crnci.png
Printable View
crnci.png
Ja sam mislio da je ovo obiteljski forum.
Pa svi smo jedna velika obitelj ako si na to mislio.
Onda ti je Bartuc kao mlađi brat i zato ga zlostavljaš.
Igra se trebala zvati poisoned, a ne dark souls. Svugdje samo otrov...
Sredio sam skeleton lordse isz druge, Jabbu iz treće. Ili su bossevi lakši, ili se popravljam. Brijem da je ovo prethodno.
jel moguce da mi onaj debeli di je sve otrovno pozdero sve iteme ?
ocu dobit to nazad?
Samo ih je skinuo, lol.
U inventoryju su ti.
de issss protrno sam, sad kad sam to skonto olaksanje
ispusio sam 20k soulsa tu
sve otrovno okolo
tu cu se kasnije vratit detaljnije obic sve kad budem imo neki protuotrovan build dobar
Kaj ja znam, meni Jabba nije bio pre težak, samo ga strafeaš i paziš da ne legne na tebe.
ovak, preso sam onu trojicu, nastavio dalje i dosao dolje negdje u neku vodu di su neka 3 nabildana mutirana sa repom
i tu ima dosta lockanih vrata i tamo kod bossa sta su mu ruke svezane i ima mac, njega sam isto ubio al nije dropo kljuc nikakav i iza njega bonfire koji teleportira nazad
gdje nac kljuc?
Bellfry Luna, moraš ubit gargole
Ima li u gates of pharros, ili u onom dijelu nakon toga kakav bonfire? Došao sam sve do one spilje u kojoj su mravi i škrinja sa nekakvom crvenom zamkom, no bonfire još nisam našao.
Osim toga, imam par pitanja vezano uz štitove. Naime, primjetio sam da jako puno štitova ima sve veći attack dmg, no defense im je relativno malen. recimo imam još od forest of fallen giants onaj kožni štit, jer ima najveći ukupni defense value. Tek sam sada u pharrosu kod mastodonta našao štit koji pruža marginalno bolju zaštitu, no doslovno je 10 puta teži od ovog kojeg imam sada. Isplati li se uopće zamijeniti štit koji ima bolju obranu onim koji ima jači napad? Isto tako, zašto se upgrade-om štitova resistance diže tako malo, za razliku od armora?
Diže se stability. Mogao si već dosta dobrih štitova nać, ako nisi možeš od McDuffa kupit Royal Kite Shield koji ima 100 phys defa i weight 4. Sve preko 8 weighta su greatshieldovi i oni su za njabove.
Štitovi općenito su za njabove.
oprema općenito je za njabove
Bonfirei općenito su za njabove
Gaming općenito je za njabove.
Život je za njabove.
Kozmos je za njabove.
DS je za njabove.
jel moguce uopce ubit onog bosa sta sa kocijompici po onom tunelu?
jedva sam doso do djela kada samo konj me napada, i prebrutalan je
:O
Taj ti je boss, kao i old dragon slayer, potpuno opcionalan.
I nemoguće ga je ubit.
Ja sam ga iz treće, nisam skužio odmah da necromancer diže skeletone malo dalje. Uđeš, ubiješ skelije, izmakneš se kočiji, otrčiš malo dalje kroz tunel i tamo je necromancer i to je to, staneš tamo di on stoji, tako da te kočija ne može zakačit, i s bowom samo pukneš kad god prođe. Nisam probao s nekim dužim melee oružjem tipa Pike.
To možeš samo na NG+, ako si kupio Black Armor edtion.
seres
imaju 2 sloja skeletona sa nekromancerom
i tamo je neka kapija koju spustis kad to prodjes i onda se ovaj zabije u tu kapiju i razjebe si kociju i samo konj onda napada
al pretesko je
to budem onda doso malo kasinje kad se jos nabildam
napravi cevape odnjega