Gdje se ovo rađa muko Isusova.= Citat =:
Izvorno postao xtali
Printable View
Gdje se ovo rađa muko Isusova.= Citat =:
Izvorno postao xtali
hahahahahahaha= Citat =:
Izvorno postao Otaku :3
xtali aj ici ca molim te.....
-.- no dobro mozda nebude bas 500kn al ce bit skupa za djete(pod noob sam mislio djete...)
sry na proslom post spamu..
Čovjeće dragi, koji nisi svjestan stvarnosti oko sebe, 100kn je puno nekim ljudima od 20-30 godina, a kamoli 500.
joj ok najbolje da ja samo "shut up.."= Citat =:
Izvorno postao Aral
O kome ti govoris? O ljencinama koje ne rade ili sta?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Oni koji imaju kredite, ili oni koji su podstanari te penzic i ljenivci koji ne rade. DA, njima je puno 100 kuna. Ostalima nije. Odi raditi pa ces imati para.
Pazi koju si skupinu ljudi uzeo.Od 20 - 30 god. :rotfl: Takva skupina obicno potrosi 100 - 200 kn na cugu svaki petak i subotu. Nemoj se ic napijati svaki petak i drzi ise toga samo jedan mjesec i eto ti love.
Ako ja sa 3500 mjesecno mogu svaki mjesec pola dati staroj, uplacivati stambenu stednju i sebi vozacki. Kad sve to platim ostane mi oko 500 kn svaki mjesec. (u devetom mjesecu sam otplatio cijeli vozacki pa je sad malo lake, ali imam jos prvu pomoc platitti itd.)
Onda sigurno i drugi imaju dovoljno love za igru.
Da ne pricam o ekipi koja zarađuje vise od mene i starcima, mozda, daje 1000 kn.
(eh, da samo da velim kako se ne napijam bas svake subote.20,50 maksimalno 100 kn dam za cugu.)
Sad si smanjio popis.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
daje to tako lako hrvatska ne bi imala nezaposleenih ljudi :/= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
I to sam ga opako smanjio. :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A kako onda objasnjavas ovo?= Citat =:
Izvorno postao Constantine
I nemoj reci da nije istina kad gledam ekipu svakog petka i subote kao se ubijaju u alkoholu.= Citat =:
Pazi koju si skupinu ljudi uzeo.Od 20 - 30 god. :rotfl: Takva skupina obicno potrosi 100 - 200 kn na cugu svaki petak i subotu
Istina za ovo sto si rekao za posao, tesko ga je naci, al isto tako ne moraju ljudi traziti posao u struci, mogu otici negdje drugdje raditi. Ima milijun faktora koji utjecu na ovu temu. Mislim da smo obadvoje u pravu.
Gledajte....
ovu igru ce sdada kupiti samo bogati razmazeni mamini i tatini sinovi i oni verry progameri ( :pray: )
ali ja sam podjeljen...
s jedne strane mi je zao sto ce ga ovi razmazeni dobiti jer mi se takvi ljudi gade jer neznaju cjeniti stvari...
a opet s druge strane mi je drago sto ce samo progameri ostati jer ce pwnati ove razmazene i ovi ce gubiti sve moguce zivce xD
Gdje si našao sliku?= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
koju sam ja masu spamova pokrenuo
htio sam rec da oni koji zele igru i koji misle da je dobra/kvalitetna bi se trebali barem potrudit da zarade za nju...
kakvi idoti...
Molim te prestani više govorit o toj temi, ni sam neznaš koliko fejlaš. :P= Citat =:
Izvorno postao xtali
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
soz4own!
:pray: :pray: :pray: na odgovor o portu,zamislite,razlika između konzolaške i PC verzije ce biti upravljanje mišom :shock:= Citat =:
Moriarte: Ignoring IW.net, is the PC version a direct port of the console version?
Mackey-IW: No, PC has custom stuff like mouse control, text chat in game, and graphics settings
maniac1969: Vince, there are 178,000 voices that say you need dedicated servers for the PC. COD4 is the bigest online game in history! Why in the world would you take away dedicated servers and change the whole MP experience for us? And Mackey, the PC version with dedicated servers is already the best experience the way it is!
Vince-IW: All I can say is that we changed it to make it a better and easier experience. Also, not all of the names on that list are legit.
"zach426
What was your guy's logic behind removing the lean feature for PC, a feature that was a mainstay from all of your previous call of duty titles?
Mackey-IW
The game is not balanced for lean."
Q:
Is there a console in the PC version of the game, so we can change our field of view from the xbox's default 65 FOV to 80 also can we tweaks the weapon damage for each gun, removes perks, graphical debris, breathing sway, also thru console like we where able to before or is this all gone?
Vince-IW
We would like you to play the game the way we designed and balanced it.
Lean ocito ne postoji,na konzolama to ne treba pa nema ni na PC-u zato sto je cisti port.
Konzole također nema,najbolji mi je ovaj odgovor:Igrajte igru kako smo je mi zamislili.
tako da mogu naplacivat svaki dodattni sadržaj :/
Likovi su se pokopali, ali sada do kraja.
Nema ni leana, ni konzole...
gledo sam stream na justinu
imas svaki dan neke streamove pa vidis stavit cu jos slika kao potvrda kasnije
http://bashandslash.com/index.php?optio ... 5&Itemid=1
Pazi ovo,nema mogucnosti kickanja igraca,znaci ako igras sa idiotom,retajom,cheaterom,spamerom ili noobom nema sanse da ga kickas,pa makar si host ti nemozes uciniti nista osim izac iz igre,ponovno kliknut play i nadat se da ces igrat sa dobrim igracima :bravo:
Problem danas je u tome sto su vecina kupaca casual igraci koje boli briga za te stvari i oni budu zaradili masne pare na njima,vise nije potrebno izdat izvrsnu igru da imas izvrrsnu zaradu,kvalitetnih developera ima sve manje i manje :(
http://bashandslash.com/images/stori...s/drawing2.png
http://bashandslash.com/images/stori...eck_blog01.jpg
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
:pray: :pray: ovo je postalo smiješno
Isse, pa ova igra će biti najveći fail ikada. :(
Ne, ipak je neću kupit, jebeš modern warfare 2, uzimam si Dragon Age: Origins. :D
upravo mi je frend prekko xfirea poslao slicnu poruku :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
cini se da svi osim skroz casual igraca odustaju od kupnje,pa ce se opametit IW do MW3 valjda.Do tada se ceka Bad Company 2 :thumbs2:
SOZ4FAIL , smatram da uopce ne moram argumentirat ovo , dosta je procitat intervju s njima :(
Singleplayer - kraci nego ikad
Multilplayer - nema dedicated servera, ne mozes kickati ostale igrace
Nema leana
Imam samo dvije rijeci za to:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_9dc5aff2.jpg
Mislim da me od sad pa na dalje vise nista nece zacuditi.
IW molim te stavi letece ruzicaste slonove u igru, da ne moram trositi pare na magicnog zmaja dok igram.
http://www.bug.hr/_cache/713b885f30b...rand=974138906
ali ova recenica:
Has custom stuff like mouse controll,graphics settings and ingame chat :pray: :pray: :pray:
Sad me nece zacuditi ni da onemoguce stimanje grafickih postavki nego ko na konzolama,kako on odluci da je optimalno tako ces igrati. :|
Napravimo peticiju da zabrane demoe!!111
Eeee, predobro.
Totalno gledam Infinity Wardovu genijalnost na djelu.
Kako su mi narasli u očima.
Svi koji sad prigovaraju, i tako su oni igrači koji na serverima uzmu 15 minuta vremena za ispucavanje frustracija u chatu, i koji uvijek wajnaju o bilo čemu.
Sad kad njih filtriramo van, igru će ostati igrati opušteni igrači, biti će više čiste zabave, a manje nekakve "pro spike" i gluposti.
Lean onako? Koji vam je bog. To je mrežni FPS kemperi prokleti. :)
"We would like you to play the game the way we designed and balanced it."
Točno to. Čim daš konzolu i modifikacije, znaš da će neki nesposobnjaković na serveru totalno uništiti svaki smisao igre, jer je generalno upravo to - nesposoban. Koliko smeća od servera se nakupilo po četvorki zbog toga. Samo možeš quitati i tražiti dalje integralni server, kakav je trenutno iznimno teško pronaći.
onaj intervju zasluzuje biti obljavljen u pljuvacnici.
onaj komentar za dedicated servere i lean.... ma katastrofa
Call of Duty: Modern Warfare 2 Launch Trailer (Official HD)
429l13dS6kQ&feature=sub
nesto novog sadrzaja nesto novog (par novih scena napada na USA...)