Budem te ja ispljusko kad se vratim u ZG ak oces.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
@Sonic- pa ono mogo si me traziti da te malo poucim :P
Printable View
Budem te ja ispljusko kad se vratim u ZG ak oces.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
@Sonic- pa ono mogo si me traziti da te malo poucim :P
To i je najgore, ja se ne svađam ni s kim :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Da je Pula grad pun plavih ljudi, ko ce ih gledat vise :D
Dođe mi da zadavim dijete kad projurim kroz exit i profulam special stage ring u nekom Sonicu.
FUCK
THAT
SHIT.
Da sam van iz bolnice, fala Kristu. Najdosadnije razdoblje ikad.
Ne mogu prestati gledati videje ovog lika, car je.
Da se Mia Rose bavi intenzivnim gamingom. I da se karinđala sa par pro lol igraca :pray:
Konačno se znam branit protiv kineskih kaskadera kindapera.
Kako je otvaranje ovih olimpijskih bilo jebeno odvratno, bezukusno i forsirano politički korektno. Fora je kak su u tom pregledu povijesti preskočili pokolje i krađu kulture tokom imperijalizma, ali su barem stavili crnca u odijelo da se ispričaju.
Srećom pa sam preskočio otvaranje, očekujući takva jeftina politička govna.
Ja sam se nadao da će onaj stari beskorisni parazit od kraljice dobiti srčani napadaj, ali ništa :(
Kako će dobiti srčani napadaj kada se vjerojatno o njoj brine more doktora, sve na račun poreznih obveznika za nešto što nema nikakvog smisla danas.
Vatrome + eclipse od floyda je rulao. I mr. Bean
http://sportski.http://sportski.net.hr/S... olimpijadi
I meni je zapao za oko jučer :) Ali mislim da pozdravlja s krivom rukom.
Ne mozes vise ni izac u grad, da ti ne dodju 2 pijana idiota i prijete se laktarenjem u glavu. Bas me zanima kako bi on on 180 cm mene udario laktom u glavu, a imam 201/202
Skočio bi.
Ah ta današnja mladež.
Kaže netko na 9gag-u:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
"This is Walther Tröger, an 83 year old man who once was the president of the National Olympic Committee for Germany and member of the International Olympic Committee.
During the 1972 olympics he took part in the negotiations with the terrorists who later killed Israeli athlets.
Tröger is definitely no Nazi. He is an old man with stiff joints who tries to wave like the athlets do."
Lik ni kriv ni dužan ispao nazi i na svim naslovnicama svijeta je predstavljen ko neprijatelj broj 1.
Što je bilo na tim igrama?
EDIT: Jel me tko danas vidio na vjestima? Na poslu je novinarka nešto pričala o koloni i turistima, u tom trenutku s nekim Česima i ja sam interruptao prijenos s ''dobar dan'' i nastavio pričati s njom :)
Ne gledam tv.
Sviđa mi se kako Mirko jednom tjedno uleti sa "JEL ME NEKO VIDIO NA TV-I?!"
2 puta HEHEHEHEH
Mrzim sanjati jebene zmije :(
Ja sam sanjao da me osa napada.
Ja sam morao proc kroz vodu punu zmija. Htjele su me ujest :(
I ja sam nekoliko puta sanjao zmije. Ali mene većinom jesu ugrizle. =(
Neki MalokiSiz Duge Rese je dužan državi 1,2 milijuna kuna. *khm khm* :D
SHKURTE MALOKI KARLOVAČKA,DUGA RESA 1972 DUGA RESA 0,00 0,00 580.780,95 702.350,98 0,00 0,00 0,00 = 1.283.131,93
Loša mu prodaja bureka.
Sve sam ih pogledao :| Zakon je lik.
Umro sam na početak.
Da je kombinacija sladoleda od vanilije i koka kole a pile of slurpy deliciousness.
Also known as diabetes ^^
Doesn't matter, had ice cream soda. Three times.
:D
http://www.sophoslab.hr/memorije/63/psx ... ca-2mb/16/
Nisam mislio da su jeftine tako. Kupljeno, sad mogu igrati kompletni library.
Mama mi ne da da jedem više. Ima li goreg osjećaja? :'(
Svinjo debela
Kako mi je dosad bilo u ovim godinama, dobro je, ne mogu se udebljati nikad, ali ne smijem tako nastaviti još dugo.
Mislim...što sam nedavno konzumirao je 2 kukuruza prije kina, pa 2 cheeseburgera, shake i skittlesi, i onda 2 čokoladne krafne iza kina i tic-tac bomboni u cockta i sad mi ne da da pojedem još 2 kukuruza :(
Već me boli drob.
^This.= Citat =:
Nagrada za najbolji prevod na srpski jezik svih vremena goes to "Deset malih crnaca", inace "And then there were none" Agate Kristi, I don't even.
izgubio sam naocale, ubice me stari
najs jeben ti isusa
Uspjesno pomakao ciklus spavanja za dvanaestak sati u naprijed. Sve isto kao i prije, samo sto idem spavati u podne. :[
Znaš kako ja moram? Ujutro 6 tableta, dva slanca i jogurt. Tu nisam toliko gladan.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Od ručka kreće sve; juha, meso, banana, štapići s 30 manje soli :), Dukatino, štapići, banana, štapići 2x/3x, večera obično manistra i poslije toga neka ogavna tekućina, popraćeno s bananom ili štapićima da ne ide na prazni želudac.
Tako da ne kakaj, moglo ti je i gore :) Bar ne moraš tražit specijalne kekse samo da bi mogaoSnešto gricnut.