1345 kn
Printable View
1345 kn
ufff... i onda ljudi pričaju da je 450 kn puno :D Nego, što se sve dobije za tu lovu?= Citat =:
Izvorno postao lovorko
dobijes cd starcrafta, knjigu, slikice, poster, i dvometarsku statuu zealota, zerga ili space marinca, ovisi o tome koliko imas srece.
a onaj bitan dio, igra... je ista... =)
Ja ne kontam kako neko moze pljunut tolku lovu za igru
a eto, zealot statua dolazi i sa rupicom na analnom otvoru tako da nije sve tako sivo.
A kakva je to meni kultura?= Citat =:
Izvorno postao Tracer
zabrij ti kako sam nekulturan..
i imao 5 ili 50 godina, spojlanje saksa.
to je ono sto si jedino trebao uocit.
chill..
@lovorko
izbrisao sam ti post zato sto je moj post bio fejl, samo se quote vidio.
a tvoj post bez moga nema neko znacenje xd
Ok, kampanja me ful zadovoljava na hardu. Dok sam hard je jako zanimljivo pa cak bi rekli i izazovno... Puno jedinica koje rase inace nemaju, puno upgradeova, placenika , tehnologija... upakirano u odlicne dijaloge i atmosferu jednako pun pogodak! GG Blizzard GG :pray:
Upravo završio igru. Mogu samo reći da je kraj jednostavno nevjerovatan jer ************************ :D
Jel ima kakve šanse da Blizz ponudi demo inačicu? :(
Nemoj trollat kad je cijena 700 kn...= Citat =:
Izvorno postao lovorko
ma to nije original, lazes.
Laptop mi se pregrijava, posve nov evo konfiguracije
Intel® Dual Core T4300 CPU 2.1GHz, 15.6" HD 16:9 WXGA TFT 1366x768, 3D LCD Technology - 3D polarizer Eyeglasses
4 GB DDR2, HDD 500 GB SATA, ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB
DVD +/- RW DL
Gigabit LAN, WLAN 802.11 b/g, Bluetooth 2.1 + EDR
4x USB 2.0
HDMI
D-Sub
Čitač kartica 5-u-1
Acer Crystal Eye webcam
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit
:?
a stolno isto(dobro njemu treba big overhaul(čišćenje, malo pastu treba koristiti, rastaviti ga i tako)) trubi da se vent i hub zagrijava, ali i stolno je solidno
Odigrao 4-5 misija .Vrlo dobra igra za sada .Guštam .Ipak , malo se prevelika buka dizala oko ove igre .Nije u pitanju ništa spektakularno .
SC1 je bio bolji po meni za ono vrijeme nego je SC2 za ovo vrijeme sada. Ipak, danas se traži malo bolja kvaliteta...
Moglo je biti bolje da je editor bolji.
Da je bnet malo bolji.
MP je super ajde.
Evo ja danas odigro onih 5 placement mečeva i stavili su me u bronze ligu. Multiplayer je jako dobar samo da jos naucim kako igrati protiv zergova s terranima jer uvijek opusim od zerga.
koliko sam shvatio kampanja je na razini?= Citat =:
Izvorno postao tigerija
igra mi glupa...
glupi komentari koji me zivciraju, glazba uopce nije za tu igru, s obicnim marincima sa strojnicama unistim mechbote bez problema
igram SP pa su mozda slabiji na pocetku
ipak warhammer rula
nemres se zalit da je igra nerealna lol, nije to simulacija
nego, kakve su misije? ono, zabavne, dosadne itd
i jel ima ingame filmica?
Prikaz kampanje je nesto savršeno. Svako malo neki filmic između misija u igrinom enginu koji u svojstvu filmova izgleda odlično. Razgovori, ma ko Mass Effect, samo što nije RPG.... :D= Citat =:
Izvorno postao bananac
probao prvu misiju singleplayera... igra ima stari, vrhunski, starcraft štih i ja sam presretan... u novom ruhu, prilagođena današnjem vremena sa tehničkog aspekta, igra mi se vrti super i to je sve što sam od nje očekivao...
kampanju sam započeo na brutal i odmah popušio, raynor mi je poginuo pred sam kraj... :(
ovo je sve sto me zanimalo :bravo:= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Moram priznati da izbor između misija i nije lak. Pola sata izgubim zureci u ekran i misleci koju misiju da odaberem... :D
Volio bih da je propaganda Arcturus Mengska na vecoj razini, da dijalog nije raden kao za malu djecu...
Mislim nije bas toliko los, ali moras malo zazmiriti na jedno oko dok gledas...
Ovo nebi ni racunao kao spojler, ali ajde... da se nebi tko jos ljutio.
Glazba je jedan od zaštitnih znakova ove igre, savršeno paše, barem po mom mišljenu.= Citat =:
Izvorno postao Freddy
Onaj voditelj vjesti mi je zakon, prekida di god stigne :)
Glazba nije dobra kao u orginalu ali može proći.
btw. jel netko skužio kako Raynor i par ljudi imaju ful veliko...sve? :D Ruke onak promjera 4 metra :D
pređoh kampanju prije 5 min... super kraj barem za mene
10/10 igra dobiva od mene
I onda ce opet doc neko pametan i rec kako kampanju nije moguce proc u jendom danu... ROFL..
koliko sam igro betu, glazba je rulala, ne znam da li su mjenjali ista al je gg.
Definitivno nije moguće ju preći u jednom danu. Jedino baš ako računaš na puna 24h.= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
= Citat =:
Izvorno postao Tracer
koji je danas datum(računaj da sam kupio igru 27 u ponoć) i poslije toga samo da ti kažem dvije riječi: Red Bull