-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
lawl otkad taj film nisam vidio...zakopani klinac je creepy...i zakopana mačka je creepy :D
ja se usrao kad sam ga prvi put gledao nisam preko noci ni oka sklopio a sada sam i naviknut na horore pa normalno ih gledam i ko obican film
EDIT:onaj mali sta ga je kamion zdimija stvarno je strasan a na kraju ona mrtva zena ubila onog nozem to mi je bilo isto jedna on najstrasnijih scena u filmu
-
Pogledao danas u Cinestaru "Death Race". E, koji je doživljaj pogledati takav film :shock: :pray:
Ako je itko gledao neki nastavak u kinu od "Brzih i Žestokih", i čuo one zvukove te vidio efekte u punome sjaju. Onda to može pomnožiti sa 68 :pray:
Fenomenalno.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
SOnda to može pomnožiti sa 68 :pray:
Jesi ti to nekako izračuno ili si bubnio?
:rotfl:
-
nabavio na dvdu i pogledao
Flash Gordon
Stargate
Paprika - blu ray
Umri muški - blu ray
svi redom odlični filmovi
-
Isse, Flash Gordon... jel' to onaj stari iz tamo negdje '60? Emperor Ming forevah! :D
Znam da sam ga jedanput gledao na TV-u oko ponoći i da sam se probudio kao urica jer sam baš želio gledati.
-
Haha, danas je bio Flash Godron na telki :pray: Brijem na TV1000, gledao ga sa curom :D
@LorlonWarrior, bubnuo sam cifru, ali sve mi se čini da sam još i skroman bio. Ne znam kakav je film kada se na telki gleda, pošto mi je Tokio Drift bio katastrofalan na TV-u, a u kinu FENOMENALAN... ali ovo čudo je u Kinu u svakom segmentu bolje od Tokio Drifta :pray: Jedino kažem, ne znam kakav je doživljaj na TV-u pošto je film vrlo jak na izvrsnim zvukovima i jednostavno ludo dobrim efektima. Čista desetka :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Isse, Flash Gordon... jel' to onaj stari iz tamo negdje '60? Emperor Ming forevah! :D
Znam da sam ga jedanput gledao na TV-u oko ponoći i da sam se probudio kao urica jer sam baš želio gledati.
kek...i to sam davno gledao...morao bih koji put crashati nečije vjenčanje u Flash Gordon stilu...Ming nikad više nije bio isti :D
-
Upravo pogledao The Exorcism of Emily Rose.
Fenomenalan. :pray:
-
-
Flash Gordon iz tog filma se sjecam jos kad sam bio mali ono leti na nekojoj letjelici samo
ovaj pjeva odiza nekim pederkastim glasom:"Flash a,a,a" :rotfl:
-
To je Freddie Mercury (Queen)!!
I pjesma je prejaka!!
-
No, pa nije čovijek fulao pošto je Mercury bio peder xD
-
Da ali ovaj je bio peder nad pederima...tj. moj omiljeni pjevač iz omiljene grupe....Prije bi se reklo da je bio vanzemaljac .Takav se rađa jednom u 200 godina.
-
večeras ću konačno pogledati prvog hellboya.
jučer pogledao freddy got fingered,i ostao zabezeknut činjenicom da mi je to smeće prije bilo smiješno.
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Da ali ovaj je bio peder nad pederima...tj. moj omiljeni pjevač iz omiljene grupe....Prije bi se reklo da je bio vanzemaljac .Takav se rađa jednom u 200 godina.
Čovjek je imao raspon glasa skoro kao Marica Kerijeva. Odličan pjevač, samo šteta što ga kriva rupa spremila pod zemlju :|
-
baš odgledao hellboya,i ostao ugodno iznenađen.film je odličan,meni osobno bolji od ovih spider-man drkarija,sa novim supermanom ga neću ni uspoređivati.uglavnom,sad moram odgledati i nastavak...
-
freddy got fingered je takav gnusan ispljuvak filmske mtv industrije da je to strašno.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
No, pa nije čovijek fulao pošto je Mercury bio peder xD
Nisam ni rekao da je fulao!!
-
dojmovi?:) inace freddy got fingered mi je tak neki cudan film,nisam dosad nist tak ajmo rec cudno gledo...neznam opce sta bi mislio,al kad bi rekao da nije bilo smjesnih scena,lagao bih.
-
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
dojmovi?:) inace freddy got fingered mi je tak neki cudan film,nisam dosad nist tak ajmo rec cudno gledo...neznam opce sta bi mislio,al kad bi rekao da nije bilo smjesnih scena,lagao bih.
točno to...tako zbunjen film...a opet sam se trgao na nakim scenama iako sam znao da su jezivo glupe...ali opet tako histerične i nasumične da nisam mogao prestati...trgao sam se kad je onaj klinac udario u vrata auta, dobio bocu u glavu, bejzbol lopticu u zube i kad je uletio u propeler aviona :D
-
V for Vendetta
9/10
Pogledah ovaj film po 6 put i svaki put kad ga gledam mi je sve bolji i bolji!
-
da, ja sam ga odgledo 1 i predobar je. moram opet gledat...
-
= Citat =:
Izvorno postao Frky
V for Vendetta
9/10
Pogledah ovaj film po 6 put i svaki put kad ga gledam mi je sve bolji i bolji!
istina
također sam gledao 5-6 puta
-
malo prije odgledao film Putovanje u srediste Zemlje
-
Danny the Dog
8/10
Šta reći nego Luc Besson i njegovi filmovi (nije režija već scenarij)! Mnogo akcije, pomalo bolesna priča glavnog junaka i prvljava, stvarna okolina (Nikita, Leon)! I valja spomenuti Bob Hoskins-a koji je bolesno dobro odglumio "mafijaša" (ili što li je već)!
-
1408
-gl. glumci su John Cusack i S.L. Jackson, radi se o nekom polu hororu/psiholoskom trileru. super je film-preporucujem
-
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
1408
-gl. glumci su John Cusack i S.L. Jackson, radi se o nekom polu hororu/psiholoskom trileru. super je film-preporucujem
Imam ga na DVD-u.
Odličan film. Pogotovo kraj.
-
El Mariachi, Desperado, Once Upon a Time in Mexico
no one fucks with Mariachi
:gitara:
najbolja pjesma trilogije
TY3F5A9L3V0
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pogledao danas u Cinestaru "Death Race". E, koji je doživljaj pogledati takav film :shock: :pray:
Ako je itko gledao neki nastavak u kinu od "Brzih i Žestokih", i čuo one zvukove te vidio efekte u punome sjaju. Onda to može pomnožiti sa 68 :pray:
Fenomenalno.
Nisam ga gledo cjelog ali najvaznije sam vidio i mogu reci da je film odlican
-
-
= Citat =:
1408
o cemu se radi?
napisi nesto o tom filmu
-
= Citat =:
Izvorno postao Mordor
= Citat =:
1408
o cemu se radi?
napisi nesto o tom filmu
O liku koji je izgubio kćer pa tako i svaku moguću vjeru u sebe i nešto više, pa je postao novinar koji istražuje okultno! I jednog dana se našao u sobi 1408 gdje mu se dešavaju (za promjenu) okultne stvari....
Jackson gl. glumac a pojavljuje se svega 5 min u filmu.... smješno!!! No morali su to staviti jer je zvijezda...
-
= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
meni kraj bas i nije neki. ostalo je to sve nekako ne razjasnjeno. jeli on to sve halucinirao ili? nisam bas sve skonto
-
[quote=THUNDER_DINIX]
= Citat =:
Izvorno postao "###DK###":2uy420v3
meni kraj bas i nije neki. ostalo je to sve nekako ne razjasnjeno. jeli on to sve halucinirao ili? nisam bas sve skonto[/quote:2uy420v3]
SPOILER
To se na kraju objasni. Znaš ono sa kazetofonom. Nije halucinirao.
-
nego sta je onda to bilo? jel mozes na PP objasnit ako ti se da?
nego, gledao sam "About a boy" sa Hugh Grantom - super film
-
Malo prije bio u videoklubu,posudio Secret Window,horor/triler sa Johnnyjem Deppom napravljen prema romanu Sthephena Kinga,pogledat ću ga pa javim dojmove...
-
Maloprije pogledao Iron Man.
Fenomenalan. :pray:
-
Pogledao Secret Window.što reći,osim WOW!
Doduše, Johnny Depp u glavnoj ulozi, film prema romanu Stephena Kinga,nije moglo da promaši...
-
Kung Fu Panda
7/10
malo me je film razočarao, moram priznati! Nekako sam više očekivao od njega, pogotovo veće uloge (odnosno više priče oko) "petorke"!!! Ali, sve u svemu jako dobar crtić...
-
spiderman 2
po meni veća katastrofa od trojke, toliko grozan da ga niti do kraja nisam gledao ( makar sam ga gledao pred par godina u kinu i bio mi katastrofa )