napokon počep gta iv igrati kako spada :D
Printable View
napokon počep gta iv igrati kako spada :D
Repriziram Earthbound na starom SNESu, potaknut razgovorom o platformi sa Sonikom (eto, nek' se zna da Sonik ne priča samo o animeu).
U zadnje vrijeme zapostavio konzolu,a mogao bih uskoro neki FF opet bacit nisam dugo
overlord, dmc3, gta 3 i vice city, cod mp i bude jos toga ...
joj za Mega Mana nisam ni znao , moram nabavit= Citat =:
Izvorno postao Teon
Ovaj je remake Mega Man X (prvio dio Mega Man X serijala). Jos je dosta toga dodano...
Imas jos i Mega Man Powered UP, to je remake prvog ikada Mega Mana i kaj je najbolje mozes ga igrat u nekadasnjoj NES grafici sa starim layoutem nivoa, ili u novoj remake verziji sa vecim nivoima, dodatnim bonusima i boljom grafikom fkors.
Na njega se bacam kad zavrsim MMX. Navodno te dve igre su najbolji remakeovi jedne igre ikad
aj probam MMX pa javim kakav je
Pokemon Emerald na GBA.
Sonic the HedgehogS- velikom mukom pređen. Ali dovraga, kako je dobar osjećaj. 8)
Krećem sa dvojkom.
Na cemu ti igrati Sonic?
= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
Imam ga doma, a ne da mi ga se instalirati. Bezimeni kaže da je igra genijalna, ali sam skeptičan pošto je SA bio govno, a trojka i VC solidni ali opet bezumni i monotoni.
i ja ju mislim zaigrati,uopče ne sumnjam u kvalitetu ali mislim da če mi trzati nemilo
Ja igrati na emulatoru.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Netko morati naučiti hrvatski.
Počeo sam igrat Ceville, zabavna i povrh svega jako komična avantura. Uskoro nastavljam sa Utawarerumonom pošto sam napravio mali predah od animea i počinjem sa Pokemon Crystal.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
pa je, kad sam se malo pozabavio s njom, isplatilo se. Igra je pregenijalna, pravi mafijaški film, kao da sam tamo, u Nikovoj koži. Vrijedi isprobati, ali ja ga nisam htio dok nisam kupio novu komponentu, da barem ide nešto bolje.
btw instalirao sam si opet prototype, hawx i fuel mi stoji nezavršen, tako da ima materijala
Medieval 2: TW. Sa Škotima, umjesto s Englezima ili Venecijanerima. Ugodna promjena, samo malo nemam neke unite na početku :/
Ok, večeras po prvi put prijeđoh Crysis (da, znam da sam spor) i iskreno govoreći, moram reći da je igra prilično zabavna no isto tako i pomalo kratka (izuzevši one proklete tunele u kojima gravitacija sjedi u kutu i plače lupajući glavom o zid). Zadnjih nekoliko misija su iznimno zabavne, od napucavanja sa vanzemaljcima u letu, napucavanja po letećim smradovima dok sjediš za AA topom pa sve do konačne makljaže oko nosača (Usput, to je prvi put da vidim nosač aviona kako...nah, nečem spojlati. Awesome!). Ovih dana, u pauzama od WoW-a čem se posvetiti Far Cry-u 2, ETW-u u MP-u sa Šniclom (Isuste kako ću gubiti :D), Mass Effectu i GTA IV.
Još uvjek sniper elite ,no isntalira mi se no ene lives forever 2,igra je prava za čjeto,zabavna,smješna,ljepo izgleda,teško je nači manu.
Oblivion, tu i tamo neku utrku u Dirtu.
GTA IV mi je dosadio, napravit cu pauzu. Zapoceo sam Neverwinter Nights 2. :D
Planiram Witchera, možd kupim i Clear Sky jer je pao na 150kn u Crovortexu :D
Pa ovih dana neigram baš puno...zapravo rijetko igram.
Nekad tako odem u cod5, pa prijeđem koju misiju ili se idem srat u nazi zombies, bacim i koju na LOTR:BFME2:ROTWC, a sad maloprije sam igrao i malo crysis Warheada.
Igram dirt
EU3 s Hrvatskom. Malo sam do Tokija došao ^^
X-Men Origins - Wolverine, predobra stvar.
Call of Duty World at War
Call of Juarez Bound in Blood
Po ovim vrućinama preko ljeta totalno izgubim volju za igrama tipa Witchera , Mass Effecta i sličnih igara. Ne uspijevam se udubiti u priču po 35 celzija :P
Trenutno mi najviše štima Prototype I Dead Space - akcija bez razmišljanja.
/želi patch za Prototype..
JK: Jedi Academy po 152151521. put :P
Very good memories... Jedna od najboljih igara koja mi je prošla hardom :)