Jedna sezona, 13 epizoda. Manga ima 3 volumea, mislim. Nema još dovoljno materijala za season 2... Anime je najlakše opisati riječima ''Moe Moe Kyun!'' :P
Printable View
Jedna sezona, 13 epizoda. Manga ima 3 volumea, mislim. Nema još dovoljno materijala za season 2... Anime je najlakše opisati riječima ''Moe Moe Kyun!'' :P
Danas gledam princess mononoke. Sutra onda pogledam K-on!
BTW, jeli iko regan na BakaBT? Ako jeste, ja sam tamo master pa me dodajte u frendove :D
Pogledao TrigunS- owna. :thumbs2:
Danas ću pogledati Voices of a Distant Star, dalje ću vidjeti.
Evo, da ne mora Predator - on gleda Berserk. <3
Hej,glavno da ja nemam ništa za čitati ili gledati jer sam zahtjevno derište.
-_-
Wut... od stotina i stotina animea nemožeš nać ni jedan zanimljiv :o
Upravo igram Utawarerumono malo, i dođem do ovog djela... umro sam :rotfl:
http://www.imagesforme.com/out.php/i598249_Swipe.JPG
E da. Pogledao sam Higashi no Eden: Falling Down Smuzički video, zanimljiv je. Pitam se... rozna ruka koliko sam shvatio predstavlja Saki, a plava Takizawu. No, primjetio sam da je Mr. Outside ruka koja baca kocke također rozne boje, a ista drži i mobitel u ruci. Nekako sam dobio dojam da je ona Mr. Outside, k tome joj se mob na kraju animea nađe u džepu, a i na početku animea Takizawa drži pištolj uperen u nju. Slučajnost ili ne, vidjet ćemo :)
Higashi No Eden bih mogao pogledati,to jest da ne idem igrati AoC i jesti nekaj.
Pred par dana pogledah prvi put nakon 16-17 g i jedno 10g traženja Kindan No Mokushiroku Crystal Triangle, prvi anime kojeg sam iakd gledao. Dan danas mi je bio super, možda malo pre patetičan, ali dobar never the less.
Samo ne shvaćam kako si u Hrvatskoj/Jugoslaviji prije 15 godina gledao anime,a da nije bilo internetova.
Addao te u frendove, LoneWolf mi je nick.= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
E da, 3. epizoda Aoi Hana je vani, yuri love time \o/
Voices of a Distant Star ne mogu pokrenuti. Jej.
Počinjem gledati True Tears.
KMPlayer soniče, KMPlayer.= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Inače vani su nove epizode Bakemonogatari, Taishou Yakyuu Musume i Sora no Manimani... fak jea :D
Ah, BakaBT... tamo sam još od vremena kad su se zvali samo BoxTorrents. :)
Bio je sinhroniziran na hrvatski i zvao se tajna trokuta, zato sam ga mogao pogledat.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
BTW, ak mi to netko nađe na hrvatskom plaćam mu piće 6 mjeseci.
Ja sam tamo regan, fenomenalan sajt. Imas pp btw ;)= Citat =:
Eh, imam problema sa mkv fajlovima, pogotovo h264.
Ništa, idem pogledati 3. chapter Higurashi No Naku Koro Ni, možda i 4. (velike pauze pravim, kulnije je). Poslije toga 3. sezonu Maria-sama ga Miteru.
Obican windows media player sa xvid codecima radi kod mene.
Ja inače koristim KMPlayer i nisam do sad nikakvih problema imao. Mkv fileove 1280x720 reze otvara u sekundi i do sad nisam imao nikakve lagove ili da je zvuk out of sync. No možda je i do računala, ako je slabije.
Na Media Player Classic sve radi
Hot damn, Umineko ima jedan predobar wall sa svim likovima i OP full.
http://www.imagesforme.com/out.php/t...iWallpaper.jpg
Umineko no Koro Ni Full OP
A ja uživam u 3. sezoni Maria-sama ga Miteru. Sastoji se od 5 OVA... Isuse, kako je dobro. Svaka sezona je duplo bolja od prošle, valjda ću imati spontane orgazme na 4. :(
Sada idem gledati prva tri filma one piece-a :D
Jel' je to Op iz igre? Kulan je.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Eda, gledam i Bakemonogatari. Zanimljiv anime, prva je epizoda skroz nejasna, ali u drugoj sam čak i skužio neke stvari.
Evo jedan foran Umineko AMV na koji sam naletio jučer, baš paše muzika i timing je dobar :)
HxfKOlr-jRQ
Ja polagano gledam Mahou Sensei Negima, još mi je preostalo dvanaest epizoda. Epizoda 14 mi je bila jedna od najsmješnijih ikad, u bilo kojem animeu. :pray:
Ja sam pak na Ghost in the shell 2nd Gig!
Info: Izašla je nova epizoda CANAAN
Opet pogledah Miyazaki s spirited away a.k.a avanture male Chihiro. Predivno nešto...
http://www.imagesforme.com/out.php/i...ritedAway4.jpg
Vidiš, gledao sam to, ali nisam znao kako se zove. Jako zabavan i kjut anime.
= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Evo ti riješenja za to:
AC3 Filter
http://downloads.sourceforge.net/ac3...1_62b_lite.exe
Imam taj filter, ne pomaže.
O Isuse Bože dragi, kako K-On! rula, to je za ne povjerovat. Svi pogledat. Obavezno.
K-on mi je čisto solidan. Ima svojih trenutaka, ali humor nije u rangu nekih drugih animea *cough* Lakista *cough*.
Enivej, pogledao 3. sezonu Maria-sama ga Miteru. Predivno. Graciozno. Savršeno. :(
Vecina nas je pogledala, pravi moe moe kyun ^^ Pravi opustajuci anime!= Citat =:
Pogledao zadnji Canaan i Umineko no Naku Koro ni :pray:
Btw. pogledat cu i taj Maria-sama ga Miteru, bas me zanima kaj ima tak dobro u njemu :D
edit: Yuri pod zanr, sve mi je jasno :rotfl:
Ono, Sonic je u pitanju. Dakle; yuri ili moe. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Inače, hvala Issu da su izašle nove Souten Kouro epizode (2 čak) jer sam se već pobojao bio da su odustali od serije.
Kako oba soundtracka rulaju u K-On! :pray:
A ne, intro, outro, fuwa fuwa time, my love is a stapler...kad prodjem kroz kvart s autom ekipa se samo okrece i slusa :pray:
Snimio si cd sa jedno 12-13 pjesama, cak i male version nabacio, neke mixeve i tako to xD
Same here, samo što ja nemam auto. :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Btw, nabavi si i ova dva:
Također, tijekom slijedećeg mjeseca izaći će i Ritsu te Tsumugi albumi... :P= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E, nemaš pojma šta govoriš.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da, zaboravio je napisati yaoi... :roll:
Sta cemo sad, yuri ili yaoi? :rotfl:
Ne, nego pretpostavljam da misli da je serija čisti fanservice, što je tako pogrešno. :(
Gotovo da nema yuri elemenata, nema poljubaca niti kakvih izljeva vječnih ljubavi, nego čisto prijateljstvo.