[briši]
Printable View
[briši]
Nisam ni očekivao priču u stilu Kotora ili Mass Effecta, tak da ako nije kretenizam, ja zadovoljan.
PvP ću početi igrati kada još nakupim levela
Kad se PvPa podrazumijeva se da imas svoj premade team, a ne random ljude jer je to katastrofa, koja god igra bila u pitanju= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
I ovo pod b) ne kuzim, kako moze bit zabavno igrat protiv glupih neprijatelja? Zar nije najzabavije premade vs premade, kad se trebas namucit, suradjivat sa ljudima na ventu i slicno?
A Sith Marauder bi trebao dobiti lagani boost. :)= Citat =:
Pod glupe mislim jednako glupe kao ostatak tvog tima, ako nije premade.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Smugler mi se vise sviđa za sada. Stealth <3. Samo sto je ovaj droid na brodu uzasno iritantan. Onaj na strani empire je zabavan.
Nego, ako neki igra empire na chuundaru i fali mu credita, neka mi se slobodno javi, imam i previše a ne radim niš s njima.
Šalji zgodnoj curi koja se zove Antiqua :D
Poslao sam malo :p. Ako bude trebalo jos samo javi.
Boktejebo :D
Nisam mislio da ćeš baš toliko dodati :D Dodaj me ko frenda, glupi UI je obisao poruku čim sam si uzeo pare :)
Evo recenzija sa Gamespy-a.
http://pc.gamespy.com/pc/bioware-mmo-pr ... 744p1.html
Onaj osjecaj kad nakon sat vrimena teške story misije zbog jednog krivog izbora u dijalogu resetiraš quest..
ERROR: APATHY UNIT NOT INSTALLED= Citat =:
http://www.megaupload.com/?d=TY4YZPX3
Našli su bug koji omogucuje infinit Alderan comendationa i samim time credita.
Ne bi proporucio nikome da isprobava jer su banali i za manje.
KA-DING! 50!
Related:
Koliko ste imali companion misija? Ja recimo imam 5000 affectiona (dakle pola) kod Bowdara i još nisam dobija neku njegovu misiju.
Moguce da ima neki bug jer kad lik želi popricati samnom dok ja dođem u cantinu ili u ship dotad lik izgubi volju, ili ako mu umeđuvremenu poklonim neki gift opet mu nestane dijalog opcija. Confused..
planiram poceti...ima li tko kakvih opcenitih savijeta? nisam jos odlucio koju klasu...
Što se mene tiče zasluženo, iako ima nekih, ajmo reći, dubljih stvari koje koče igru da bude pravo punokrvno SW iskustvo. Prije svega, matematika i restrikcije u pozadini - questovi su super napisani i odluke nisu lagane te crno-bijele, no vraga to znači kada je BioWare složio sustav gdje se jednostavno moraš odlučiti na koju ćeš stranu (light side ili dark side) kako bi mogao imati kvalitetnu opremu te kako bi opstao u MMO svijetu. Veoma često, dugoročno je bolje pustiti nekakvog bivšeg kriminalca da drži pojedini sektor, no ako si do sada skupljao light side bodove, imaš problem, pošto je bolja odluka dark side. Po meni uopće nije trebalo gear vezati za skupljanje tih bodova pošto je to zapravo ograničavajući faktor u velikom broju slučajeva.
Nadalje, teško mi je zamisliti igru bez frakcija, no mislim da bi bilo bolje da su obje strane prisutne igre, no da se ne rade ograničenja po pitanju izbora questova te podjela klasa. Bilo bi fenomenalno da u početku radiš za Republiku, zatim odeš na tamnu stranu Sile i pridružiš se Carstvu. Nekako mi je lame biti na strani Republike, biti na dark side strani sili i živjeti po kodeksu jedia. To je ono što je prisutno i u Mass Effectu - radio jednu stvar na dobar ili loš način, posljedica nema, rezultat je isti, samo ti faca dobije ožiljke i crvene oči. Ti si samo u konačnici heroj ili antiheroj, tak da praktički i nemaš nekog izbora. Šminka, jel. Jebi ga, CD Projekt i Obsidian su me razmazili :)
Mislim da je BioWare bio i više nego sposoban prilagoditi igru svojem storytellingu, no igrali su na sigurnu kartu te iskopirali WoW gameplay kako bi privukli bivše WoW igrače i osigurali si stalni priljev novaca. Nije gameplay mehanika loša, dapače, no mislim da u nekim segmentima previše koči igru. Ja sam samo neke stvari spomenuo.
Al dobro, ne treba previše cjepidlačiti, i ovako smo puno dobili. SW iskustvo je tu, igra je jako zabavna i zanimljiva za igranje, a questovi su kvalitetni. Ovo je u biti za mene prvi Star Wars naslov gdje fakat obnašaš funkciju jedia - putuješ po galaksiji i rješavaš mnogobrojne probleme. Ili ako si Sith, radiš nered.
Ocjena je sigurno 9 za Star Wars fanove, ostali koji su se naigrali WoW-a i drugih MMO igara, 8-ica je neka realnost. 7-ica za Guild Wars fanboyeve :P
Jel moguce namistit muziku da cesce svira? Upali se samo pri loadanju pa fali štimunga posli.
Inace sad sam lvl 35 Gunslinger i moram priznati da mi je prica veoma zanimljiva. E da je samo do glavne price, zajeb je u tome šta je ovo mmo, a to znaci grind u 50% misija koje su još uz to nezanimljive i jeeeebeeeeno dosadne. Zbog tog sistema mmo-i mi nikad nece biti dragi tako da cu probat još jednog lika dok mi ne istekne misec dana igranja i zakljucit svoje ze Old Republic iskustvo.
Ne znam o cem ti, fora je baš sto su questovi dobro napisani s ponekad gadnim moralnim dilemama. Naravno ne svi, ali dobar dio da.
Osim toga, ovo je MMO, ne znam što si konkretno očekivao :)
Bogme si dobro rekao, za fakat fakat prave fanove je devetka, za neke casual gamere osmica a za one kojima je to kao i svaka druga igra, fina sedmica.
Nadam se da je dobra igra, hejtam SW i ne pada mi na pamet igrat je al po ovom kaj vidim, izgleda stvarno ok.
Sedmica je bila šala :)
8-ica je neka realnost recimo, iako kvantitet i kvalitet contenta dosta dižu dojam.
Ono što sam zaboravio spomenuti jest kako igri dosta fali neki kvalitetniji sustav pomoću kojeg bi se ljudi skupljali u grupe. Nisam igrao previše druge MMO igre, ali gotovo sam siguran da se može puno bolje od tipkanja LFG u chat :)
I ljudi, imam barem takav dojam, previše soliraju. Jebemu, dođem u neko područje i tražim ekipu za questanje. Pitam random lika, vidim da radi iste questove kao i ja, ajmo skupa... Ma kakvi, ne želi pa mi počisti prostoriju te moram onda čekati par minuta da se opet pojave NPC-evi. Desilo mi se već x puta, umjesto da su skupljaju social pointsi za bolji gear. :/
Glavno da pored vas koji igrate ja moram postati nadolazeće 1.1 patch notes.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=1276185
= Citat =:
Hello everyone! We are excited to announce that today’s patch for our Public Test Server brings you the first of many content updates for Star Wars™: The Old Republic™. It includes some exciting content additions, including a new Flashpoint, Kaon Under Siege, and four new boss additions to Operation: Karagga’s Palace. You’ll also notice changes to Open World PvP on Ilum.
As with every update, 1.1 includes many high-priority bug fixes. We have corrected the issue that prevented some Jedi Knights from progressing in Kira Carsen’s affection conversations, made some previously inaccessible Datacrons reachable, and have made many fixes to various issues in Flashpoints and Operations.
Dobro, kad ovo dolazi u Croatian Republic? :(
Kad Jawe pocnu pricati Galactic Basic.
na kojem serveru ima najviše hrvata?
Preselio sam se na laptop i skuzio da ne mogu pvp igrat na njemu. Fps mi pande na 5 u warzoneima, a u spaceportu ne ide preko 20. Inace dok questam je stablinih 50-60.
Izgleda da puno ljudi ima taj problem zbog neoptimiziranosti engina za iskoristivost cpua.
Mi smo ti na Chuundaru :)= Citat =:
Izvorno postao frenkkizg
Ima netko da bi igrao, a da još nije kupio?
Frend si je uzeo ali nema ga vremena igrat tako da prodaje za 300kn. Gore je još mjesec dana plaćenog igranja.
Pff, a ne nema. :D
Ak si zainteresiran javi mi se u PP ili u inbox na fejsu da te mogu uputit.
I kaj je najbolje, i on studira u Rijeci :)
Izgleda da su ljudi nasli krivca za 0.5 sec delay i fps padove.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=162079
Sve zato da onemoguce privatne servere.
Lol BioWare
Čekam daljnji razvoj situacije.= Citat =:
This is basically all speculation! Do not panic yet! More data needed before running about screaming and shouting!
Znam da su spekulacije, ali iskrenovo ovo ima smisla. I vrlo je moguce da je upravo takvo, jer bi bas nesto takvo i ocekivao od EA-a.
i ja sam na chundaru frenkki sith inqisitor lv 21 dodaj me za frenda= Citat =:
koji laptop imas ja imam hp 4710 s core duo 2,1 ghz 4gb rama i hd 4300 i nemogu igrat fps mi je premali oko 10,wow igram normalno al sw nemogu= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
OFFICIAL RESPONSE ON PERFORMANCE ISSUES= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
Dakle, morat će korigirati engine...
i5 2.3 dual core= Citat =:
Izvorno postao frenkkizg
4gb rama
hd 5650
Dokle god nisam na fleetu/pvpu imam 60 fpsa. Na fleetu 20 max a u pvpu 15 max.