Ja samo čekam Belgiju da nas osramote.
Printable View
Ja samo čekam Belgiju da nas osramote.
Igramo još samo s belgijom i Škotskom. Ma nećemo biti najgori drugi, kako god da odigramo, imam feel.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
A da, Škotska. Belgija igra s Walesom. Isti vrag, trebamo pobjedu.
Teško da ćemo biti najgori drugi i da obe izgubimo.
Vjerojatno neće do toga doći, ali uz ovu igru i splet okolnosti sve je moguće.
Zapravo mislim da smo trenutačno najbolji drugi jer imamo 2 remija i gubitak od Škotske koji se ne računa jer su zadnjeplasirana momčad,a vrlo je i vjerovatno da će ostati zadnje plasirani.
Trenutačno jesmo, ali ima ekipa sa utakmicom manje. Al to je ionako nebitno.
Gledam ovaj MMA kurac na novoj. Jebemti sunce, pa nemoze Petrekovic predstavljat borce. :D
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Zato što je prosječnom Hrvatu jasno ovo http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... nto_sp2014
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Prosječan Hrvat se treba držati pive, a ne sporta. Takvim ljudima nije mjesto u njemu.
Jer ipak renomirani trener i obrambeni igrač nemaju pojma šta govore.
Kad se već zaletio imalo je smisla, iako možda ga je mogao ipak malo nježnije zasutavit a ne onako brutalno :D. Inače se mogao vratit natrag prema golu i zatvorit ga taman na tih par momenata dok se ostatak ne vrati. Al ni taj igrač više nan nebi pomogao da damo gol s onakvom igrom.
Da je ostao na mjestu tko zna što bi bilo. Reći da bi bio siguran gol može samo budala.
A baš, ko da je mali broj slučajeva 1na1 da nije ostvaren gol.
Mislim da bi ga Sulejmani ladno ostavio tridesetak metara iza sebe jer je bio u naletu, a Joe nam je uvjerljivo najsporiji igrač. Čak nije ni bitno bi li Sulejmani zabio ili ne. Stvar je u tome što Joe u toj sekundi nije mogao u glavi imati posloženu i analiziranu situaciju što ju mi imamo sada imamo nakon 56 ponovljenih snimki. Da si on u svakoj takvoj situaciji misli "Fuck it, pustit ću ga pa možda promaši", ne bi igrao obranu. Branič jednostavno ne razmišlja tako.
Usporedbe radi, kad Utd. izvodi prekid, Vidić i Rio odlaze naprijed, a dio najbliži centru najčešće pokrivaju Rafael, Evra i Carrick. Po meni su Vukojević i Kovačić trebali ostati natrag i pobrinuti se za eventualnu kontru, ionako su beskorisni u prekidima, a najveća grdosija na terenu je trebala biti u skoku pred protivničkim golom. Sad, zašto nam je najsporiji igrač bio sam samcat na centru, ne bih znao. To što smo u tom trenutku imali igrača više nije isprika. Cijela ta situacija je bizarna, a sve je počelo od Srninog sramotnog kornera.
Samo govorim da je bilo i drugih rješenja osim takvog starta. Naravno da je njemu u tom trenu bilo nemoguće procijeniti točno kak će se situacija rasplesti, a jednom kad se već odlučio da krene prema lopti, jednostavno nije bilo druge nego da ga sruši.
Za sve hejtere Šimunića, :*
Inače, živo me zanima sastav za sutra:)
Misliš za danas.
Đaba mu tehnika kad na svakoj utakmici ima 2-3 prekršaja na granici kartona, i tu i tamo skrivi kakav penal, samo šta sudac srećom ne vidi. Jednostavno prespor je za igrati na najvišoj razini, i koliko god on nekad bia dobar i koliko god iskustvo ima, zadnje europsko je trebalo biti njegovo zadnje veliko natjecanje.
Amen!
dabl.
Stimac zamjeni golmana u 93oj minuti, i odma primi gol. :pray:
kreten.štimac
Slovacka-BIH. Kakav triller :pray: Kad nisam slom zivaca dobio...
Šteta kaj nisam gledao onda... Ajl konačno da Bosna osvoji tu grupu i bok. Fakat su zaslužili.
Misllim da bi utakmica oznojila i nekoga ko nije navijacki pristrasan.
Jesu zasluzili su,malo ih zna Susic zezati sa rotacijama i experimantisanjem,cudnim izmjenama ali objektivno su najjaca ekipa iz stare juge.
Slovacka je strasna ekipa,probudila se sa novim trenerom. Nevjerovatno su efikasni u krairanju napada i sprecavanju protivnickog napada. Znaci dugim loptama ni stari United ne bi nista napravio jer su na svakoj lopti. Dzeko je top napadac ali u 2 utakmice samo je 2 zracna duela dobio. Kada primi loptu u noge druga je prica jer je jak i zna se postaviti ali svejedno nije puno napravio. Jos 2 utakmice su ostale...
bih najjaca ekipa iz stare juge...LOLČINA
Nego tko je? Igraju najbolji nogomet uvjerljivo.
Hrvacka prvak sveta
Pa hrvatska. Mislim imaju uvjerljivo najslabiju skupinu valjda ikad...
Mislim ne želim ih omaložavat ali protiv Cro nemaju šta tražiti, pa makar i lakrdija Štimac bio na klupi....
jebote bog kakav troglodit :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Carp
Debelo grijesis. Daleko najbolji nogomet igra BIH. Pratio nas je kako je neko ovde naveo mentalitet "malih nacija" ali veceras su pokazali da mogu i protiv toga,gol razlika 25-5.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Ruku na srce, BiH ima jednako pravo smatrati se najjačom repkom na ovim prostorima. Zahvaljujući Štimcu, mi ćemo to tek morati (ponovo) dokazati. Ako razlika u kvaliteti i postoji, zanemariva je. Imali smo sličnu skupinu u zadnjem ciklusu i završili smo upravo iza tih Grka. A u sadašnjoj skupini jednu jedinu utakmicu nismo odigrali kako spada.
Bosna STRONG EKIPA.
Odigraju par dobrih utakmica protiv osrednjih ekipa i odmah su najjači u regionu. Realno niste jači ni od Crne Gore, a kamoli Hrvatske.
Mene je snaga Hrvatske odusevila onom pobjedom nad englezima u gostima. I Srbi imaju odlicnih pojedinaca. Ono, kada bi sklopili ekipu stare juge kakava bi to ekipa bila :pray:= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Ima i ono sto Ibrahimovic nije zaigrao za BIH radi tadanjih morona u nogometnom savezu. Dzeko i on u napadu(mastanja nastranu,recimo Mandzukic i Dzeko je realnije),iza Modric i Pjanic,Jovetic,Rakitic,Kolarov...Handanovica bi na gol stavio... Jebote ekipe :)
Osrednjih? Nisi pratio ovu repku zadnjih godina nikako,ocito.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Nisam imao ni na kojem velikom natjecanju da pratim.
To je nazalost istina. Valjda se sada i to promijeni. Jer momci stvarno igraju dobro i po prvi puta gledam da neko zeli da igra pod ovom zastavom i za ovaj narod i navijace... Ima i toga,taj istinki jak motiv pa su nerijetko i bolji nego sto objektivno jesu.
= Citat =:
Dobro zboriš i BiH je dobra momčad koja nažalost neće postići svoj potencijal zbog brojnih igrača iz BiHa koji su srpskog ili hrvatskog porijekla pa igraju za te zemlje.
Moja kritika je uglavnom bila usmjerena na to da je bahato reći da je BiH najjača momčad kada nema velika natjecanja i velike utakmice iza sebe. Jer ipak tu imaš Hrvatsku koja se bori uz rame sa velikim silama tipa Turska,Italija i Belgija ili Crnu Goru sa Engleskom.
Grčka je bila jedna velika rak rana i razočaranje za nas, ali i oni su solidna momčad za koju ne znam koliko se promjenila.
Pa on priča o trenutnom stanju stvari i sadašnjoj selekciji, možeš to nazvati i formom. Ti pričaš o prošlosti i potpuno drugom izborniku, samo ne znam iz kojeg razloga. Nije ništa krivo rekao. Znači, bahato ti je Bosnu nazivati nogometnom silom na ovim prostorima jer nemaju pokriće za to (bar ne ono koje ti priznaješ), ali ti ne prestavlja nikakav problem nogometnim silama nazivati jebenu Tursku i Englesku sa svojim prapovijesnim nogometom, te Belgiju koja se tek diže (kao i BiH)? Ako ćemo se držati istih kriterija, daj mi samo reci kakvo to pokriće onda oni imaju? Koje jake reprezentacije su dobivali zadnjih godina na svjetskim i europskim prvenstvima?
Kad vec pominjete Englesku... Unazad...puno godina :) oni imaju na papiru strasnu ekipu sa genijalnim pojedincima ali igre nigdje. Slicna je i Francuska. Ali Engleska je tu bas ocit primjer neuspjeha gdje se ocekuje velik uspjeh. Kada pogledas igrace i tradiciju nogometa u toj zemlji,tako jaku(trenutno po meni najjacu ligu bez ikakave sumnje) itd a nekad tako smijesno izgledaju na terenu. Ni Capello ih nije uspio posloziti a mocan je trener.
A Belgije sto se tice,ta ekipa ce uskoro da hara po svemu sudeci.
Kakvo pokriće ima BiH? Nikakvo. Imaju dobro formu trenutačno i to je sve.Tvrditi da će sada doći do nekih razina i da su zbog nedokazanog potencijala najjači je bezveze. Nemaju nikakvog iskustva, nisu se nigdle plasirali,nisu nikoga dobrog pobjedili ili remizirali sa njima barem.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Tvrditi da momčad koja je redovito 4.-10. po svim ljestvicama na svijetu inferiornija momčadi koja tek pokušava doći do internacionalnog iskustva i uspjeha je smješno.
Turska,Engleska i Belgija imaju izuzezno snažne lige i jako kvalitetne momčadi. Engleska je bila u četvrtfinalu Eura 2012 gdje je izgubila od Italije na penale. Gdje je bila Bosna? Zašto četvrtfinale najjačeg natjecanja na svijetu tebi nije dovoljno da netko bude velesila?Belgija je u sličnoj situaciji kao Bosna, ali su mnogo vjerojatniji black horse jer imaju jaku ligu,mnogo veći fond igrača i jednostavno bolje igraju zajedno.
Trenutačno forma ne konspondira kvaliteti i forma je nešto šta varira izuzetno. Uzimati formu kao jedini kriterij pri određivanju najbolje ekipe u regionu je glupo i senzacionalistički.
Srbija vjerovatno bi da nema glupih sukoba vjerovatno igrački imala najbolju momčad ovdje, ali i dalje sumnjam da bi nešto postigli. Podsjećaju me na tu Englesku po pristupu nekako.= Citat =: