vrlo skromno od tebe rajko.
Printable View
vrlo skromno od tebe rajko.
I will destroy everyone in 2011.
Fak ReiKo igra,najebat cu :D
Vic dana.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Masakrist, sig materijal :D
edit: ispričavam se, znam da sam rekla da neću pisati ovdje. Sorry Reiko :)
Dođi.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
nemam sc2.
En Taro Tassadar
Evo nabavio sam danas SC II, smjestio me u bronze ligu jer sam 2 matcha dobio, 1 me dc-alo i 2 sam izgubio od nekih likova iz viših liga koji su dosta bili dobri.
I sad imam neki 50% win rate a to bas i nije dobro za bronze ligu ali ajde budem se ufuro malo.
EDIT: jel bi ja i frend nekak mogli igrat jedan na jedan međusobno?
Ne zato sto ste frendovi. Bnet nedopusta igranje sa ljudima koje imas na facebooku medu frendovima da ne bi doslo do RL ljutnje. Stoga ako zelis igrati s njim moras ga obrisati sa friend liste u facebooku i onda poslati mail blizzardu gdje moras nanjeti neke dokaze da vise niste prijatelji.= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
a covjek bi pomislio da je razlog pustanje matcheva?= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
da su ovo radiliu sa dotom ja nikad nebih prekinuo sve kontakte sa frendom iz osnovne :rotfl:= Citat =:
Ali ako ga ni nemam na frend listi, kaj nije moguce kreirat neki custom game i da se joinamo? (govorim o unranked matchu)
EDIT
Kak zgazit terrana?
Obično rusham i to 87% ne uspije, pa kasnije radim high templare, colosse i void rayove (naravno ima i zealota za meso i par buba + sentry), ali u mid-late gameu ga nikako nemogu dobit (osim ako ga u rushu totalno ne osakatim) jer ima jednostavno previše marinaca/maraudera, pokušavam aoeat al uvijek ih ostane 10-ak koji mi pobiju seljake.
Ajd plz neki savjet kaj krivo radim i tako to. Vjerojatno nebi trebao radit void rayove nego samo phoenixe ako on ima air da se obranim, pošto marinci gaze voide i to grđe.
ja sam isto njub očigledno... jučer sam igrao 1v1 protiv insane ai terrana... kad sam igrao s terranom dobio sam ga samo tako... kad sam igrao s zergom, nema toga boga... s protossom sam par puta probao ali isto sam popušio, ne kao sa zergom ali jesam... probao sam par kombinacija i ništa... njubara, šta ćeš... :)= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Ma evo sad sam ih baš počeo gazit
On se nek buksa a ja se fino proširim po cijeloj mapi i imam npr. 4-5 baza dok on ima 1-2, i jednostavno nema teorije da me dobije.
Obično onda polude i naprave one nevidljive helikoptere a ja samo chrono boostam observera i to je gg.
Ali samo terrane dobivam za protivnike, zerga/tossa uopće nema... (ili random, al opet je terran)
Situation Report: Patch 1.1 and Beyond
Izgleda da terran vise nece biti OP.
Rekao sam vam da se protiv dobrog zealot rusha ne moze obraniti...sad cemo vidjeti da li ce dodatnih 5 sec uspjeti izbalansirati stvar.
Opet nisu balansirali MMM, trebali su nesto s maraduerima napravit.
Nisu opet rijesili six pool :(
Kako rjesit 6 pool, ako je netko dovoljno glup da igra tako ne treba ga sputavati, jedino se mooze bannati igraca= Citat =:
Kaj je to Six Pool?
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kad zerg na pocetku ne radi seljake nego samo skuplja resurse za spawning pool, onda napravi 6 žabica i krene u napad. Najbrži rush.
Zove se six pool jer se pool radi na 6/10 supplya.
Neznam kako ga rijesiti. Nije na meni da razmisljam. Ali je glupo da uspore zelote, a nista ne diraju kod zergova, cime bude puno teze se tossovima obraniti od six poola kojeg svaki njub sa zergom moze izvesti.= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Vec je sad skoro nemoguce probit obranu terrana, a oni ce sjebat i jedinu mogucnost za to.
A tko je trenutno najslabija rasa, zerg. Da, cini mi se da su trebali nerfat zerga i malo buffat terrana, onda bi balans bio dobar?
Nije loš balans igre samo ima tih par stvari koje se daju zloupotrebljavati i to ruši sve.
Zergovi gaze u late gameu. Brood lord.
zergovi su odlicni za rush napocetku, onda suxaju do late game-a... protosi ownaju sa vremenom sve vise al su slabi napocetku a terani su uvjek odlicni... neki bi cak rekli i op...
Zbog cega je boga ti najslabija rasa zerg? Doduse zasto onda igras s njima ako su najlsabiji? Zato sto si pwner pa volis izazov?= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Ako si vidio patch info 1.1 sto se tice opcenito rasa, najvise su nerfani terran i protoss...
Najvjerovatnij zbog Zerg cry me a river njubova koji znaju napraviti samo six pool pa onda ako to neuspije panika i plac kak su zergovi losi, a Brood Lord je ono najjaci unit u igri (IMO), Zerling najaci dps unit, itd itd...
EDIT: Ne impliciram da si ti los, dapace, u platinumi si, mora i to nesto znaciti ^^
lol pro igra, ak sam dobro skužio, večina zergova ide na taktiku da malo čeka, napravi barracks il koji im več kurac treba za te neke isuse, napravi par tih isusa, i onda rusha? gg no re.
Prema statistikama ali i u praksi. Na svakom serveru među top 10 ima najviše 2 Zerga. U praksi? Pa recimo da ja osobno imam gro više problema vs Terrana i Protossa, te je dinamika Zergovog macro playa poremećena. Dakle, dinamika koja stoji iza svih staregija Zerg igrača se zasniva na tome kad treba Dronati (kad te neprijatelj ne napada npr.) ili kad treb pumpati jedinice (neposredno prije napada, neposredno prije obarane itd.) - zbog toga oni "middle" uniti za kojih je potrebno dosta techa ostaju neiskorišteni u late gameu. Ima još puno toga no trenutna podjela (odokativna) je: Terran, Protoss, Zerg.= Citat =:
Evo danas sam malo igro s terranima i prejaki su jednostavno.
Zbuksaš se, štancaš marince i maraudere i chillaš.
Uopće netreba puno misliti i planirati, 3 barake i gg.
osim ako naletis na nekog normalnog teranna(dropships),zerga(nydus ili te overmacroa) ili protosa sa malo mozga...
u svakom slucaju dovoljno je da znaju raditi expansione i gotov si jer ako mislis bit na 1base buildu gl...
ma ako se na više baza uspiješ razviti, pobjeda je tvoja
Ma fala al nema teorije da igram terrane, zasad toss a kasnije možda i zerg...
Dobar razlog da se smanji damage Battlecruiserima.
Inace marinci su krivo postavljeni,(I nisu upgrejdani) al ajde...
Sa shieldom i stimpackom bi bilo drukčije.
Mislim da bi Cruseri opet dobili. Sa gubitcima ovaj put offc.
Ti se buksaj, ja ću to skautati. Ići ću 14 Nexus sa 2 Forgea s timingom da mi +1 +1 bude gotov kada prvi Colossus izađe. Ti ćeš napasti kad tad, moj Warpgate je već gotov (njih desetak zbog rane expe). Proba čila na Xel'Naga toweru. Spušit ćeš timing. Zatim ću ja napraviti jedno 150 fooda speedzeala, stalkera, sentrya i colossusa. Oni će ti pojesti bazu. gg.= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Poanta priče je: ako namjeravaš igrati pasivno - pobjediti ćeš samo vs igrača koji neznaju kako to kontrirati. A odgovor je: besplatna expa = više unita = macro win.
i oces li ga pretuc u RL? Pliz pliz pliz?
ne, puknut će mu virtualni šamar.
Kad ćeš više dobit taj ban :) Perm ban.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt