o cemu ti pricas
Printable View
o cemu ti pricas
o temi ovog topica
Nije ti dobro, odi mamu pitati analni toplomjer da si izmjeriš temperaturu.
Da vidim, igra je optimiziranija, animacije su fluidne i ne vidim što kod njih ne valja, igra je brža od lola ukoliko niste uvjereni da se hon igra tako da farmaš 50 minuta. Mislim, shvaćam ja da svi imamo svoj ukus ali napisat u hon topicu da je gameplay crappy i onda reć kako se vraćaš lolu je bleh pošto si mogao bar malo opisat što ti točno ne valja (kakve animacije ne valjaju, što ti fali iz lola itd.).
Ne kuzim kako ovaj lik moze biti moderator sa takvim postovima iz dana u dan 0_= ?
1. ok mozda je optimiziranija, ne mjesam se u to jer ne znam - vjerujem ti
2. animacije prebrze - dojam je da se sve odvija u 5 slicica, kretnje ni efekti spellova takodjer sve nekako previse instant , gdje je car u tome, znate vi ja ne, i tu se razilazimo.
uopce nekuzim sta zelis reci ;/
koji ti je crtic bolje animiran ? onaj sa 5 slicica u sekundi ili 50 ? o tome pricam.
Ti si se gadno pogubio u svemu ovome.. : P
pa igrao sam HoN i definitivno nemam nikakvih primjedbi na animacije.= Citat =:
Izvorno postao Sweron
fluidno je skroz, barem nasprem dote.
ali sta ces, dota je moja prava ljubav.
Sys, ajde nabaci koji game u honu :/
neznam ja o cemu ti pricas jer meni se jebeni hon u vrti 60fpsa ne 5, sory
i rofl ono, lol je sporiji od dote, ono..
pricam o animacijama koliko su si truda ulozili u ljepotu istih, ne pase mi jednostavno :/ nije da nebi htio
HoN animacije > LoL animacije (pogledaj malo aoe heroje tipa balphagor, tempest, zephyr itd.). Što se tiče movement animacija i attack animacija nema usporedbe, lol šlampavo izgleda u tom pogledu (animacije su drugačije na određenim skinovima, toliko o tome da se nisu potrudili).
Eo posto je sad besplatan, skinuo sam i probao, nabacio bar gameova, znaci kakvo je to sranje naspram dote ono, kako vam se to da igrat uopce, igra je cjela jedna kopija, al bas cjela samo sarenija i sa izmjenjenim nazivima, znam da ce sad mnogi bit butthurt i govorit "hoho ti si glup" i te fore, probo sam i lol, lol je isto tesko sranje, jebiga decki nema do dote <3
Ne ne i ne.... Mystery ja se u to uziviti ne mogu, totalno zastarjelo mi djeluje hon prema lolu, jedino sto ima fora sucelja i hrpu opcija
KAKVI MAMLAZI :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
sorry moro sam, nhf
Krenuo sam pisat wall of text kako bi pokušao razumjeti neke stvari ali sam shvatio pred kraj da nema smisla. Bolje vi odite natrag na dotu/lol ili čekajte dotu 2 da gledate isti prokleti klinac još dodatnih 20 godina.
EDIT: I dalje me kopka nešto. Što te to u lolu toliko privlači, koja to novina Sweron?
jednostavno je najmoderniji i previse sam naviknut na njega. Dotu da instaliram nazad mogao bih igrat bez beda jer mi se svidja warcraft III engine (jer blizzard gotovo savrseno uvijek radi gameplay) ali za hon jednostavno nemam volje, preskocit cu, nije mi napet.
LOL at Hansi / Korpi :D
ko mi je edito post
šeri... http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA2.png
Za tvoje dobro je učinjeno što je učinjeno.
<3
Nije napetiji od lola (ovo je kao da kažeš da yugo potegne bolje od mercedesa), kopija dote (ovo kad čujem nakon zadnjih par patcheva samo doda šlag na kraj), nije modernije od lola (animacije izgledaju predivno, engine je bolji od lolovog, grafički je igra bog spram ostalim mobama trenutno, dota stvari koje su izbacili i nove stvari koje će uskoro doć samo pokazuju koliko se radi na moderniziranju, S2 heroji koji su izdani stvarno "nisu" inovativni z.z). Što još neću čuti (smiješno je kako ne znaš navesti koja te točno novina privlači pa da vidimo postoji li alternativa u honu nego se ovako natežemo kao mladi majmuni, što je to modernije nego sam bubneš nešto i pobjegneš (ako pod modernim smatraš nešto drugo od onoga što sma naveo slobodno napiši)
evo da ne duljimo i da zavrsim raspravu,
bas to hon mi je ko yugo dok LOL kao mercedes
Došao sam samo malo zatrolat u temu sa /point /laugh oko zadnjeg S2 megafaila od "ajmo jeftino prodat igru dok još možemo, prije nego potonemo, pa ju pustimo besplatno".
Uživajte u svojem objektivno boljem Monkey Kingu.
Da, mogao si kupit account za 10 dolara koji bi bio postavljen kao legacy account u f2p verziji hona (sve što je izdano do sad i na dalje će biti skroz free za legacy usere). Stvarno su nas oderali pošto sad sve košta preko 100 dolara + barem možeš skinove kupit sa in game coinsima za razliku od riota (skinovi nude nove animacije, sound itd.). Baš ste mi kvalitetni trolovi t(-.-t)
Da, jer ipak se takve igre igraju da dobis novi skin sa novim zvukovima i animacijama...koji faking ekstra čovjek...
Dečko, neuk si i pripazi malo na svoj jezik. Ovo je bila usporedba sa riot sistemom ali pošto nemaš pojma o tome bolje se smiri.
Zapravo, imam pojma, to sa skinovima je teza retardacija zato jel mi puca mama za takve stvari, kao i vecini normalnih ljudi, vazan je gameplay. I nemoj mi tu glumit serifa i smirivat me, ovo ti je internet.
da ti je vazan gameplay onda bi ti i bilo stalo do novih skinova sa novim animacijama. zamisli witch huntera sa 100 puta brzom attack animacijom. prelagani last hit i gg...
nauci prije neg ides nesto postati.
ima i pametnijih od tebe
To o cemu ti pricas unistava gameplay jer prema tome pare>skill, a temelj takvih igara je skill. Aj ti malo razmisli?
Animacija je drugačija a ne attack speed ili vrijeme kada će attack opalit tako da ne vidim kako je gameplay uništen ukoliko znaš last hitat bez obzira na animaciju.