Sad eu zajebava :D
Printable View
Sad eu zajebava :D
Hmm zvali me frendovi da dodjem na us....No kaka je latencija?
Na eu imam 20-50
100-200. Ako si na optici računaj na ping oko 100.
Jebes us onda :rotfl:
E, al ovo nije FPS. Meni je ping oko 110-140, i ne smeta mi previše. Većina time-critical stvari je sinkronizirana (odabir karte, pucanje tornja itd.), jedino tu i tamo koji skillshot kratkog dometa može teoretski patiti od 90 ms razlike.
Buff za Pantheona, puno je bolji sad.
Kupio sam Rammusa, jedva čekam da naučim igrati s njim.
Also, čekam sljedeći tjedan da isprobam Ezreala i Kennena, do onda skupljam IP da kupim još jednog 6300 champa.
panth je zbugan
Na koji način? Igrao sam ga samo dva puta od patcha pa ne mogu znati, u prvom gejmu mi se činilo da radi previše damagea, ali u drugom je bilo ok.
radi previse dmg-a sa trecom cini mi se, tojest duplo nego koliko bi trebao
kupio panta
da, cini mi se da nesto nije uredu sa e skillom, ali svejedno i ako ga nerfaju igrat cu ga dosta
bio sam solo mid i dosta dobro sam odigro kroz cijeli game, cak sam imo 9 1 ili tak nes, al team je fejlo zesce...
primjetio sam i ja da sa trećim ubija bogove, nekom asheu sam mogao skinut 70% hpa na možda 12om levelu...
Ne znam, čini mi se da radi točno onoliko koliko bi trebao (E = Heartseeker Strike, tj. HSS). Podesili su AD scaling na onoliko koliko je imao prije velikog nerfa (čak i malo više za early game). Uništava squishyje bez problema, ali tankovi (ili armor-stacking champovi) su još uvijek prilično izdržljivi protiv njega.
Sve dok on ne počne stackati Armor Pen...
Dakle, konačno radi damage. Ne znam je li buggan ili OP.
Also, prvi game s Rammusom (3v3): 5/2/12, uz 4 uništene građevine. Neloše.
ono, kupi rune :(= Citat =:
Izvorno postao hansi
Znači mogu ponovo početi koristiti pantheona= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
:D
Opet cu probat instalirat al nezz za koju bi regiju,bojim se da opet neki error ne izbaci
Ćau, i ja igram LoL.
dodajte me
AmunRa1
Ok, imam viška IP-a i stvarno ne znam na što da trošim, mord mi je i dalje zabavan pa tražim nešto izazovnije gdje se trebam malo više truditi da pošteno izgazam drugi tim :)
rune?= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Samo ako mozes Tier 3 koristiti
Mogu ali ne kupuju mi se rune, želim novog champa
Troll? Čujem da je dosta zabavan za igrati.
Igrao sam maloprije protiv trolla, nije nesto posebno, ali moze borbu okrenuti skroz, u slucaju da se borite u sumi 5v5, samo zablokira put s onom ogromnom ciglom i voila, ubije pola teama, a pola kasnije mora bjezat jer nemoze protiv svih 5 :P= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
ko je za game,da me nauci malo :D
Kassadin i Malphite mi izgledaju zanimljivo, ima li netko ikakva iskustva sa njima?
Kassadin je puno tezi za igrat. U pravilu dobar kasadin pobijedi borbu, a los uzasno nafeeda protivnicki tim. Trebas znat koristit pokretljivost i teren u svoju korist.
Malphite.... taktika: q q q q q q ako si lvl 6 a on ima manje od pol hp-a ulti + e + q + ignite i gotovo. Osobno mi je dosadan i prelagan za igrat te ga je lagano counterat u rankedu.
Poceo sam igrat cho'gatha i do sada sam izgubio samo 1/6 borbi zato sto su moji u 15 min uspjeli imat 3 15 omjer killova.
U rankedu ga igram u solo lane-u i mislim da me gotovo nitko ne moze dobit osim mozda dobrog mordea, no rekao bi da bi to bilo izjednaceno.
Malfit je jedan od mojih top 3 heroja, igram ga kao tenka. Ima dobar damage, ako napunis stit ( passive ) mozes podnijeti prilicno dosta damage-a, i ima jedan po meni od najzabavnijih ultimate poteza koji je veoma koristan za fight initiation.
poslao sam mejl riotu prije mjesec dana, danas dobio tek odgovor, i u znak isprike jer sam dugo cekao na account su mi addali corkija i 10 win IP boost. nemogu vjerovat :D
mda...zasto ? :D sto si im pisao ? :D= Citat =:
Izvorno postao Norther