Molim vas recite mi jel ima jos neka igrica sa slicnom temom kao oblivion..nadam se da me kuzite???!!!!! :thumbs2:
Printable View
Molim vas recite mi jel ima jos neka igrica sa slicnom temom kao oblivion..nadam se da me kuzite???!!!!! :thumbs2:
Morrowind.
aha, ja sam odma poslije arene otišao do onog slikara pa ga izbavio iz slike, pa im našao kuću, ja mislio radi tog me našli xD= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Hvala :wink:= Citat =:
Tnx na odgovoru, trebat će mi kuća uskoro. :)= Citat =:
E da, još jedna stvar... zna tko gdje se nalazi ona ženska koja skuplja Varla i Welkynd stones?
Nemoj kupovat kućuuuuu!!!!
Mislim, ima i jednostavnijih načina kao naprimjer selo Aleswell
Kad riješiš quest, imaš besplatan krevet i škrinju koju moš natrpati koliko hoćeš, a da ne potrošiš ništa :D
to jednostavno nije moj stil, ja preporučam vilu u Anvilu baš je kul, ali eto, ima i besplatnih alternativa
Osim prije spomenutog Morrowinda koji pere Oblivion u kompleksnosti za 9411498449%, Provjeri Gothic 3 ako imaš jači komp. Ako ne, Gothic 2 :)= Citat =:
Izvorno postao Legolas-3
[quote=McPingvin_v2.0]Osim prije spomenutog Morrowinda koji pere Oblivion u kompleksnosti za 9411498449%, Provjeri Gothic 3 ako imaš jači komp. Ako ne, Gothic 2 :)[/quote:3dhi0iak]= Citat =:
Izvorno postao "Legolas-3":3dhi0iak
Hvala..samo ne znam od kuda skinuti gothic 3..jos jednom hvala!!!! :bravo:
[quote=Legolas-3][quote="McPingvin_v2.0":1c2zq7rt]Osim prije spomenutog Morrowinda koji pere Oblivion u kompleksnosti za 9411498449%, Provjeri Gothic 3 ako imaš jači komp. Ako ne, Gothic 2 :)[/quote:1c2zq7rt]= Citat =:
Izvorno postao "Legolas-3":1c2zq7rt
Hvala..samo ne znam od kuda skinuti gothic 3..jos jednom hvala!!!! :bravo:[/quote:1c2zq7rt]
Steama, naravno, te d2d-a
Da li mogu nositi cizme i robe u isto vrijeme? Nisam siguran ali prvi put kao da sam mogao (ili mozda nisam vidio kad je maknuo zatamnjenu traku koja oznacava da nosim određeni item na sebi).
Nwm za ovo, našao sam... to je onaj quest u kojem count Brume traži neki rijedak kipić koji se nalazi iza granice na sjeveru.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ogrtač i čizme se mogu nosit u isto vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Sad mi manager ne radi. Instalirao sam Shivering Isles i izgleda da mi se sve pobrkalo. Pokusao sam opet instalirati managera ali nece. Stalno mi govori kako mora ici u installation directory. Gdje je to? Zar ovo nije dobro?
( D:\Games\Bethesda Softworks\Oblivion\obmm\ ).
Da li smijem baciti kljuc nakon sto otkljucam vrata? Zanima me hoce li ta vrata nakon toga uvijek biti otkljucana?
OBMM sam rijesio. Falio mi je Oblivion exe. Zamjenio sam ga sa Shivering Isles exe. jer sam mislio da mi vise nece trebati.
Jos uvijek ne mogu nositi cizme i robe zajedno. Da uzmem neki unofficial patch?
Trenutno imam: Oblivion.The.Shivering.Isles.v1.2.0416.
Pitanje za kljuceve jos uvijek stoji.
Da li smijem baciti kljuc nakon sto otkljucam vrata? Zanima me hoce li ta vrata nakon toga uvijek biti otkljucana?
Nisam siguran za ključ, no ako ti je nepregledno imaš jedan keychain mod (zaboravih kako se točno zove) koji instaliraš pa ti se svi ključevi nađu u pojedinačnom izborniku. Prije toga instaliraj oblivion script extender, jer se mod igra sa skriptama pa se igra ruši ako ga nemaš.
My Warn sense is tingling. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Bode malo u oci ova moja verzija,a?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sorry, nece se vise ponoviti.
Btw. iskljuci taj spider sense sa vremena na vrijeme. (ili sam ja naisao bas na trenutak kad ga ukljucujes :-x :P )
Fakjea, našao onaj quest u kojem stavite ogrlicu oko vrata i uđete u dreamworld. :pray:
jes i ti preskako one šta pucaju iglice?
Ne možeš ih sve preskočit :nonono:
Al' moš troskok :D
Jel vama dobar quest Whodunit? Dobije se obavljanjem questova za Dark Brotherhood, to je negdje 5-6 po redu. Ono, dođeš vilu i moraš stealth killovat goste, da te ne skuze ostali, pa kad pocnu histerizirat i izolirat se u sobama, ne znaju tko je ubojica... samo da je AI bolji...
osjećaj je dobar kad u kameleončetu od cirke 50 % samo jednim mahom ubijaš goste i to što si ti reko... ugl jako mi se svidja sto nemaju puno HP pa predstavljaju idealan plijen... >:D= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Nisam ništa preskakao, samo sam pratio naznačenu stazu :D
to sam i ja radio prvi put
Zanima me da li cu moci kasnije maknuti spellove koje sam naucio. Trenutno imam minor life detection, a poslje kad nabavim jaci,ovaj slabiji mi vise nece trebati.Magiju flare bi isto izbacio posto je ne upotrebljavam.
Morat ćeš skinut mod za to :)
Nisam siguran da li cu se onda gnjaviti sa tim. Najvjerojatnije cu ih ostaviti onda.
Poceo sam koristiti DarkUId DarN 16 OMOD. Da li je moguce negdje u opcijama povecati hud, posto jedva vidim healt bar. Zakon mod ali hud po meni nisu trebali dirati, fakat je mali...
Najbolji quest za DB 8)= Citat =:
Izvorno postao wavefunct
Čekaj da otiđu gore pa :twisted:
= Citat =:
Izvorno postao GDra
e najbolje mi je kad pricas sa svima nakon ubojstva, pa svako sumnja na nekog... pa kad vas ostane trojica, udruzis se s nekim, ubijete treceg i ovog s kojim si se udruzio napunis strijelom u celo