:D Sad sam baš došao do te misije kad mi ona ženska da tu kartu.
Printable View
:D Sad sam baš došao do te misije kad mi ona ženska da tu kartu.
Danas sam malo probao. Ono igra je poprilično zakon :D
Maloprije instalirala i probala.
Sviđa mi se ova misija kad mamu pratiš do Leonarda.
"You should find an outlet."
"I have many outlets."
"I meant besides vaginas." :rotfl:
Ima puno takvih humorističnih djelova u igri. Kao na primjer= Citat =:
Izvorno postao Helena
Ne, uopće nisam sinoć do 3 ujutro sjedila za kompom zbog ovog. Uopće. :hangin:
Evo danas počeo igrat igru faking je awesome... stvarno sam prezadovoljan i nije mi žao para
Eto, odigrao igru do kraja, malo mi je čudan kraj bio, ali eto, nisam baš to očekivao. Sve u svemu super igra, bolja od prethodnog djela, zanimljivija, više razgovora, animacija, dodano malo humora, ljepši gradovi... Posebno mi se svidjelo što je dodana mogučnost kupovanja oklopa, mačeva i ostalih stvari.
Kako ih drobim, jaoooo 8)
Moram priznat da mi se zasad sviđa viđe nego prvi dio.
I zaboravila sam kolko neodoljivo podsjeća na PoP, pogotovo ovo skakanje unatrag. :D A ove grobnice me neodoljivo podsjećaju na TR.
Volim AC, mislim da mi je ovo najomiljenija stvar trenutno. :oops:
Prvi dio je nakon nekog vremena igranja postao dosadan i veeeoma repetativan.
A sada s poison bladeom fun do yaya :pray: :thumbs2: :kill: ubodes 10 kom i imas party :gitara: :D
Ili ovo Sc7P1ahY2uoS :D
Poprilican dejavu u poređenju s jedinicom.
Opet ista monotona penjacina od igre. Radnje po obicaju nema nikakve, samo sta su ovaj put likovi jos iritantniji.
Iako je grafika losa i suhoparna, posebno na ljudima, igra se fino izvodi i ima poprilicno ugodne kontrole na gamepadu. Pretpostavljam da je kombinacija mis + tipkovnica neigriva, pa se necu ni truditi.
Šuti, pojma nemaš. -.-
Kombinacija tipkovnica + miš neigriva? Daj molim te. Zamisli, teško je držat desni klik i u isto vrijeme W. Wooooow, koji napor. -.-
Al enivej, ja sve igram na tipkovnicu + miš, pa...
slazem se s gejmericom :D= Citat =:
Izvorno postao Helena
Kao što je netko rekao, subjektivnost ftw :) Ne pada mi na pamet igrat na gamepadu, tipkovnica i miš ga ownaju samo tako. Ovo je najbolja igra u svome žanru ali i šire, krcata materijalima, povjesnim činjenicama i lokacijama, uvijek gura naprijed i stalno nešto novo servira.
Da, ok je igra, posebno sta se tice razdoblja i lokacija. Obavezno igranje za sve buduce povijesnicare umjetnosti ili one koji su taj materijal vec prosli pa trebaju ponoviti ( pozeljno je Jansona imati pokraj za nadopunu ) :D
Plus, usput se uči i talijanski xD
Nije to jezik koji se može naučit iz 10-ak sati igranja. ;)
I likove koji govore otprilike 10 riječi u sekundi :D
Ali inače sam počeo učiti talijanski, pa će mi ova igra jako dobro doć. Počeo sam maloprije, rula.
Sad sam na 11-toj sekvenci, predobra mi je igra. Hidden bladeovi rulaju.
Btw, je li dugačka igra? Tek sad počinjem sa metama sa popisa.
Zapravo, meni trza manje od jedinice.= Citat =:
Izvorno postao vex
Tj. ne trza uopće.
Stvarno mi je igrivo, ide sve glatko.
Nema riječi koje mogu opisati taj osjećaj kada dođeš nakon nekog vremena, upališ igru i kad se loadaš tamo.
Ah, koje olakšanje :)
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ako radiš samo glavne misije, trajat će ti oko 20 sati. Ima ti 14 sekvenci. Ali ako radiš sve misije sa strane može dosta dugo potrajati.
Kako za koga. Ja sam već naučio ponešto :wink:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Pezzo di merda!
Uglavnom, sekvenca 7, očistio sve osim Venecije. I igra mi je još zabavna :D
Čak sam kupio Logitech Chillstream da mi je ugodnije igrat.
Requista in Pace= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ja također imam Chillstreama (samo sam ga ja platio 350 Kn), ali smatram da je na tipkovnici i mišu bolje igrat.
Tog sam se dosta naslušao :)
Je li ko skužio - It's a me, Mario!
Pokido sam se na to :rotfl:
Da. :D Ima dosta tih komičnih scena.
Trenutno sam na 9. sekvenci i upravo sam našla zadnji Assassins Shield. 8)
e jel zna neko nes o multiplayeru??
kruzile su price da ce postojatu u dvici?? :?
kružile su priče da če postojat, pa ne postoji, sad kruže priče da če postojat u ac3.
al čist sumnjam, jer ne vidim način za zabavan mp u ACu, a izgleda da ne vidi ni ubisoft :/
Zar nisu govoril nešto da će izać nova verzija AC2 sa multiplayerom kasnije ove godine?