Ti si u Bg, too far away i bilo bi ti dosadno :D ja bi slikala ti bi se dosađivao..= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Printable View
Ti si u Bg, too far away i bilo bi ti dosadno :D ja bi slikala ti bi se dosađivao..= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Snaso bi se...kaj daleko sam trebam Miga ukrast..deda ce pilotirat bio je vojni pilot XD
Cura u gradu!woah!Konacno mogu odigrati koju partiju wc3 i odgledati koji Star Trek bez da me nazivaju nerdom...ona...a drugovi fegetcinom koja gleda vilenjake u svermiru :/.Lojf iz kruel.
Yes it is
Jake ti cure koja te zajebava zbog toga. :(
Ma ona se zeza(hawt je,so i dont give a f&^$).Ali znam se potuci s frendovima... :(
Instaliram Just Cause 2. :D
Pizdim jer me zajebaje Crysis Warhead sa stalnim rušenjem kako igre tako i sistema i pizdim jer me ljevo oko peče, osjećam se pospano
Pizdim jer sam umoran a moram pisati neki trash. :(
tracam frendove sa frendicom
oh the fun :P
Pijete kafu i jedete diet-keks uz to,jelte?
nop, samo msn chatamo
= Citat =:
Izvorno postao Alepić
Igram sam DoW2 demo, osjećam se umorno.
Gledam u plafon i slušam ovo: H19U01cUNNM
Sjedim na faksu u knjiznici, cekam ispit iz programiranja. Osjecam se gladno :)
Crkam u stanu, vratio se s ispita.. Još samo jedan ostao. JEJEA!
Ustao sam,spremam se da gledam malo fudbal.
I sve je ok???
Ah da,potukao sam se s izbacivacem u jednom klubu juce :( .
Taman ustao, ne znam bih li jeo sad ili kad se još malo razbudim, osjećam se pospano
Osjećam se dobro i nedefinirano...čitam I,Robota po prvi put :oops:
Čitam Preachera. Merci, kroati.^^
Spremam se da idem po svjedožbu, osjećam se nedefinirano
Maloprije sam se probudio i osjećam se awesome. Spavao sam u pidžami :D
Osjećam se neizvjesno. Juće bio jedan od najboljih dana u životu, a danas je krenio ne baš najbolje a čini se da ide prema sve lošijem.
Žena mi je rekla da ju bodu brkovi. /{/
Bitch-slapa sam joj zabacio i reko da mi ne spominje brkove uzalud.
Onda se to nije desilo i ko zadnja pička sam obrijao brkove.
:{) -> :'(
:'{(
Vidi se ko je gazda :D
Cuvajte brkove.
1).greju te
2).Izgledas mnogo kul sa njima.
3).Cine da izgledas ozbiljnije (i iskusnije :D ).
O bradi da i ne pricam.
Brada ostala i jaka je. A brkovi su bili premuževni, pretvrdi, preoštri i bustao sam joj usnicu..reko sad obrijem, a po ljetu budu megamustači!
Da, da tješi se :P
Inače, došla sa plaže, otvorila sezonu kupanja i sad wuhuuu, idem svaki dan na more!! :D
Yeahz.
Le brkovi su najbolji zimi.A leti,hmh mozda bolje neka kraca varijanta,ali ipak,le mustash.
Ja sam uglavnom dobijao primedbe vezane za 'zapustenu' bradu.Ali eto,morao sam to da sredim,ali zato-Le brkovi stoje.
@angel eye:blago tebi..ja sam vezan za bazen...A bazen sux-a.Btw:kakvo je vreme?
<3= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Izmišljeno, mali vjetrić, sunce prži, ali je more bilo malo hladno... Ove kiše su sve razje*ale...
A bazen... uh, nebi ja xD mislim bi da nemam izbora.....
Vetric+sunce=zavidim ti maksimalno.
A da,izbora nemam.
:( Mozda odem na kampovanje.
Gledam Scrubs, osjećam se dobro, dosta veselo, ne znam šta mi je
Slučajno sam uništio 2 GB veoma važnih podataka i mukotrpnog dugoročnog rada, pa se loše osjećam, no evo, to liječim tako da sam okrenuo novu stranicu, i napravio/isprogramirao sam skin za Wings 3D po mojem ukusu, crveno na crno, sa ledeno plavom, meni veoma opuštajuće za oko, trebao bi krenuti s radom, pa se u biti osjećam dobro.
http://i47.tinypic.com/b51o50.png
A i isprogramirao sam na brzinu lijek za Firefox Browser, u mojem sigu, link na temu. :)
Osecam se usamljeno i umorno :( .
Ne radim nista osim malo surfovanja.
Naspavano... Cekam frenda da se zbudi pa da odemo orgijat kod njega.
Ohkaaaaay= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Prije toga cemo odgledat par animeja da se navlazimo.
Mamurno.