Mhm, to je Dodger :oops: ->kanal na YT.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Prije mi je bila bolja sa smeđom/crvenastom kosom, al ajd, i ovako je simpa.
Printable View
Mhm, to je Dodger :oops: ->kanal na YT.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Prije mi je bila bolja sa smeđom/crvenastom kosom, al ajd, i ovako je simpa.
Da, nešto poput ovoga http://i84.servimg.com/u/f84/13/74/52/97/ff60b510.jpg, na što se može naići u prvom rezultatu googlanja pojma, je sasvim dostatno.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bolje izostavi cajke, bit će preočito.
Inače da, prajd, svaki jebeni sat moram slušati rezervne argumente svih idiota ;(
NEK TO RADE U ČETIRI ZIDA
ŠTA ONI SVIMA NAMEĆU TO
TREBALI BI I MI IZAĆI NA ULICU I IMATI STREJT PRAJD
I naravni osobni favorit TO NIJE PRIRODNO PA ZAR ŽIVOTINJE TO RADE, UOPĆE NIKAD NIJE DOKUMENTIRANO HOMOSEKSUALNO PONAŠANJE U STOTINAMA VRSTA
Kunem se da postoji neka lista s koje to čitaju.
Ma ne smetaju meni oni, ali ne volim kad mi svoju seksualnost guraju u grlo.
Zivotinje "to" rade od postanka i stovise postoji dokumentirano homoseksualno ponasanje kod vise od stotina vrsta
A meni govoriš, pride je još u Splitu.
Iživciram se nepotrebno gluposti sviju.
A cajke neću izostaviti jer, žalosti me ovo reći, ali dobar broj ljudi je dovoljno glup da neće skužiti ruganje ni ovako i uletit će mi ''ALSTI PROTI PEDERA?!'', znam to :(
Oh right. Negdje bih se već propucao da sam u Splitu lol, mogu si zamisliti "rasprave".
glavno da je tu stephen the lesbian
Meni se iskreno sere od cijelog tog događaja, i od jednih i od drugih. Cijelo vrijeme moram slušati s jedne strane: to je neprirodno, bla bla bla... A s druge strane stalno iz novina i televizije naslovi: hoće li Split proći ispit civiliziranosti i slična sranja. Nek već jednom to sranje prođe i neka prestaju davati medijski prostor homoseksualcima/fobima.
Smor, rekli bi preko granice.
Neam niš protiv manjina, ali .... mislim, Split, hello?
Kud iglom baš u korjen zuba. Jedino gore od toga su valjda BibinjeSkod Zadra...
:pray:= Citat =:
mislin da splicani ne bi tribali ni rici o zadru, bibinjama ili ciloj zadarskoj okolici zbog onog sto se namin dogodilo u drugon svjetskon ratu. a sto se tice splita ni za nista drugo nego za pokrivati udbu i kompaniju
Kakav je ovo novi sustav scrollanja u firefoxu? Ubija me u pojam.
TOO SMOOTH!= Citat =:
Izvorno postao Xero
FUCK
Huh? What? Kakav novi sustaV?
Okej naviko sam se.
Da, i meni je bilo WTF :D
Da skinem firefox da vidim taj novi sustav scrollanja il ne?
Ne.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
iskreno me boli kurac jesu oni pederi ili ne, njihova stvar, al nemoraju to ljudima nabijat na nos= Citat =:
Izvorno postao keko
Da, ne moraju nabijati na nos ljudima da nemaju sva građanska prava :)
Ovi kod nas su još okej, ali one parade u npr. San Franciscu su ajme majko.
S druge strane, nikad neću skužit zašto ne odu jednostavno na Markov trg. Tamo obično ljudi prosvjeduju, ne?
Ane jebote, jebu se u šupak u tim paradama i love ljude sa dildekima= Citat =:
Izvorno postao hansi
Ja mislim da bi svatko trebao biti jednak osim onih koji mi se ne dopadaju.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ja ne smijem naravno ništa reći jer se oko nekih tema na forumu poštuje samo jedno mišljenje.
Reci i puca ti kurac oće ti ko srat.
Reci ti slobodno, ali kod nekih stvari kao kod ovih "problema" s gay populacijom realno postoji samo jedno pravilno mišljenje, a to su jednaka prava. Razlog tomu je čista genetika, tj. nitko nije izabrao da bude gay pa je teško uopće stvarati neku polemiku oko toga. Ozbiljnija rasprava oko te teme se eventualno može voditi oko posvajanja djece, ali gay pride nema veze s time.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jebemti forum, briši.
Pa u neku ruku ima veze. Al, ono, +1.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Hej, hej, polako s genima.
Nema gay gena.
This. +1= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Dobro bogte, shvaćaš što hoću reći. Nije da su se ti ljudi jedno jutro probudili i rekli "idem sad biti gay" nego su jednostavno takvi po prirodi. Sad jel to do jednog faktora, ili je kombinacija genetike, hormonalnih poremećaja, psihologije, okoliša itd. je najmanje bitno u cijeloj priči.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Prije bi da je psihologija i utjecaj okoliša, jer većina ljudi, koliko znam, nisu gej otpočetka nego to postanu tek kasnije. Po meni nema ''rodio se s tim'', ne samo za homoseksualnost, nego i sve ostalo. Osim ako se rodi s dvije glave. Onda se rodio s tim.
Ili s penisom od 30 cm kao ja
http://en.wikipedia.org/wiki/Biology_an ... rientation= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Nema generalnog konzensusa, najvjerojatnije je kombinacija više faktora od kojih neke studije ukazuju i na povezanost s genima i kromosima.
"Tek kasnije" as in s početkom puberteta kad se seksualni nagoni počnu pravo pojavljivati? Ali opet se nađe netko tko će ti tvrditi da je s 6 godina osjetio privlačnost istom spolu, ili će netko tko je bio 20 godina u braku to spoznati prvi put u životu. Jednostavno nema jedan lako odredivi uzrok, koliko god to neki htjeli.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
"Gay men report, on an average, slightly longer and thicker penises than non-gay men.[sup:18cmpcff][50][/sup:18cmpcff]"= Citat =:
Izvorno postao Kid A
:D
Best of both worlds
Mene je moj profesor iz psihologije učia da je to genetski, nije da se more posve isključit utjecaj okoline, al valjda moj profesor zna :)
Agreed. Ja doduše mogu i volim čuti stvarno bilo kakava mišljenja dok god su argumentirana do granice dobrog ukusa, jer u svakom ima ponešto mudrosti, i mislim da je to općenito najbolja praksa. Biti zatvorenog uma ne znači samo ne prihvaćati mišljenja koja većina smatra civiliziranijima ili boljima.= Citat =:
Koliko genetika ima veze s time sigurno nitko nikad nije uspio izmjeriti, ali sigurno nije samo do toga, i sigurno je određenom dijelu njih presudan bio vanjski utjecaj društva. Kao što je vjerojatno moguće da netko tko je genetski gay postane hetero samo zahvaljujući svom okruženju.= Citat =:
Što smatraš utjecajem društva? :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Raznim stvarima. U jednom društvu u kojem se ne tolerira alternativno seksualno ponašanje netko tko je imao takve sklonosti je lako mogao odustati od toga i priviknuti se na ono što je u njegovom okruženju normalno.
Iskreno sumnjam da je moguće "odviknuti" se od toga.