Bounty Hunter misije ce biti zabavnije vjeruj mi. I oni imaju kulniji ship.
Printable View
Bounty Hunter misije ce biti zabavnije vjeruj mi. I oni imaju kulniji ship.
Ispričavam se, previdio sam to. I ja sam u petak.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
U nedjelju se svi okupljamo na jedan spot (empire i republikanska stoka) i klat cemo se na tom mjestu. Da vidimo tko je jaci :D.
Valjda će biti dostupan neki PvP mod u beti. Ne znam koliko ću stići lika razviti pošto prije subote navečer sumnjam da ću stići igrati, imam dosta hitnog posla za odraditi. Ipak, veselim se zajedničkom druženju unutar igre :)
Tj zajednickom klanju.
Ma nije bed, ionako se vjerojatno nećemo vidjeti. :)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Naci cu te ja vec. Ipak sam ja Bounty Hunter. Finding people is my business :D......i dizanje istih u zrak.
Baš si kliše.
Marauder mi ne paše, agent mi je gej znaci jedino inkvizitor ili Bounty Hunter a nesto mi se cini da ce inkvizitori biti glavni healeri na Empire strani a to ne zelim vise biti u niti jednoj MMO igri jer su ljudi govna.
Mislio sam da si kliše zbog ovog "Finding people is my business ......i dizanje istih u zrak.".
Elouel.
Ah....nisam imao inspiracije :/.
Nego Maloki os ti biti Imperijal agent il ides u republikance. Il uopce neces igrati betu ovaj vikend?
Nece igrati. :(
Hejter je
Sad neznam jeli manjak špija dobra stvar ili ne...hmm
Ma htio bi igrat ali me za vikend praktički neće bit na računalu, sutra prije podne i u nedjelju poslije podne ću samo bit online.
Jebiga :/
Nadam se da će s vremenom bit kakav trial da se proba igra.
Tko prvi zaigra danas bira server? Ne ući pa igrati pola sata već odmah čim vidite servere ponuđene odaberite jedan i javite. :)
Dogovoreno :)
Za 1h počinje, a meni se još uvijek skida :(
GO!
Ja sam na Exar Kun. Nije pvp, ali možemo kasnije nove likove napravit, a i pretpostavljam da postoje pvp zone.
Epic intro <3
Naravno, ne radi mi ... Nema mi play button iako mi u mailu piše da mogu danas igrat.
Necu stici danas igrati, previše posla imam.
Tek valjda od sutra navečer.
Slobodno stavite neke slike :)
Meh necu igrati barem jos 2 sata.
Evo ja sam sa bounty hunterom krenija. Lvl 4 u kantini trenutno chillam i /danceam :)
Meni jos uvjek downloada ... a poceo sam download ujutro u 10h :-x
Oh well, barem imam free weekend, svi ispiti iza mene i predavanja popodne sljedeci tjedan :D
lvl 9, postao Jedi, zavrsio tutorial planet
+ voice acting
- sve ostalo?
WoW presvucen Star Wars skinom, a opet losiji od WoWa
Ako ce netko igrat ovo, to je zato sto je SW fanboy, ne vidim drugi razlog
Bacam hejt na companione, jer cemu trazit ljude za Heroic 2+ quest kad imas companiona uz sebe s kojim to obavis bez problema i ne gubis vrijeme na trazenje ljudi, puno je bolje placat pretplatu i solirat cijeli content do max lvla /facepalm
Znaci nis drugacije od onoga kaj sam vidio na Gamescomu. Aj ak nis drugo, barem necu trosit novce :)= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
A kud baš Njemački. :)= Citat =:
Izvorno postao Xero
Lol uso frajer u njemacki? Ugl idem ja sad da probam.
EDIT: sve je full ffs
Pa skoro svi su njemački, a i bolji je ping.