Jimmy je bolji.
Printable View
Jimmy je bolji.
Jel se tko sjeca ovoga? Nakon 2 godine naletih slucajno i sad sam skoro umro od smijeha :rotfl:
http://www.troxed.com/soundboard.php
Isse, koji rage :D
http://i28.tinypic.com/nchx0o.gif
koji pogled :pray: :D
umro sam
Hogger IRL? :shock: :D
Cataclysm vs. Bejeweled 3Scini se da izlaze isti dan, pogledajte :)
Koji vrag je Bejuweled?
EDIT: aha kužim zajebancija neka.
Carski je :rotfl:
To ti je igra.
to je nešto najbolje dok se ne krene u raid :D
Wow je osuđen na propast...Bejeweled 3 izlazi i nista ih ne moze zaustaviti. :D
Bejeweled je popularnija igra od wowa, ima cak jedan za wow addon da mos ingame igrat :)
Overall Winner: PC Gaming. Suck it, consoles.
Dok se ne krene u raid... a tokom raida? xD= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
ma može i to, ali samo ako si dps ^^
A u naxu je postalo popularno one achivmente iz bejeweleda spamat u gchatu, usred boss fight neko achi iz bejeweleda dobi :) a stas kad sam tenka nisan ima sta radit neg igrat bejeweled :)
Imba remix Arthasove teme ilitiga "O Thanagor" :pray: :D
koje je ime pjesme koja počinje na 1:40
World of Warcraft Theme Song
to je sa vanila intro cinematica
nije, nema nigdje onog dijela koji pocinje na 1:40
evo naso je :
GpFpnUuKDBk
eo za ljubitelje rogova i vanille ovo mi je jedan od drazih vidiea
Hvala na linkićima, lijepo se educirah.
Kako je dobro prisjetit se kako je vanilla suckala i da su sad bolja vremena... :)
jel ovo neka sala ili? vanilla je jedino sta je i valjalo u wowu= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Šta je valjalo to što je 80% servera bilo rogue, koji te ubije bez nekih problema. Ili to što si morao raidat po par mjeseci da bi dobio 1-2 epic itema..?
I nemojte molim vas reći da je za vanillu trebalo skilla... imaš u najgorem(najboljem?) slučaju max 5 spellova i gaziiii.
Jedino što je bilo teže je skupiti 40 ljudi i kontrolirati cijeli raid, ali to nema veze sa skillom nego sa sposobnostima leadera.
MC i BWL su bili walk in a park, AQ je za uigrane guildove isto bio podnošljiv, a naxx je bio cijeli zbuggan.
Kažem uigrane guildove jer je teško bilo napraviti pug za 40 ljudi tako da su samo guildovi mogli stići do AQ, no opet, to nema veze s skillom ni ničim.
I meni je bilo ljepše dok je trebalo truda za epic item, no ipak, TBC i WotlK su mnogo zabavniji u gotovo svim aspektima, osim što nedostaju pvp rankovi.
Oldschool pvp rankovi se vracaju sa kataklizmom. Ali nece biti kao u vanilli da uopce nezahtijevaju neki skill vec samo igranje i igranje u battlegroundu (10-15h na dan za zadnji title).
razlika izmedu vanille i ostalih expanzija je velika po meni je vanilla bila najzanimljivija najzahtjevnija nije bilo toliko noobova i djece i tocno se vidilo tko ima skill tko ne po itemima i tituli a danas toga nema svi misle da je skill ako imas veliki gs a to danas moze i djete napucati. vanilla igraci su quitali cim su izasle nove expanzije dobro tbc donekle moze proc ali wotlk i ukidanje old naxxa to je po meni najbolji i najtezi raid ikad u wowu a big fail blizza je sta ga je maknuo.na lvlu 60 su roge bile prejake c ali se znalo to a danas neznas u worlk jer blizz nezna vise izbalansirat igru cas je dk cas paladin cas warr cas neko drugi najvise mi smeta sta ce uvest vanilla titule u cati a nije ni cudo kada nemaju ni ideje vise! samo eto drzi me samo par prijatelja jer igram inace igra je propala odavno. ovo je moje misljenje sad kako ce tko shvatit njegov problem :)= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Kakve veze ima ukidanje naxx-a u WotlK-u? Ionako ga nitko više nije radio otkad je TBC izašao.
nisu ga radili jer je bia pretezak i po meni jedini pravi wow raid a danas rjetko tko ima t3