Zato je Wii zakon...pogotovo ako imas RL prijatelje :(
Printable View
Zato je Wii zakon...pogotovo ako imas RL prijatelje :(
a ti malo prouči linkove koje sam ti stavio, pa vidi da li se radi o gtx260 sa 192 stream procesora ili sa 216...= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
i druga stvar: boli me đon tko si i kakav imaš ugled na forumu ali nauči se izražavat!
A kaj dobil si moda i sad se budeš radil šerif...kaj ne...ak nije prije bilo problema nema ih ni sad...Brišeš postove koji ti se ne sviđaju bez ikakvog razloga...
A to kaj si ti meni dal linkove je meni smješno...jer sam za tvoju informaciju već testiral i 4870 i gtx 260 i sa 192p i sa 216p...i vidi vraga za pcplay...i postao sam slike...pa ocito valjda i sam znam.
ne radim se nikakav šerif i iskreno me zaboli đon ako poflejmate pola foruma... i ne, ne brišem postove, ali vrijeđanje neću dopustiti...= Citat =:
edit:
a to što si ti testirao se mene ne tiče, jer mi iskreno nisi nikakav vjerodostojan faktor u životu...
Nit je nama faktor neka web stranica sa potplacenim rezultatima.
Mod nemoze brisati postove :(
ne znam o kojim 'NAMA' govoriš... očigledno je da je stvar o tebi... :wink:= Citat =:
[quote=IGoR_2803][quote="Doctor Freak":mvz0e268]Nit je nama faktor neka web stranica sa potplacenim rezultatima.[/quote]
ne znam o kojim NAMA govoriš... očigledno je da je stvar o tebi... :wink:[/quote:mvz0e268]
iiiiiiiiii kak si ti cool...da tak je..kak god ti kazes... : )
[url="http://http.download.nvidia.com/downloads/SoundStorm_5.1/NVIDIA_SoundStorm_Song.mp3"]http://http.download.nvidia.com/downloa ... m_Song.mp3[/url]
http://www.24sata.hr/video/nova-zrtva-s ... ac/145124/
U isto vrijeme sam bio jako sretan i jako razocaran :(
:rotfl: Zašto od tušne vjesti moraš napraviti sprdnju :(
Inace i u Vinkovcima je jedan umro. Ne nisam ja :)
vjerojatno većina već i zna ali da se ponovi, amd je nedavno pustio u prodaju novu dual-gpu (2x Cypress) grafičku karticu naziva hd5970... ono što je dosta zanimljivo je da su zbog zadovoljavanja ATX standarda koji dozvoljava maksimalni TDP od 300 W za graficke kartice u AMDu snizili taktove gpu-a i memorije na 725/1000 što je isto kao i na hd5850 karticama... no zato su iz amd-a predstavili softver za podizanje voltaže te su reklamirali grafu kao OC zvijer... ovaj članak govori malo drugačije, barem dok se ne nađu neka custom hlađenja...
http://www.legionhardware.com/document.php?id=868
lijepo izgleda miš, ali zanima me da li se ti silni model razlikuju po ičem osim po izgledu?
Možda prvi burazerov miš koji bi mi mogao pasati...ove koje sam do sada probao su mi bili totalno neudobni i neprirodni.
također mnogima pre skupo i nepotrebno= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
nvidia izbacila novi geforce 4 mx... :D pitam se čemu? umjesto da sve snage usmjere u taj prokleti fermi, da ga čim prije dovrše i da se stabilizira stanje na tržištu...
LINK
evo malo isplativosti kupnje i7 proceva za gaming...
http://www.legionhardware.com/document.php?id=869&p=14
yup. Ja sam igro crysis na 800Hz i de jednako (ne)glatko kao i na 3,2GHz :D
Eo nekoliko video testova 5970 vs. GTX295.
Crysis warhead: pooz-gLyoVc
Far Cry 2: K8gjrgMOEqQ
GTA4: TR_JpKI8iDU
Eto vidi se da je ATi u ovom trenu skoro duplo jači od nVidie.
E samo mi je malo sumnjiv ovaj zadnji test. CPU ussage kod ATIce je 28% a kod nvidie je 81%. :?
Evo jedne prezentacije Atijevog školarca :)
vhTb2DRP ... tube_gdata
u jebote, 18 min? o cemu se radi? pogledat cu, ali ne stignem sad...= Citat =:
Cooler Master CM 690 II Advanced Case
http://www.guru3d.com/imageview.php?image=21342
The folks at Cooler Master are prepping a new chassis labeled as the CM 690 II Advanced Case.
Pretty much it will be a makeover of the CM 690. The new design looks a little more sturdy and
comes in an all black design, whichd efinitely is a trend these days.
Cooler Master will detail this case further during its unveiling at the upcoming CES in las Vegas.
We also spotted a teaser site, but it doesn't show much more than a countdown.
guru3d.com
Zakon! Ako ne bude preskupo... :eyebrows:
Na svježe instaliranim Win 7 x86 & x64 bit, prilikom instalacije ATi 9.11 drivera dolazi do BSOD-ova!
atikmdag -> stoped responding
Riješenje?
Driveri 9.10.
Amen...
PS - Ako ste prije imali recimo 9.10, pa upgradeali, nema problema, no ne želim riskirati.
mda? baš sam htio staviti 9.11 jer mi dirt 2 nešto serenda pa reko da probam... :o= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Evo ja sam si danas stavio friški Windows 7 Ultimate 64-bit i instalirao taj "famozni" Catalyst 9.11 u onom pakungu di dođe i CCC. Sve radi super i morao sam instalirati samo drivere za grafičku i zvučnu. Zasad je jedino što me draga EVEREST Ultimate Edition 5.30 tj. radi on, ali ne kak bi trebao...
Naravno, furam dual boot. Ne pada mi napamet kraj XP-a koristiti XP mode... :wink:
Bug nastaje kod quad core sustava.
Najčešće kod otključanih jezgri, te intel Q6xxx i Q8xxx serije.
Pa kao to nisu prije otkrili :?
Ti mjesecni driveri su :thumbs1: loša odluka ATIa
ma ništa ja to ne vjerujem, to opet neki zadrti nvidijaš provocira... :D ne, ali stvarno, našlo se par ljudi kojima se pojavljuje bsod i odma su driveri smeće, baš ću ih sad staviti svima koje znam sa ati grafama da dokažem suprotno...
Imam Phenom II X4 940 i nikakav bug mi se ne pojavljuje... Jesam li izopčen?= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Danamics LMX
Danska tvrtka Danamics počela je s prodajom svog egzotičnog procesorskog hladnjaka LMX. Na prvi pogled hladnjak je klasičnog dizajna u obliku tornja s niklovanim bakrenim toplovodnim cijevima i aluminijskim listićima te 120-milimetarskim ventilatorom.
LMX se od konkurencije razlikuje punjenjem cijevi tekućim metalom (NaK),....
više naSBUG.hr
isto sranje druga boja .. ako ništa bar su mogli zatvorit ove dvije odgavne rupe na bočnim stranicama ,zar nisu dosta 1 vent dole dva gore iza i napred ..= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Zna Cooler Master vrlo dobro zašto ostavlja te bočne rupe na kućištima. Neki ljudi (koliko god se to činilo nevjerojatno) još uvijek preferiraju "top down" coolere za proc poput Zipanga naprimjer, tako da im vent montiran na onu gornju bočnu rupu može fino pomoći cooleru od proca, dok vent montiran na donju bočnu rupu lijepo puše direktno na pasivni hladnjak chipseta na matičnoj. Evo meni tako naprimjer kad upalim svoj Scythe Kaze Maru koji imam montiran na toj donjoj bočnoj rupi temperatura matične padne sa 45 na max 35 stupnjeva celzija...
ASRock ponovno odvaljuje šamar konkurenciji sa SATA3 kontrolerom:
sJdENviWubE
Ako itko pita "kome treba SATA3, kome treba PCI-E @ x16",
odgovor je: tko ima novaca za SATA3 disk, ima vjerovatno i za 58xx i 5970 (59xx) seriju grafičkih kartica,
te 28x i 295 (te buduću 3xx) seriju grafičkih kartica, kojima je x16 neophodan za maksimalnu propusnost (osobito za 295GTX i 5970, 4870x2).
Ukratko, integrirani SATA3 kontroler na konkurenciji, prilikom korištenja spušta vrijednost PCI-E slotova sabirnice na x8.
Fail...
aaa... ne znam samo koji idiot bi spajao sata2 uređaj na sata3 kontroler..
s obzirom da još nema hard diska koji može upotrijebit puni bandwidth sata2 kontrolera..
a sata3 uređaji još ni ne postoje..
I di piše da gpuz ne griješi?
Di piše da gigabyte neće izdati BIOS fix za ovo?
Di piše da je to tako? Koliko ja znam gigabyte nije o ovome rekao ništa, tako da ne postoji šansa da se to tako usitinu i događa.
Di je pravi dokaz da se fakat smanji sa 16x na 8x???
Mogo je udarit neki pravi test pa da se vidi razlika, al eto samo taj lik zna zbog cega nije. Ko da je problem HDD tune odvrtiti. Barem je reko da su iste konfiguracije : ))))
whatever.. imao sam u rukama gigabyteicu p55 UD6..
onak.. i nemreš s ničim istestirat niti SATA6Gb/s kontroler niti USB3.0 kontroler..
jer jednostavno NE POSTOJE kompatibilni uređaji..
tak da je totalno bespredmetno
osim toga, sam p55 čipset ionako kontrolira CFX/SLI sa x8/x8 kombinacijom. a čak ni HD5970 ne može iskoristit PCIE2.0 x8 bandwidth do kraja..
Postoji...
2x ili više velociraptora u RAID-u ili 2ili više SDD-a u RAID-u iskoriste SATA3 kontroler.
Al Gigabyte faila opet... Ne vjerujem da će biti BIOS fixa, jer stvar je do sabirnice, jer kontroler koristi 8 linije PCI-E sabirnice, dakle banana, čim
uštekaš bilo koji HDD na jedan od ta dva SATA konektora, ploča prebacuje na x8 mode.
Fail...
OVERCLCOKING ON THE FLY
c_6THcwI ... re=channel
Bože...
zar nije Microstar nešto slično pokušao napraviti? naravno bezuspješno..