baš... trea njima dovest jednog hitlera xD
Galaxy Ace za mene je bio 1200kn a sad je 1300kn.
Printable View
baš... trea njima dovest jednog hitlera xD
Galaxy Ace za mene je bio 1200kn a sad je 1300kn.
I jos su mi prije par mjeseci rekli da mogu ugovor produziti 6 mjeseci prije isteka.I onda ja dodem tamo sa parama, drzim mob u rukama,sav sretan i onda mi kaze da mogu tek u 6mj. produzit. :-x
Thx frende, fakat pomažeš...= Citat =:
Izvorno postao fear
NP :wink:= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Weeeeee,upalim sad wi fi na mobu i javi mi system update available, na 2.3. Ludnica!
edit: Evo gotovo, omg koja brzina, sad radi jos fluidnije i brze nego nego prije, nevjerojatno!
Postoji li kakav LagFix za sve Android telefone ili se baš mora tražiti za svaki telefon zasebno (ako ga uopće ima)?
sad treba dočekat i za običan Desire :D
Evo još malo impresija, osim što je nevjerojatno brz i fluidan, promijenili su notification prozor (onaj koji se skrola odozgora prema dole), dodan mu je još jedan tab i u njemu je quick setting, tipa wi fi, bluetooth itd, uglavnom jako korisno i quick settings postaje praktički bespotreban.
Čini se da je i SenseUI updatean, kalendar je poboljšan, bolji su highlight onoga kaj selektirate, a i općenito highlighti na cijelom mobu su poboljšani, sad sve lakše upada u oči. Uglavnom, lijepo me iznenadio update, baš sam zadovoljan.
prije vremena ekčuli fluidnih android uređaja tipa desire i galaxy s...= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Ice Cream Sandwich krajem godine
Haha, koje ime :pray:
^This= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Koliko god svi pljuvali po iPhoneu, bio je najbolji..
Najfrend mi ima iPhone 4, i mobitel je toliko brutalan da gazi bilo koji drugi mob(osim Androida, jos nisam isprobao niti jednog..)
I da, koji je najjaci android mob na trzistu?
Galaxy S II i HTC Sensation= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Jak je i LG Optimus 2x.
Desired HD naravno. Ali ne u Best Buy segmentu. Inače bi uzeo galaxyS.
E da, sad kad mi se updateao os, prije kad sam narihtavao alarm minute sam mogao skrolat u beskonačnost skoro ako sam brzo slajdnuo po ekranu, sad mi se locka na svakih 15min što je full korisno.
Odlucite se O.o
Koji je najbolji(najbitniji mi brzina, zaslon i kamera)?
I koji je najbolji best buy?
I da, svaki mobitel podrzava svaku noviju verziju androida, rajt?
Blood4me, ti kupuješ mob pa pitaš ili?
Ako kupuješ, otvori temu, navedi koji operater i do koje cijene pa ćemo ti naći nešto.
Ovaj ti je točno odgovorio.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Desire HD ima jednojezgreni a ova dva dvojezgreni procesor.
U biti mislim da još nisu na tržištu ali bi trebali stići svaki čas.
Android Market napokon u Hrvatskoj
:thumbs2:
Mozda kupujem, neznam jos jel mi se sad isplati prec sa 5800 na neki android, da nebi bilo ko i sa nokiom hype ogromni, najbolji mob na trzistu bla bla bla, ja ga kupim i onda svi shvate da je mob tesko sranje :S= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Mislio sam kad izadje iphone 5 kupit il njega, il neki android ako bude boljega... al sve vise i vise me zivcira ova nokia..
Mislim kupiti vjerovatno negdje preko neta pa da mi tu u madjarsku posalju(nema carine i tak, a moze se dost jeftinije proc npr. vidio sam iphone 4 za 3500kn O:)
Galaxy S II je mislim oko 550e u Sloveniji. Pogledaj si na MobiSvet.si
http://www.redmondpie.com/99-of-android ... edentials/
ako radite kao tajni obavjestioc, updateajte software pod mus!!!1
mda.. a slučajno je REDMONDpie...
Androidaši jedno pitanje.
Dakle je'l moguće nekako namjestiti da nakon primanja SMS-a mobitel signalizira da je on stigao više puta na neki (po mogućnosti zvučni) način osim blinkanja LED-icom? Jer ne gledam mobitel stalno, a ak ne čujem da mi je stigla poruka jer npr. serem na wc-u, onda često ne pročitam poruku dok ne bude prekasno. Po opcijama sam tražio i nigdje nisam našao nešto takvo pa me zanima da'l sam slijep, ima li kakav app ili šta? HTC je mobitel ak je to bitno.
Manje seri
Kao i sav normalan svijet nosi mobitel sa sobom. :)
Android :yuck:
iOS ti automatski nakon 5 minuta ponovi zvono ako ne procitaš poruku.
go sms i handcent imaju opciju "reminder" koja ponavlja dolazni sms ton