Ja opet nisma skuzio o čemen je. Neki lik crta grafite što?
Printable View
Ja opet nisma skuzio o čemen je. Neki lik crta grafite što?
Malo sta ti mogu reci bez spoilera ali u ovom slucaju su iznimka jer ti nece uopste pokvariti gledanje
Zelis?
Aj uvali u spojler ukratk
Malo kasnim s gledanjem, nikad me nisu privlacili filmovi o superjunacima, ali ovo:
http://www.imdb.com/title/tt0468569/
faking epic
po meni 10/10, jedan od najboljih filmova koji sam pogledao, cjeli film me drzao u napetosti, pogotovo one scene di joker objasnjava odkuda mi razrezano lice :pray: :pray:
R.I.P Heath Ledger, nezaboravna gluma...
@ Interceptor
Lik je krenuo raditi dokumentarac o Banksyu (kultnom underground graffiti umjetniku ciji se identitet ne zna) i na kraju se dokumentarac pretvorio o njemu samom. Thierry (snimatelj) ima opsesiju od djetinjstva da snima sve sto stigne (prouzroceno time sto mu je majka umrla kao klincu i nije bio tu pa sad svaki djelic svog zivota mora dokumentirati) i pukim slucajem krene snimati svog rodjaka aka Space Invadera u vrijeme dok je street art pokret bio jos u povojima. Kasnije se preseli u LA i krene pratiti i svakodnevni dokumentirati Shepard Faireya, renomiranog graffiti umjetnika u LA-u. Kasnije cuje za Banksya i skuzi da je ta osoba koju jos nitko nije snimio i dobio intervju od nje - zapravo njegov sveti gral. Stupivsi u kontakt s njim i nakon sto je pridobio njegovo povjerenje nakon Guantanamo incidenta u Disneylandu, Banksy skuzi (ne znajuci da lik samo random snima kamerom) kako bi to bila dobra prilika da se sav street art pokret sto je dokumentiran napokon predstavi javnosti u punom svjetlu te stavi na zadatak Thieryu da slozi materijal. Nakon sto je Thierry to pretvorio u dokumentarni debakl Life Remote control, Banksyu je postalo jasno da to mozda nije reziser nego prije osoba s teskim mentalnim problemima. U nacinu da ga udalji od sebe, Banksy mu predlozi da se on sam krene sam baviti umjetnoscu i izlozbama i nakon hrpe komplikacija Thierry otvara izlozbu u centru LA-a, propracen velikom medijskom paznjom. Na stranu sto su mu sva "umjetnicka" djela bila trecerazredno iskopirano smece, prevideo je cinjenicu da se nalazi u svetskoj prestonici hipsterstva tako zaradivsi oko milijun dolara na kraju izlozbe.
Sta je zapravo umjetnost, ima li cijenu i moze li netko preko noci postati renomirana licnost nasuprot nekog tko je svoju karijeru gradio dugi niz godina. Je li Thierry bio nesvjesni debil koji je imao srece da se nadje na pravom mjestu u pravo vrijeme ili proracunati genije? Kako on sam kaze "vrijeme ce pokazati"
10/10
Preporuka!
To je onaj omnibus kao nesto na fazon Mythbustersa, jel....jel valja ista?
Fora je i zanimljivo. Takvih stvari baš i nema puno, pa vrijedi pogledati ako imaš vremena.
Pogledao.Kažu stari ljudi kada se osjećaš neraspoloženo samo obiđi neku bolnicu ili groblje i odmah ćeš se osjećati odlično .Meni je na istome principu poslužio ovaj film .Nakon ovoga imam osjećaj da živm u najboljoj državi na svijetu i da živim životom princa :D .= Citat =:
Izvorno postao Kid A
E bas to. Odjednom sam zadovoljan i poslom i skolom i zivotom koji zivim. Neke stvari koje mi uzimamo zdravo za gotovo ljudima dodju kao premija
Film je odlična terapija i trebalo bi ga često prikazivati na javnoj televiziji .
Posljednji Samuraj 10/10
Čak mi je i T. Cruise bio odličan, jedino bi možda bio bolji Keanu Reeves.
Whatever Works
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ever_works.jpg
Nije loše, ali s obzirom da pričamo o suradnji dva ekcentrična židova moglo je i bolje :)
Film je kao nekakva obrnuta verzija Forrest Gumpa u kojem gledamo kretene i normalne ljude iz perspektive genija. Apparently, kretenima i ovdje ide sve ko' po loju.
Valjda zbilja ima nekog smisla u toj teoriji da u ovoj prokletoj nakupini entropije u kojoj se nalazimo jedina karta za sreću je isključiti dva režnja mozga i zakotrljati se nizbrdo.
Uglavnom... Allenovski film, nerjetko monotone režije i niš-specijalne fotografije, ali odličnih nastupa (Larry David) i zajedljivih dijaloga.
7/10
Unbreakable
http://edjop.files.wordpress.com/200...pg?w=428&h=600
Jebemu, neznam kako ovo prije nisam gledao!?! Anyway, neloš je film!
Ovo dobro zvuči, a i Larry David je car.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
E čekam taj freakonomics, gdje je zašao ?
Je, Larry je odličan, praktički nosi cijeli film, toliko da se scene bez njega čine prazne :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Stalno nekoga vrijeđa, svi su mu imbecili, kreteni i crvi, uključujući i djecu koju podučava šah :D
Intro je jedna od najboljih scena u filmu
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:Q...o_ver2.jpg&t=1
Neloš film, čak više nego solidan. Clint je badass ko i uvjek.
pogledao The Grudge 1... njah... totalno zatupljujuc film, dovoljno za ubit vrijeme...
Feast
http://www.best-horror-movies.com/im...vie-poster.jpg
Ovako zabavan crnohumorni horrorac dugo nisam gledao.
Film je čista zabava. Isključit mozak, i uživat.
Podsjeća na From Dusk 'till Dawn, Planet Terror i Assault on Precinct 13.
Likovi su totalno glupi i klišejizirani, no opet genijalni.
Ima raznih neočekivanih stvari, koje zapravo očekujete (da, ovo čudno zvuči).
Naravno, ima puno krvi, komadanja organa i ostalih gadosti, pa nije za svakoga.
No za one koji hoće dobar zabavan trasholiki horrorac, ovo je prava stvar.
8/10
Sad moram nabavit dva nastavka, iako znam da neće biti ovako dobri.
No što ćeš, volim trash.
Jučer pogledao InfekcijuS, remake kultnog horror hita iz sedamdesetih (Izbavitelj).Nisam imao pojma da naši znaju snimiti ovako loš film.Ed Wood je majstor za naše redatelje :( .
[quote=Aerial_51]Je, Larry je odličan, praktički nosi cijeli film, toliko da se scene bez njega čine prazne :D= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":3e4tvnao
Stalno nekoga vrijeđa, svi su mu imbecili, kreteni i crvi, uključujući i djecu koju podučava šah :D
Intro je jedna od najboljih scena u filmu
[/quote:3e4tvnao]
Ovo je neloše. Praktički isti Curb Your Enthusiasm.
Naši su snimili horror?? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
vjerujem da je loše ispalo
Izbavitelj je bio odličan .Ova Infekcija je jadna .
The Italian Job
http://www.phatmac.com/Pics/Movies/The_Italian_Job.jpg
Neznam... meni je zabavan i odgovara mi, tako reći, u bilo kojem raspoloženju jer je no brainer film!!
zadnjeg kaj sam gledao je bil Centurion...volim takve filmove i ovaj mi bil bas dobar..nije bas za svakoga malo ima krvi :thumbs2: :thumbs2:
Naravno da je dobar, Edward Norton je u njemu :D= Citat =:
Izvorno postao frky
Istina, ali ono, kraj je poprilično bezveze i isklišeiziran je film do bola!
Original je duplo bolji .
Mark Wahlberg i Jason Statham. Ne znam u kojem svemiru bi njih dvojica mogla snimiti kvalitetan film.