Valja taj Wilco? Nekak mi je isti.
Printable View
Valja taj Wilco? Nekak mi je isti.
Na hladnom pivu je bilo super. Atmosfera u fan pitu odlicna. Ne smeta mi sto je set lista bila nesto slabija kad sam se svejedno dobro zabavio. Kad su poceli sa "pjevajte nesto ljubavno" ekipa je toliko podivljala i poceli se jos zesce zabijati jedni u druge. Tijekom tog poganja nekoliko puta sam uspio završiti na podu u lokvi pive i još se onda neka ekipa spotaknula preko mene :rotfl: . Sad se jedva krecem ali ne zalim za nicime :D
Meni jedno nije jasno, ulaznice su bile 120/150 kn? Ja sam ih gledala najmanje 6 puta bespla
hp razvalilo.mogli su slozit jos jednu setlistu starih stvari i danas svirat.ni to ne bi bilo dosta. prosli iz partera u prvi red, razbijacina zesca bila.
ne! hehehehe.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
ma ok grupa. alt country radiohead. :D
Ok, znaci ipak ne.. ;D
ja sam bio u prvom redu i tu je trestalo sa svih strana. jos uvijek ne cujem na lijevo uho:D= Citat =:
Izvorno postao pimp
meni je bilo bas dobro, tj. ekipa u prvih par redova je bila gg, cak i dlakavi hipi pankeri u sredini lolo
poganja je bilo dovoljno (nisam jedan od onih koji mogu cijeli koncert pogat, al zato me listovi ubijaju od skakanja), jedino su mi isli na kurac likovi koji stoje i gledaju koncert na parteru. i roditelji s djecom takodje na parteru wtf.
bio je jedan kralj koji je bojkotirao sve nove pjesme tako sto je pusio cigaru i stajao, a na stare bi se potrgo ko lud rofl.
btw al da, primjetio sam da je publika slabo pjevala, al razlog tomu je i to sto su te pjesme di publika treba pjevat sacuvali za kraj, ja sam jedva diso pa sam pjevo tiho jako, a vjerujem i vecina ostalih.
i imho malo mi je debilno bilo sto su ubacili "moze" i opcenito odsvirali cijeli svijet glamura, po meni veliki promasaj. ocekivao sam kirbaj i kotlovinu i slicno al moze i bilo koji broj, ima da te lajkam, bas i ne.
Ja se mislin dal da odem u Splitu na njih. Setlista od 38 pisama bi inace bila vrh, ali kad san je vidija :scared: , i ne bas. Sreca da je to rasporedjeno tako da svako 5 pisama upadnu i 2-3 ok pa bi se dalo to prozvakat.
Dabl post slucajno
Ako netko ide na HP sutra možda budem imao viška kartu za prodaju :3
(ili besplatno, ovisno o spolu :P)
Moon Duo
+
Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar
Tvornica. Večeras.
HOCU.OVO.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Kaj, još nisu obišli tvoj sandžak?
Nisu al su bili Popecitelji dvaput u BL 8)
e da mogli ste dobit karte na emisiji danas za to lol
e
znate kaj
FAK JE.
Attending this with a force of thousand suns
O DA. Tko prvi sazna kad su dostupne karte, gdje se mogu kupiti i kolika je cijena, nek napiše ovdje.
Ulaznice za 7. Vip Zagreb Jazz Festival moći će se kupiti od ponedjeljka, 17. listopada, u Aquarius CD shopu Klasika & Jazz, Varšavska 11, po cijenama od 100 kn (Lucky Peterson) , 150 kn (McCoy Tyner Trio featuring Jose James & Chris Potter / Pharoah Sanders Quartet) te 250 kn (Pat Metheny Trio w/ Larry Grenadier & Bill Stewart).
http://www.vipzagrebjazzfestival.com/ulaznice.html
E, da bar ima karta za sva 3 dana.. :(
A idem 2. dan. Makar bih i Methenya htio čut.
Odlično, ubadam Pharoaha za 150. Volio bih sve pogledati, ali nemrem izdvojit toliko novaca, a Pharoah me uvjerljivo najviše zanima.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
13.11. može. taman predah od silovanja ugljične anatomije. jaj ova koncertna sezona u zagrebu bude dobra a ja moram faks.
Ja isto uzimam samo za Pharoaha
Ja bi radije na McCoya Tynera
Hipsteru
koji je koncert sada u subotu u zg? vise neki rock/punk/metal bi trebo biti.
pokusavam otkriti di to frend ide na kocnert
u subotu u močvari imaš ovo:
http://www.last.fm/event/2047281+Joey+C ... +Wahlstorm
:D
e da i brkove u bugaluu. :D
29. počinje prodaja karata za roadburn, malo su mi skupe :/.
Al bendovi su seks čisti.
Npr. ovo je afterburner:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7701363_n.jpg
Tek sad skužil ovo za Pharoaha :o
Odlično, pokušat ću skupit lovu do onda.
Al da, fkt je dobro počela sezona - Cynic, Orange Goblin, Wolves ITTR, Ghosface Killah etc...a ja bez posla trenutno, hemtisve. ;(