj članak pisao neki fanboy... Film opće nije nešto specijalno, dobar je ali ništa posebno
Le fukken Christ :pray: :pray: :rotfl: :rotfl:
Inače, kad smo već kod Akire, gledam vaše "postove", odem do vitrine i vadi DVD van :D :
Shichinin no Samurai (Seven Samurai)
http://img.alldownloadlinks.com/2010...ef_medium.jpeg
Film traje ono JEBENA 3 i pol sata, ali je toliko savršeno postavljen u to doba i okružje da je čak i 3 i pol sata premalo. Jebi ti i Ran i Yojimbo i veličanstveni Rashomon, ovaj film je postavio temelje filmova narednih ne 50, nego 100 godina. 10/10, apsolutno maestralno, preporučam svima da nabave Kurosawa mega-pack (Throne of Blood, Yojimbo, Rashomon, Shichinin no Samurai, Ran), i naravno, OGROMAN plus na njegova mezimca Toshiro Mifunea. Požalit će onaj tko ne pogleda barem jedanput sve ove filmove.
Shichinin no Samurai: http://www.imdb.com/title/tt0047478/
-
The Incredible Hulk
http://pictureloaders.com/pics/wp-co...ible-hulk4.jpg
8/10
Osmicu dobio cisto zbog zadnje borbe :pray:
-
Kad već pričate o Kurosawi, Criterion je pretprošle godine izdao njegovu filmografiju na DVD-u. Ubio bih za ovo.
-
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
The Hills Have Eyes 2
/facepalm
prvi dio nije cak bio los...=)
frend mi isto rekao da je prvi dio bolji.
pogledat cu ga valjda jednom. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kad već pričate o Kurosawi, Criterion je pretprošle godine izdao njegovu filmografiju na DVD-u. Ubio bih za ovo.
:shock:
-
Four lions- vrlo dobar, trebalo je imati muda parodirati ovakvu temu u ova vremena:) Par genijalnih fora,par ne bas tako sjajnih, sve u svemu dobra zabava. 7.5/10
-
Fix'd :boohoo:
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
-
= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
Taj film ima tako prokleto nabijenu dozu bijesa da ne možeš vjerovati :D
Norton je, po svojoj standardnoj rutini, nekako pacifiziran i umiljat, ali kad Hulk počne divljati, pogotovo u toj zadnjoj borbi kad onog bad guya dohvati lancem... ne znam, rijetko kad sam doslovno osjetio takav bijes na ekranu :D Malo je falilo da u kinu ne pobacam one kokice i išamaram nekoga do sebe :D Odlično su taj feeling postigli..
-
Film je fenomenalan naspram onog starog qurca s Eric Banom koji nije ništa valjao.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Taj film ima tako prokleto nabijenu dozu bijesa da ne možeš vjerovati :D
Norton je, po svojoj standardnoj rutini, nekako pacifiziran i umiljat, ali kad Hulk počne divljati, pogotovo u toj zadnjoj borbi kad onog bad guya dohvati lancem... ne znam, rijetko kad sam doslovno osjetio takav bijes na ekranu :D Malo je falilo da u kinu ne pobacam one kokice i išamaram nekoga do sebe :D Odlično su taj feeling postigli..
Drito to, dugo nisam gledo film s ovakvim rage efektom sve sam se najezio, bas mi je fino sjelo :)
-
The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans
http://www.gentedigital.es/upload/fo...ter_grande.jpg
Kakav je bog ovaj Nicolas Cage, čovjek je u stanju odglumit možda i najbolju ulogu karijere, i onda se već idući dan pojavit u nekom smeću tipa The Sorcerer's Apprentice ili Ghost Rideru. Naravno, ovaj film spada u prvu kategoriju, gdje glumi policajca sumanuto ovisnog o valjda svim drogama koje postoje i koji već lagano klizi u ludilo, a usput riješava slučaj teškog ubojstva pet članova jedne senegalske obitelji. Prvo stvar koju sam uočio je da je redatelj Werner Herzog, inače jedan od najvećih živućih redatelja koji je meni više poznat po psihodeličnim i povijesnim remekdijelima za koje je glazbu skladao njemački krautrock bend Popol Vuh, a ovo mi se po naslovu, posteru i taglineu činilo kao nekakav prosječni i prožvakani američki krimić. Naravno da sam se prevario, i da se u filmu itekako osjeti da ga je radio Herzog, po cjelokupnoj atmosferi filma i nekim totalno neočekivanim suludim scenama koje ne želim spominjati radi spoilera. Velika preporuka.
8.5/10
Lemmy
http://www.classicrockmagazine.com/w...oviePoster.jpg
Dokumentarac o životu i karijeri trenutno najveće živuće Rock n Roll legende. Više nego što sam očekivao.
8/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Kakav je bog ovaj Nicolas Cage, čovjek je u stanju odglumit možda i najbolju ulogu karijere, i onda se već idući dan pojavit u nekom smeću tipa The Sorcerer's Apprentice ili Ghost Rideru.
Totalno.
I recimo da je top klasa glumca, a lik snima filmove ko da je fizički ovisan o glumi, po 2,3,4 godišnje, nebitno o scenariju :D
http://www.imdb.com/name/nm0000115/Szadnjih deset godina npr, lol
= Citat =:
Gledat će se.
Die Hard
http://i.imgur.com/wjWNi.jpg
Za razliku od ostala 3, interesantno, ovog gledao po prvi put.
A ono, klasik :)
-
= Citat =:
I recimo da je top klasa glumca, a lik snima filmove ko da je fizički ovisan o glumi, po 2,3,4 godišnje, nebitno o scenariju
http://www.imdb.com/name/nm0000115/Szadnjih deset godina npr, lol
lik je u dugovima pa zato stalno snima filmove :D
-
= Citat =:
Lemmy
Dokumentarac o životu i karijeri trenutno najveće živuće Rock n Roll legende. Više nego što sam očekivao.
Jao, očekujem mnogo smijeha, jedva čekam. :)
-
= Citat =:
ovo mi se po naslovu, posteru i taglineu činilo kao nekakav prosječni i prožvakani američki krimić.
nisi čuo za moderni klasik abela ferare "bad lieutenant"? imaju isti naslov
-
Zmajevo srce 10/10
Neki tam kineski film, isse film je remek djelo bokte.. Film dira u dušuuu..
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Zmajevo srce 10/10
Zaspao sam dok sam gledao. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
The Hills Have Eyes 2
/facepalm
prvi dio nije cak bio los...=)
Meni su remejki super. Drugi dio mi nije tako poseban, ali ok je.
Prvi mi je prva liga.
-
-
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
The Lord of the Rings: The Two Towers
The Lord of the Rings: The Return of the King
Sva 3 u special extended ediciji... cca 11+ sati savršenog filma :pray: Ima par mana, kao recimo Frodo i njegovo glumatanje ili gay erotično nabijene scene i sl., ali ne umanjuje mi dojam filma i koliko god da ga puta pogledam, svaki put uživam.
9,9/10
Blades of Glory
Odlična komedija :D Ovaj Will Ferrell je genijalac :pray: Ima nešto sporiji početak, ali kasnije sam umirao od smijeha.
7,5/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Zmajevo srce 10/10
Nisi valjda jbt...QQ
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Zmajevo srce 10/10
Nisi valjda jbt...QQ
-
jel zna netko jel igra Black Swan u cinestaru u novom zagrebu u petak?Na stranici nista ne pise.
-
jel valja Gone Baby Gone?
-
Vrlo dobar do odličan.Ben Affleck je puno bolji režiser nego glumac .
Pogledao Green Hornet. Srednja žalost . Ne gledati osim ako nemate pametnijeg posla .
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sva 3 u special extended ediciji... cca 11+ sati savršenog filma :pray: Ima par mana, kao recimo Frodo i njegovo glumatanje ili gay erotično nabijene scene i sl., ali ne umanjuje mi dojam filma i koliko god da ga puta pogledam, svaki put uživam.
9,9/10
Odlična stvar i ja sam to pogledao, meni je Elijah zakon glumac. Samo neznam zašt sa ima tako malo filmova a prije ih je imao više.
-
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
jel valja Gone Baby Gone?
Gledo prije kojih tjedan dana, meni se jako svidio, mislim da je svakako vrijedan gledanja :) .
-
= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
9,9/10
Odlična stvar i ja sam to pogledao, meni je Elijah zakon glumac. Samo neznam zašt sa ima tako malo filmova a prije ih je imao više.
veliki sam fan lotr-a ali nekako mi se ovaj dio sa frodom i samom gadi i to big time,elijah je odvratan glumac i film bi bio jos za jednu stepenicu kvalitetniji i bolji,po meni su svi dijelovi filma u kojem nije frodo u kadru maestralni...