jep ta je thx :D= Citat =:
Izvorno postao GrimReaper
Printable View
jep ta je thx :D= Citat =:
Izvorno postao GrimReaper
= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
[quote=*Fila*][quote="*Fila*":puwhi107]http://video.google.com/videoplay?docid=-9162319681624557248&q=motorcycle+compilation+stunt s&total=102&start=0&num=10&so=0&type=search&plinde x=0
e treba mi naslov pjesme ili link na nju sa ovog filmića
i da dal zna neko naslov pjesme one sa t-com reklame ono kad se svi grle znate..iam takvu od dade topića ali tamo neka ženska pjeva...
zahvaljujem[/quote][/quote:puwhi107]
[url="VRK3eK1ZNck"]VRK3eK1ZNck[/url]
crystal metod-name of the game
:D
jel mi moze netko preporucit neke dobre oldschool rock, jazz i blues izvodace??
[quote=Jopax][quote=*Fila*][quote="*Fila*":3dsfotej]http://video.google.com/videoplay?docid=-9162319681624557248&q=motorcycle+compilation+stunt s&total=102&start=0&num=10&so=0&type=search&plinde x=0
e treba mi naslov pjesme ili link na nju sa ovog filmića
i da dal zna neko naslov pjesme one sa t-com reklame ono kad se svi grle znate..iam takvu od dade topića ali tamo neka ženska pjeva...
zahvaljujem[/quote][/quote]
[url="VRK3eK1ZNck"]VRK3eK1ZNck[/url]
crystal metod-name of the game
:D[/quote:3dsfotej]
puno hvala!!! :pray: :pray:
Ona nova reklama od VIP-a za Božić...Vuhuuuu,Uhuuu...visokim tonom.Ty :roll:
ova reklama od t-coma:ono dali znaš da te volim...neznam tko to pjeva!dal znade ko?
Samo tak ide ili ima i riječi? Jer ovo vuuuhuuu me podsjetilo na U2 - Elevation.= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
Original pjeva Dado Topić, a za žensku na reklami ne znam koja je.= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
[quote=Helena]Samo tak ide ili ima i riječi? Jer ovo vuuuhuuu me podsjetilo na U2 - Elevation.= Citat =:
Original pjeva Dado Topić, a za žensku na reklami ne znam koja je.[/quote:2yshrjnw]= Citat =:
Izvorno postao "*Fila*":2yshrjnw
dadu topića iam da ali treba mi akd ta ženska pjeva!svuda je na radiju lai niko nezna ko pjeva to.... :cry:
[quote=Helena]Samo tak ide ili ima i riječi? Jer ovo vuuuhuuu me podsjetilo na U2 - Elevation.= Citat =:
Original pjeva Dado Topić, a za žensku na reklami ne znam koja je.[/quote:1cx8rw34]= Citat =:
Izvorno postao "*Fila*":1cx8rw34
to je ta ty!!! :wink:
Zna neko ime pjesmo što svira u ovome filmu što je na novoj bio, ono kad treniraju po snijegu, koja pjesma svira
[quote=Black Knight][quote=Helena]Samo tak ide ili ima i riječi? Jer ovo vuuuhuuu me podsjetilo na U2 - Elevation.= Citat =:
Izvorno postao "Black Knight":xlz31uv8
Original pjeva Dado Topić, a za žensku na reklami ne znam koja je.[/quote:xlz31uv8]= Citat =:
Izvorno postao "*Fila*":xlz31uv8
to je ta ty!!! :wink:[/quote:xlz31uv8]Smene podsjeca na blur
reko bih da se zove song 2
zna li kako se zove ova pjesma i izvodac ide ovak "...and i want all the windows painted black..." tak nekak
-misli li on na windowse za komp ili prozor :rotfl: just kiding
pada mi na pamet...Rolling stones - paint it black?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
And all the windows are painted black= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
I’ll wait right here until you get back
I’ll keep waiting, and waiting, until your face again I see
Možda to?
Pjesma ide ovako:
"I'm movin,abdi,abdai,abdi,abdai.abdi,abdai....." I nakon toga ide :"I got blue jeans,and my girls ais also blue"
Pjesma je tehno/house šta već.Treba mi ime! :wink:
Grupa se zove= Citat =:
Eiffel 65
Pjesma je
Blue
meni tvoj opis previše vuče na nju, pogotovo onaj abdi, abdi...
nisam 100% siguran, ali valjda je to to...pogledaj na Youtube pod ono što sam naveo
to je ta hvala ti! :wink:
np, sad vi meni pomozite:= Citat =:
YouTube:
film se zove - Tom and his pals D&D Farador
(ima dva dijela)
na kraju drugog dijela na creditsima svira neka pjesma koja ide ovako nekako:
I got my twelve sided die and I'm ready to roll with a wizard and my goblin crew.
My friends are coming over to my mom's basement bringing Funyuns and the Mountain Dew.
...
pjeva je Stephen Lynch, no nažalost nisam uspio naći ništa na Googleu.
Stephen Lynch - D and D
najbolja metal pjesma svih vremena?? i bend?? sa pjesmom??
neš kao korn i tako.
argh, korn...komercijalizejšn= Citat =:
Izvorno postao misterante
Inače, imamo masu metal topica, od folka do nu-metala, tamo se orijentiraj.
A pitanje je užas...
kao neki noobz0r uletz0r
@Helena
Thx na odgovoru
ne seri korn je carski bend...= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
pogledaj ovdje mozda nades koja je pjesma http://www.amazon.com/gp/richpub/syltgu ... L659DLOQZH
ajde nek se bar netko slaže sa mnom...= Citat =:
Izvorno postao Jerry
evo poslušajte ovo Korn-here to stay
imaju pjesama dobrih, ali samo par, ostalo je obicna kreveljana
najbolja njihova= Citat =:
Izvorno postao misterante
same here, mislim da je bila u jednom friday 13th...
Doods, zna neko koja je skladba u onoj reklami za tuborg green kad oni partijaju na ulici po noći
genijalna _meni je bolja "evolution" s untitled= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Možda Edvard Grieg - Peer Gynt - In The Hall Of The Mountain King?= Citat =:
Izvorno postao Jopax
E treba mi pjesma Vanna - svim na zemlji. Jel ima tko.
Nije za mene
lol,prove it= Citat =:
Izvorno postao Dyslexia
just kidding :D
kak se zove pjesma od blink182 refren ide ovak neka :"you and me bajbi are for being together, let us do the things we do on the discovery channel" video je u onim monkey kostimima sry na pravopisu
si siguran da je to blink?
BTW, trebam i ja pjesmu, neam pojma grupu ni ime, neki polu tehno, isto spominje taj "Discovery Channel". nisam bas nesto opisao, ali mozda netko zna i po ovome. inace, mjuza je mocna
dinix, RjcZQoI0Y4k
e to je to, hvala :pray:
izgleda da je opis ipak bio solidan :D . nego ja sam cuo malo "zescu verziju", moda neki remix, a mozda i nije, mozda je samo glasniji zvuk tamo bio
EDITSaj kad je vec krenulo sa technom trebam jos 1 pjesmu. isto neki polu tehno, isto premocna glazba, u pjesmi kaze nesto "Samba...." i onda raspali tehno
EDIT #2Scroat1gamer to ti je ta pjesma koju si trazio. zato sam te i pitao jel si siguran da je blink... i mislio sam da mislis na ovu pjesmu, zato sam je se ja odma i sjetio
Pjesma Paul Webster - Love Is A Web. Link za legalno downloadanje & shit. Anyone?
= Citat =:
Izvorno postao m777
legalno moš skinut sa Ipod stranice ali ti je pjesma nekih 10 kuna ako se ne varam :D
ona pjesma "evo noci evo ludila, mjesec izlazi izlazim i ja..."...
cuo sam da to pjeva kalember al nemogu nac na youtubeu, moze neki link?
Trebam HITNO pjesmu Sretan ti Rodjendan!!