Profesor:Kakva su o prijelazna naselja?
Učenik:pa tu su ljudi koji žive i u gradu i na selu
:rotfl:
Printable View
Profesor:Kakva su o prijelazna naselja?
Učenik:pa tu su ljudi koji žive i u gradu i na selu
:rotfl:
Nastavnik: e sad ces nam za kaznu pokazat mokošicu na karti
učenica:ali ja nisam učila mađarsku
Profesor na satu fizike:Jeli kamen lakši ili teži kad se izvadi iz vode
Učenik:Pa teži
Profesor:Zašto?
Učenik:Pa natopljen je vodom
http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=82&t=31868
Isse, kako je rajder fejlao.
Cak nezna niti najjednostavniju stvar napraviti.
A tek kad sam ja reko frendu: "ti imaš samo jedno lievo jaje" ovaj se uvrijedio i reko mi je YOU IS GEY. Nepismeni i neuki son of a bi*ch. :killyou:
Danas na povijesti, ispituje jednog tipa (desktop if someone remembers) tko je dosao na vlast na kubi krajem 1950-ih, tip kaze "Fedel Castro"
Provalica
Profesorica: Šta je promatračnica?
Učenik: Mjesto s kojeg se promatraju tračnice.
Taj isti učenik sutradan prepisuje test od kolege i prepise ime i prezime :rotfl:
Evo imam frenda koji baš nezna pričat ni eng,ni nj ni hr :)
Pitam ga ja: Ajd se predstavi na eng
On:I am is Bruno
ja i frendovi se valjali od smjeha
Ja opet: de stvarno
On: I ich am Bruno kako smo se tek onda smijali
5 raz a nezna pa to je čudo
Ja imam kolegu na računarstvu koji je nekako završio 4 godine srednje, pa nema pojma engleski. Možda bi se EVENTUALNO znao predstaviti, ali ništa više od toga. I čovjek zbilja misli da može završiti studij. Osim što neće proći Engleski 2, na drugoj ga godini čeka nekakav predmet iz poslovne organizacije, koji je kompletno na engleskom, i na kojem se već očekuje da znaš adekvatno pričati engleski, na kojem on nema ni približne šanse.
kad smo vec kod engleskog, frend ce imati 100% maturu (nizu razinu) iz eng, a jedva da zna 22-3 recenice sklepati. tolko o tome kolko je ova probna matura iz eng bila teska - listening od 22 minute koji bi i gluh covjek tocno rijesio....
Učenik:kaj ste ste oženlili ?
Profesor(iz povijesti):Kakvo je to pitanje.
Ucenik:Pa imate novi prsten na ruci
Profesor:Pokaze mu srednji prst na kojem je prsten i kaže:jel lijepi,a?
:D :rotfl:
http://www.javno.com/hr-trach/foto--...d-tusem_202504
Istina,staro,al ako će mi e išta dić na te slike,onda je to sigurno želudac.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Constantine
A sta bi dao da mi imamo tak spaljene nastavnike.
Evo sad sam se upravo odvalio ne jednu vlastitu provalu... Naime, moj mali brat danas nije bio na ručku, te smo mu ostavili za poslije, kad ogladni.
I sad, idem ja na wc, kad me on upita: - Luka, je li mogu sad ručat?
A ja: - Evo, samo neka se poserem, pa ću ti dat.
*Zastajem na par sekunda dok skopčam što sam upravo izvalio*
*Valjam se od smijeha*
Usred "svetog čina" si se valjao?
Tragikomičan prizor....
:D
Zar mu to nije nadimak?= Citat =:
Izvorno postao dal3
Nisam još bio usred ''svetog čina'', brat me to upitao u hodniku dok sam išao prema wc-u...= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
@The Great Duck
Captain Obvious...
Jučer sjedim i pričam sa curom na kavi, bila riječ o nekim dobrim komadima pošto je ogavna Nives Celzius visoko na ljestvici iznad Jessice Albe:
Ja: Jessica Alba je so out otkako ima maloga što trčkara kraj nje. Sada je in Adriana Lima
Ona:SKoja je ta?
Ja:SOna sisata prasica što sam je na desktopu imao.
Ona:SA jebala te Adriana Lima.
Ja:S:shock: :rotfl: :pray:
Nije niti skužila kaj je rekla dok ja nisam umro od smijeha :D Dobre želje mi cura ima :D
Isse Bartuc :rotfl:
Nego, sjedimo ja i jedan moj frend u školi na klupama. Bio je relativno dosadan dan, u jednom trenutku on uzme onu narukvicu sa likovima svetaca ( mislim da znate na koju mislim narukvicu, vidio sam da ih puno ljudi nosi ) i počne ju vrtiti i govori : "Opsov'o, opsov'o, opsov'o..." I dođe do nekog svetca i kaže " Uh! Tebe nisam!" i opsuje ga :rotfl: :rotfl: .
I Adrianica je sada zauzeta. :(= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
:pray: :rotfl:= Citat =:
Zasto nemam sjene u splinter cellu pandorow tommarow, Primjetio sam da mi i dynamic lighting treperi. Chaos theory, double agent i jedinica rade. Stvarno neznam sta moram napraviti. Ako neko zna molim ga neka napise.
Ma znam da je nub i nije baš lijepo od mene, al yebiga, smiješno mi je.
Bilo je to u 3 mjesecu,kada smo se(cijeli razred) dogovorili da odemo sa 3 sata(a imali smo jednog profa koji samo čita iz knjige i tome nema kraja).I tako odemo svi ća iz škole i kao di ćemo,ajmo u grad malo i pokupit se doma,i tako većina nas otišlo u grad a dvojica su išla direktno doma,da bi slijedeći dan došli u školu i čuli da su se ta dvojica koja su išla "doma" ustvari vratila u školu(ahahaha,koji specijalci) i šta je najgore cinkali su tko je inicirao taj "bijeg".Na ovo sam se parao cijeli jedan tjedan.Ovo je ustvari smiješna priča o tome kako neki pojedinci mogu bit glupi i jadni,al je i tužna jer smo svi dobili neopravdane osim te dvojice,hahaha...
O, da... to mi jako poznato zvuči. Imali smo i mi takve bisere u razredu... dogovorili se da poslije sata plivanja svi markiramo tih zadnjih par sati, no par se njih vratilo u školu, a ostatak razreda dobio neopravdane sate.= Citat =:
Izvorno postao la50
Jedan od rijetkih markiranja i onda još tako loše prođe... damnit.
Dobro, dobili bi vi svi neopravdane i da ste svi otišli, ali onda bi barem kao razred ih dobili, a ne ovako. Nama je razrednica dijelila bonus neopravdane, znači markiraš 2 sata dobiješ 3 neopravdana, ali nikad nisam imao opomenu zbog neopravadnih, tj zbog markiranja.
Ma da, u tome i je fora. Mislim, ta 2-3 neopravdana sata nebi nikome ništa značila i tu se odmah pokazalo koliko smo nesložan razred bili :( . Čak sam i ja pristao koji nisam praktički nikad markirao.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Eh, to ovisi u kakav razred dođeš, moji se nemogu baš uvijek složiti, ali kad se složimo onda svi idemo, što je jako dobro.
mi smo ispali najslozniji razred ikada, neko kaze aj svi markamo ovaj 1 sat, svi sam zbegamo s njega, niko ne ostaje. no dolazi do problema kao neko pise ispravke pa se tu sjebemo zesce
To nesmije raditi,treba otkaz dobiti.Nastavnik treba znati kako uvjeriti učenika da se pojavljuje na satovima bez dodatnih neopravdanih.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Nazivanje roditelja obično pali. :D
Slazem se.Mislim da je malo presla svoje ovlasti.
Ne bih rekao, bila je i sjednica poslije toga, naravno ne zbog prije navedene stvari, tako da je to već tamo nešto bilo dogovoreno, i to je bilo u prvom razredu i prvi put smo markirali, tako da nam je vjerojatno htjela poručiti da to baš i ne prolazi tako glatko kao što smo misili jel'. I poslije smo mi markirali, ali nismo dobili bonus neopravdane.
Poslije svakog leta, piloti avioprijevoznika "Qantas" ostave bilješku mehaničarima s opisom problema u letu, a pred sljedeći let mehaničari ostave izvještaj o tome što su napravili. Inače Qantas je jedina kompanija kojoj nikad nije pao avion.
ZAHTJEV: lijevu gumu treba skoro zamijeniti
IZVJEŠTAJ: lijeva guma skoro zamijenjena
ZAHTJEV: nešto se otkvačilo u kabini
IZVJEŠTAJ: nešto smo zakvačili u kabini
ZAHTJEV: autopilot sam gubi visinu na visini 3,000 metara
IZVJEŠTAJ: nismo uspjeli ponoviti problem na zemlji
ZAHTJEV: tragovi curenja na lijevom stajnom trapu
IZVJEŠTAJ: tragovi obrisani
ZAHTJEV: zvuk iz DME instrumenata glasan za ne povjerovati
IZVJEŠTAJ: zvuk iz DME instrumenata podešen na razinu da se može povjerovati
ZAHTJEV: IFF instrument ne radi
IZVJEŠTAJ: IFF instrument obično ne radi kad je isključen
ZAHTJEV: sumnjamo u pukotinu na prednjem staklu
IZVJEŠTAJ: sumnjamo da ste u pravu
ZAHTJEV: avion smiješno reagira na komande
IZVJEŠTAJ: avion upozoren da se uozbilji
ZAHTJEV: čudan zvuk iz instrument ploče, kao da neki patuljak udara čekićem
IZVJEŠTAJ: patuljku oduzet čekić
Lol, to je bilo u vicevima, ali svejedno :rotfl:
omg,ovo sa aviokompanijom rula:)
bezveze je i nije smiješno na hrvatskom,jel zna netko englesku verziju,na to sam umirao od smijeha.
i šta profa rekla na to jel bilo jedinica
Jučer u šibenskoj knjižnici na izložbi poštanskih maraka:
Marke na temu Zimskih OI:
"Zimske OI održavaju se najčešće u alpskim i planinskim zemljama.Najbolji hrvatski zimski sportaši su braća kostelići."
Marke na temu gljiva:
"Sve su gljive jestive,ali nekoje samo jedanput."
S tim da je to tek dio gluposti tamo napisanih.
1.ovako, bio kod frenda is redio mu internet da moze odjednom i kompijuter i laptop biti spojeni.
i kad sam rjesio sve ja objasnjavam njegovom starom gdje sta i kako i on uzme kabal od napajanja laptopa i onak ladno me pita: Jel ovo isto treba za struju?S:o
(valjda mislio covik da sto je vec laptop spojen lan cablom da nece trebat struju)
kasnije sam krepo jer mi je bilo neugodno pred njim :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
2.
profesorica iz biologije ispituje ucenika i vidi da skoro pa nist nezna i kaze mu, adj sad ces odgovoarat samo sa DA i NE
i trazi ona 2 min neko pitanje po knjizi i onak se zadubila i pita ona tog ucenika: Dali kornjaca zivi na kopnu ili u vodi: on odgovori DA
Jučer na rivi,neka djeca love morske životinjice.Odjednom jedan mali sav sretan:"Imam raka!" :rotfl:
posto vise ne postoji tema vicevi odlucio sam ovde stavit:D
Na casu glazbenog djeca slusala Bethovena, pa dobila zadatak da nacrtaju impresije.
Mala Ivana nacrtala mjesec i more itd... uciteljica videla, pa pita:
"A sta je to Ivana?"
"To je Mjeseceva sonata!"
"Odlicno" - kaze uciteljica.
Mala Zorica nacrtala livadu i sumu i cvece itd...
"To je Pastoralna simfonija."
"Odlicno!" - kaze uciteljica.
A Perica nacrtao - kurac. Uciteljica vidjela, pa kaze:
"Ijuuu, Perice! Sta je to? Sta si to, nacrtao, nesreco?"
A Perica kaze: "TO JE ZA ELIZU!"